'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συμμετείχαν σε γκέι πάρτι και τους συνέλαβαν !!!

Περίπου 200 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαχρέιν, επειδή σύμφωνα με τις αρχές συμμετείχαν σε γκέι πάρτι.

Ένας αξιωματούχος στο υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν δήλωσε ότι η ομάδα συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη καθώς μέλη της είχαν επιδοθεί σε «ανήθικες δραστηριότητες» σύμφωνα με τα μουσουλμανικά ήθη.

Εκλογές την Πρωτομαγιά και μετά… βαριά λιτότητα;

«Οσμή» πρόωρων εκλογών τον Απρίλιο αναδύεται από τις... απίθανες απαιτήσεις της τρόικας για ένα τετραετές πρόγραμμα βαρύτατης λιτότητας, που θα κάνουν τα μέτρα του 2010 να θυμίζουν παιδικό παιχνίδι. 

Το νέο σενάριο που κυκλοφορεί έντονα από χθες στους πολιτικούς και τραπεζικούς κύκλους προβλέπει ότι η .....

Ρέθυμνο: Παραδόθηκε ο νεαρός που πυροβόλησε συμμαθητή του!!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι ο 25χρονος που τραυμάτισε συμμαθητή του κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής.

Ο 25χρονος μαζί με τον 23χρονο φίλο του που θεωρείται συνεργός του παραδόθηκαν νωρίς το μεσημέρι αφού παρουσιάστηκαν στον ανακριτή.

Βόλος: Άρπαξε 3.600 από τράπεζα με σημείωμα!!

Ο δράστης έδειξε στον ταμεία χειρόγραφο σημείωμα που ανέφερε ότι είχε χειροβομβίδα και όπλο.

Ο υπάλληλος της τράπεζας ήρθε εντιμέτωπος με τον ληστή όταν του έδειξε το σημείωμα που ανέφερε ότι κρατάει χειροβομβίδα και όπλο.


Ο δράστης φορούσε κουκούλα και κατάφερε με αυτό τον τρόπο να

«Όχι» από το Βατικανό στην εξομολόγηση μέσω iPhone!!!!

Όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού, οι Καθολικοί δεν μπορούν να εξομολογούνται μέσω του iPhone.
 
Η δήλωση αυτή έγινε,μετά την εμφάνιση στις ΗΠΑ μίας εφαρμογής για το smartphone με την ονομασία «Εξομολόγηση» (Confession).

Ο πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, διευθυντής του γραφείου Τύπου του Βατικανού, ανέφερε ότι: «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι το

«Έφυγε» ο Μιλτιάδης Έβερτ

Την τελευταία του πνοή άφησε απόψε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ, Μιλτιάδης Έβερτ, σε ηλικία 72 ετών.

Από ανήμερα των Φώτων νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί στην Εντατική Μονάδα με λοίμωξη του αναπνευστικού.
Πολιτική δράση
Το 1957 έγινε μέλος της Ε.Ρ.Ε.Ν., νεολαίας της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ένωσης και το 1963 ανέλαβε τη διοίκησή της. Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας των συνταγματαρχών τού απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Κερατέα: Παραπέμπονται 3 για κακουργήματα

Με τρία κακουργήματα βαρύνονται πλέον τα τρία από τα συνολικά πέντε άτομα που συνελήφθησαν κατά τα χθεσινά επεισόδια στην περιοχή της Κερατέας.

Πιο συγκεκριμένα, εναντίον τους έχει ασκηθεί ποινική για έκρηξη-κατοχή εκρηκτικών υλών, ενώ ένας από αυτούς διώκεται επιπλέον και με τις επιβαρυντικές διατάξεις του κουκουλονόμου.

Η Κρήτη εμφανίζεται σαν κράτος στη Γαλλία

Πρωτοφανής προβοκάτσια διεθνώς σε βάρος της Ελλάδας από τη μεγάλη γαλλική εταιρεία Quinette που κατασκευάζει σε όλο τον κόσμο καθίσματα υψηλής αισθητικής για θέατρα, κινηματογράφους και χώρους αναψυχής.

Οι Γάλλοι της εταιρείας αυτής εμφανίζουν την Κρήτη σαν ανεξάρτητο κράτος και όχι σαν ελληνική επικράτεια.

Το gay parade του Μπουτάρη "άναψε" φωτιές

Φωτιές άναψαν στη Θεσσαλονίκη οι δηλώσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη πως θα επέτρεπε ένα gay pride στους δρόμους της συμπρωτεύουσας. 

 Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό ομοφυλοφίλων έκανε λόγο για γκέι γάμους, γκέι παρελάσεις, αλλά και αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο για να επιτρέπονται οι υιοθεσίες.

Φυλάκιση για όποιον δεν πληρώνει διόδια;

Βαριές κυρώσεις ετοιμάζεται να επιβάλλει η κυβέρνηση, προκειμένου να λάβει τέλος όλη η νέα μόδα των «τζαμπατζήδων», όπως τους χαρακτήρισε χθες ο κ. Πεταλωτής.

Μάλιστα, η κυβέρνηση, ενώ αρχικά προγραμμάτισε να μετατρέψει σε παράβαση του ΚΟΚ τη μην πληρωμή

"Βυθίσατε το Μποντρούμ": Οι Τούρκοι κάνουν βόλτα στις Κυκλάδες

Τον Ανδρέα Παπανδρέου της πρώτης μεταδικτατορικής περιόδου θυμήθηκε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης μιλώντας στη Βουλή για την παραβίαση των χωρικών υδάτων από το τουρκικό πολεμικό πλοίο «Μποντρούμ».

Δεν τον θυμήθηκε απλώς όμως αλλά αποφάσισε να τον… μιμηθεί. «Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει: “Βυθίσατε το ΧΟΡΑ”.

Τώρα ήρθε η ώρα να πούμε “Βυθίσατε το ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ”»!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ πρόσθεσε ακόμα για το ίδιο ζήτημα:  «Μιλάμε

Χυτήρης: "Πριν το μνημόνιο περάσαμε δραματικές στιγμές"

«Πριν το μνημόνιο περάσαμε δραματικές στιγμές που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, μιλώντας στον Real Fm.

Όπως δήλωσε, ότι πριν το μεγάλο «Ναι» της Μέρκελ για τον μηχανισμό στήριξης και το δάνειο των 110 δις ευρώ, η χώρα έφτασε στο χείλος της χρεοκοπίας.«Δώσαμε ένα αγώνα για την ύπαρξή μας. Περάσαμε υπαρξιακή κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

55χρονος με όπλα και αρχαία

Αρχαία αντικείμενα, όπλα και χάρτες με πιθανές τοποθεσίες θησαυρών βρέθηκαν στην κατοχή 55χρόνου που συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας.
Αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνα το σπίτι του συλληφθέντα στο χωριό Δασωτό, εντόπισαν και κατάσχεσαν:
  • 25 αρχαία νομίσματα ελληνιστικής, βυζαντινής και ρωμαϊκής εποχής

ΑΓΡΙΝΙΟ: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Σ

υνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στην 36 Χ/Θ της Εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 29 και 30 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού πενήντα πέντε - 55 - γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. 

Ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Συλληφθέντες με σχηματισθείσα σε βάρους τους δικογραφία οδηγήθηκαν σήμερα (09-02-2011) στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου. 


http://dete.gr/news.php?article_id=26156

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: Υπάρχει πετρέλαιο στον Πατραϊκό

Έχουμε μεγάλες πιθανότητες να βρούμε κοιτάσματα πετρελαίου ή και φυσικού αερίου στη χώρα μας.  

Όμως τα κοιτάσματα βρίσκονται με έρευνες και στην Ελλάδα έχουν γίνει ελάχιστες γεωτρήσεις, λιγότερες σε σχέση με το σύνολο των γειτονικών χωρών», τόνισε την Τρίτη ο γεωλόγος πετρελαίων Κωνσταντίνος Νικολάου, μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης με θέμα «Έρευνες

Μεσσηνία: Συμμορία Αλβανών έκλεψε από ουίσκι και κρέας μέχρι φωτοβολταϊκούς μετατροπείς!

Διαβάστε τα αλλεπάλληλα τα χτυπήματα των δραστών που προβλημάτισαν τις αρχές και αναστάτωσαν τους κατοίκους...

Αστυνομικοί του τμήματος Μελιγαλά συνέλαβαν σε σπίτι στο Σολάκι Οιχαλίας, τέσσερις Αλβανούς, ηλικίας 24, 20, 16 και 15 ετών, οι οποίοι έκλεψαν από εστιατόριο στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας, το χρηματικό ποσό των 150€, 15 κιλά κρέας και 5 φιάλες ουίσκι.

«Ελπιδοφόρο μήνυμα για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα»

Τις εξαγγελίες του Προέδρου του Eurogroup Jean-Claud Juncker, κατά την τελετή αναγόρευσης του σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής Αθηνών, σχετικά με τον επαναπατρισμό των Μαρμάρων του Παρθενώνα, σχολίασε ο βουλευτής Θανάσης Δαβάκης.  

Ο υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

Ελβετία για τους λίγους, καταστολή για τους πολλούς

Από το Μαρικάκι

Ποιον να πιστέψουμε τώρα; Το Spiegel σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οποίου μόνο στην Ελβετία οι καταθέσεις ελλήνων πολιτών ανέρχονται σε 600 δις (δυο φορές το χρέος της χώρας, τρεις φορές το ύψος των καταθέσεων εντός της χώρας) ή τους έλληνες τραπεζίτες οι οποίοι εκτιμούν ότι οι εν λόγω καταθέσεις ανέρχονται σε 40 δις;

Οδηγίες για την προστασία από τη γρίπη στα σχολεία

Οδηγίες για την προστασία από την γρίπη έστειλε το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του στα σχολεία. 

Τα προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς της νέας γρίπης περιλαμβάνουν, αφενός οδηγίες ατομικής υγιεινής και αφετέρου οδηγίες καθαρισμού και απολύμανσης των χώρων, επιφανειών και αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο:

Προφυλακιστέα με βούλευμα η Φέι Μάγιερ

Την προφυλάκιση της 27χρονης Γερμανίδας Φέι Μάγιερ, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, διατάσσει με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Οι δικαστές του Συμβουλίου έκαναν δεκτή την εισαγγελική πρόταση που έκρινε ύποπτη φυγής τη Φέι Μάγιερ και ζητούσε την προσωρινή της κράτηση.

20χρονη πέθανε από ένεση σιλικόνης στα οπίσθιά της!

Είχαν μετατρέψει ξενοδοχείο σε αυτοσχέδια κλινική όπου ταξίδευαν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο προκειμένου να αλλάξουν την εμφάνισή τους... Ολα αυτά όμως με κίνδυνο της ζωής τους.

Η αμερικανική αστυνομία ερευνά το θάνατο μίας βρετανίδας φοιτήτριας 20 ετών που πέθανε λίγες ώρες αφού

Κάτοχος 159 πιστωτικών καρτών δωρίζει… διαμερίσματα!!

Είναι γνωστό πως ό,τι κι αν κάνεις, στο τέλος πληρώνεις το λογαριασμό. Και καλά να έχεις να πληρώσεις έναν, δύο, τρεις αλλά… 159 λογαριασμούς πιστωτικών καρτών;
 
Απίστευτο κι όμως αληθινό όπως θα διαπιστώσετε ......στην αποψινή εκπομπή «Για Λογαριασμό Σας» με το Νίκο Σαμοΐλη.

Ο Δημήτρης λοιπόν που είναι ο πρωταγωνιστής στη σημερινή εκπομπή του ALPHA είναι οδηγός λεωφορείου, 40 χρονών, ανύπαντρος και

Έρχονται χειροπέδες για τα εισιτήρια και κλήσεις για τα διόδια

Η Κυβέρνηση για όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια ή μετέχουν στις διαμαρτυρίες για την αύξηση στα εισιτήρια

λέει ουσιαστικά ότι είναι “τσάμπα” μάγκες και ασύδοτοι. Ότι αρνούνται να πληρώσουν και μεταθέτουν το κόστος σε άλλους.

Πυροβολούσαν τα ζώα από τη θάλασσα!!!

Η εξαφάνιση ζώων από το κοπάδι ενός κτηνοτρόφου στη Σάμο, κίνησε την υποψία ολόκληρης της περιοχής και λίγες ημέρες αργότερα ανακάλυψαν την αιτία.

Ο πρόεδρος του χωριού, μιλώντας σήμερα στον «Αρμονία», αναφέρθηκε στο συμβάν, για το οποίο έχει υποβληθεί μήνυση κατ’ αγνώστων.

Γνωστή τραγουδίστρια εξομολογείται:«Βίωσα την κακοποίηση από το σύντροφο μου»

Η τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά της και μιλά σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό για τις στιγμές κακοποίησης που έχει βιώσει από τον σύντροφο της. 

«Ένιωθα μόνο φόβο τίποτα άλλο....... Νιώθεις τόσο άσχημα εκείνη τη στιγμή, που έχεις ανάγκη να σου πει κάποιος σ’ αγαπώ και να σε αγκαλιάσει.

Ρέθυμνο: Το πρωί μοιράζει γράμματα και το βράδυ... μπουνιές!!

Ο λόγος για την πιο οξύθυμη ταχυδρόμο που απασχολεί συχνά-πυκνά την αστυνομία...

Η ταχυδρόμος - Ράμπο από την Επισκοπή Ρεθύμνου, δε διστάζει να μπλεχτεί σε καυγάδες - πολλές φορές να τους πυροδοτήσεις κιόλας, καθώς σύμφωνα με το cretalive.gr, είναι εξαιρετικά εριστική. 

Τρόικα προς Βενιζέλο: Συνεχίστε το «κούρεμα» αμυντικών δαπανών

Με καφέδες υποδέχθηκε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος τα επτά στελέχη της Τρόικα που τον επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.  

Οι ελεγκτές των δημοσιονομικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παρέμειναν μισή ώρα στο γραφείο του υπουργού Άμυνας πίνοντας καφέ και συζητώντας χαλαρά για τα οικονομικά της άμυνας.

Μεσσηνία: Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες...!

To δυστύχημα έγινε αργά το βράδυ στο Ασπρόχωμα...

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος Αλβανός εργάτης, κινούμενο προς το Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας 31 ετών και στο οποίο επέβαινε και μια 27χρονη.

Άντρο παρανόμων η Ήπειρος!!

Χάθηκε το αίσθημα ασφαλείας...

Σε «νούμερο ένα» πρόβλημα αναδεικνύεται για την Ήπειρο η εγκληματικότητα. Διακινήσεις ναρκωτικών, κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες, βιασμοί, ανθρωποκτονίες είναι πλέον γεγονότα καθημερινά, τα οποία δυστυχώς έχουν μετατρέψει την περιοχή κυριολεκτικά σε άντρο παρανόμων!

Τι θα απαγορευθεί στα σχολικά κυλικεία

Την έναρξη δημόσιου διαλόγου για αναπροσαρμογή της λίστας τροφίμων που διατίθενται από τα σχολικά κυλικεία ανακοίνωσε χθες ο υφυπουργός Υγείας Χρ. Αηδόνης.

Με δεδομένο ότι σχεδόν τα μισά κυλικεία (44%) πωλούν βλαβερά τρόφιμα, όπως γλειφιτζούρια, αναψυκτικά, τσίχλες, καραμέλες και βέβαια σνακ πλούσια σε λιπαρά, το υπουργείο καταβάλλει προσπάθεια για εφαρμογή συστήματος ελέγχου και ειδικών όρων υγιεινής.

Έτσι, στο εξής στα σχολικά κυλικεία θα απαγορευθούν:

Συναγερμός για απόδραση με τη «σφραγίδα» Ριτζάι!!!

Συναγερμός... έχει σημάνει εδώ και δύο ημέρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων καθώς υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες για... κινηματογραφική απόδραση που οργανώνεται στις φυλακές Σταυρακίου!

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι αυξημένα, ιδιαίτερα τις μέρες και τις ώρες του επισκεπτηρίου.

Αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων μιλώντας στο

Σουδάν: Δολοφονία υπουργού μέσα στο υπουργείο του

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Συνεργασίας, του Νότιου Σουδάν, δολοφονήθηκε σήμερα μέσα στο υπουργείο του, λίγες μέρες αφού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση του Νότιου Σουδάν, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του νοτιοσουδανικού στρατού.

Εντοπίστηκαν οι δράστες της επίθεσης στον Α. Αλαβάνο

Πέντε άτομα και συγκεκριμένα δύο άνδρες, δύο γυναίκες και ένας 16χρονος, είναι οι δράστες της επίθεσης με γιαούρτια και πέτρες στον Αλέκο Αλαβάνο, στις 22 Οκτωβρίου 2010, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι Αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία των δραστών, ωστόσο δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις, καθώς έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Αναζητούν τους υπεύθυνους για τον θάνατο του 8χρονου

Άφαντοι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου

Άφαντοι έχουν γίνει οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου μέσα στο οποίο βρίσκεται το φρεάτιο που «κατάπιε» το 8χρονο αγοράκι από την Αλβανία, στο Καμαράκι του Ηρακλείου Κρήτης.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΚΑΙ: Η επανάσταση... δεν ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα

Γ

ια άλλη μία φορά τίθεται στο τραπέζι... της αμφισβήτησης η άποψη πως η Επανάσταση του 1821 δεν ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα. 

Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στο πολυδιαφημισμένο ντοκιμαντέρ του Σκάι χθες το βράδυ. 

Κατασχέθηκε ένας τόνος μαριχουάνα λίγο πριν τα Ελληνοαλβανικά σύνορα!!

Ένα τόνο μαριχουάνα, προτού το φορτίο περάσει τα σύνορα με την Ελλάδα, κατέσχεσαν οι αλβανικές αρχές στο Αργυρόκαστρο. 

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές του Αργυροκάστρου, οι άνδρες του

“Έγδυσαν” τον παππού και τη γιαγιά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

Τέσσερις αυτή τη φορά οι ληστές. Φαίνεται ότι είχαν βάλει “στο μάτι” τον 80χρονο ιδιοκτητη του σπιτιού στο Κορωπί

Εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια δέκα λεπτά μετά τις δύο μετά τα μεσάνυχτα και πριν το ηλικιωμένο ζευγάρι προλάβει να αντιδράσει τους ακινητοποίησαν και τους ανάγκασαν να τους παραδώσουν ό,τι πολύτιμο είχαν.


Οι ληστές έφυγαν με όλα τα χρυσαφικά του ζευγαριού αλλά και 6.500 ευρώ που ο 80χρονος είχε στο σπίτι.


newsit
sarotiko

Καβάλα: Τα ΕΛ.ΤΑ ζητούν από συμβασιούχο ταχυδρόμο τα χρήματα που του έκλεψαν!!

Aπό τη μια περιπέτεια στην άλλη μπαίνει ο συμβασιούχος ταχυδρόμος, που έπεσε θύμα ληστείας...

την περασμένη Τρίτη μέσα στο παντοπωλείο που λειτουργούσε ως πρακτορείο των ΕΛ.ΤΑ και εξυπηρετούσε συνταξιούχους στο Ζυγός και τη γύρω περιοχή.

Δέκα μήνες φυλακή στον επίδοξο βιαστή με τις αγγελίες

Χωρίς δικηγόρο και χρήματα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο ψευτοεπιχειρηματίας που αναζητούσε θύματα δημοσιεύοντας μικρές αγγελίες με τις οποίες προσέφερε εργασία σε νεαρές κοπέλες στην Καβάλα.

Έτσι, μετά την καταδίκη του οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ώσπου να βρει τρόπο να εξαγοράσει την ποινή που του επιβλήθηκε!

Έκλεψαν το πετρέλαιο και ξύλιασαν οι μαθητές!!!

Αντί για βλάβη οι δάσκαλοι ανακάλυψαν άδεια δεξαμενή

Ούτε τους ανήλικους μαθητές δεν σεβάστηκαν οι αδίστακτοι διαρρήκτες που διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις ενός σχολείου στην Κρήτη… Άδειασαν την δεξαμενή του καλοριφέρ και «ρούφηξαν» όσο πετρέλαιο περιείχε, αφήνοντας τα παιδιά να… «ξυλιάσουν» από την παγωνιά μαζί με τους δασκάλους τους!

Στους δρόμους γιατροί, φαρμακοποιοί και νοσηλευτές - Ταλαιπωρία ακόμη για τους πολίτες

Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία. Στους δρόμους αυτή την ώρα γιατροί, νοσηλευτές και φαρμακοποιοί. Συνεχίζονται οι απεργίες με τους πολίτες να είναι σε απόγνωση.

Πανιατρική συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 με τους γιατρούς, τους φαρμακοποιούς και τους νοσηλευτές να συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενώ χιλιάδες πολίτες είναι στα όρια της απόγνωσης

Ειδικός φρουρός τραυμάτισε κατά λάθος ιδιοκτήτη καφετέριας

Σήμερα τα ξημερώματα στις 5 η ώρα, ένας ειδικός φρουρός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τραυμάτισε άθελα του στο πόδι τον ιδιοκτήτη μιας καφετέριας όταν εκπυσοκρότησε
το υπηρεσιακό του περίστροφο την στιγμή που το περιεργαζόταν.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ότι το τραύμα στο πόδι του ήταν ελαφρύ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω ακριβώς από την καφετέρια που βρίσκεται στο Παγκράτι. 

Ο ειδικός φρουρός ανήκει στο Αστυνομικό τμήμα Συντάγματος.


http://www.newsbomb.gr/

Εντάλματα σύλληψης για τους πυροβολισμούς σε σχολική γιορτή

Τρεις ήταν οι δράστες του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε κέντρο στα Τρία Μοναστήρια στη διάρκεια σχολικής χοροεσπερίδας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ένας από αυτούς, ήταν ο 25χρονος που τραυματίστηκε στο χέρι.

Κρατάμε 8 δισ. ευρώ στα ...σεντούκια!!

Εκροές 3 δισ. μόνο τον Γενάρη βλέπουν οι τραπεζίτες

Περί τα 8 δισ. ευρώ υπολογίζονται οι καταθέσεις που κατέληξαν στα... σεντούκια, απο τα περίπου 30 δισ. ευρώ που έχουν εξέλθει απο το τραπεζικό σύστημα.

Κάνουν προξενιό με κλεμμένες μας φωτογραφίες από το Facebook!

Έκλεψαν φωτογραφίες από το Facebook και έκαναν νέο site. Ανάμεσα στα θύματα Έλληνες ηθοποιοί, τραγουδιστές ακόμη και... υπουργοί!

Νεοσύστατο site για γνωριμίες δημιούργησε βάση δεδομένων με 250.000 φωτογραφίες προσώπων που έκλεψε από προφίλ του Facebook, παραβιάζοντας τους όρους χρήσης.

Καταδικάστηκε για 48 φόνους και τώρα προστέθηκε ακόμη... ένας!!

Κατά συρροή δολοφόνος. Δεν φαίνεται να ταράχτηκε καθόλου από τις κατηγορίες και τις ποινές που του επιβλήθηκαν. Τώρα όμως ήρθε να προστεθεί άλλος ένας φόνος στους ήδη 48 που κατηγορήθηκε.

Ένας κατά συρροή δολοφόνος, καταδικασμένος σε ισόβια για 48 φόνους, αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν ακόμη αφότου βρέθηκαν στο Σιάτλ τα λείψανα μιας γυναίκας που είχε εξαφανιστεί πριν από 28 χρόνια.

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Β. Παλαιοκώστα για τρομοκρατία


Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις κατά συρροή, ανθρωποκτονία με πρόθεση, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας από τρομοκρατική οργάνωση και θανατηφόρα έκρηξη εκδόθηκε από τον 13ο Ανακριτή Αθηνών.

Βροχή οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων

Περισσότερες από 60.000 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, εκ των οποίων το 70% αφορά «αντικοινωνική στάθμευση» (ράμπες αναπήρων, πεζοδρόμια, διπλοπαρκάρισμα) έχει κόψει μέσα σε ένα μήνα η δημοτική αστυνομία του Δήμου Αθηναίων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τ.Αβραντίδης δήλωσε την Δευτέρα, στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό.

Παράλληλα, ο κ. Αβραντίδης ανακοίνωσε πως ξεκινά πρόγραμμα απομάκρυνσης 5.000 εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους της πόλης.


in.gr
http://sarotiko.blogspot.com/2011/02/blog-post_4847.html

Διακόπτονται οι μετακινήσεις των μαθητών

Πρόβλημα με την μετακίνησή τους στα σχολεία θα αντιμετωπίσουν για μία ακόμη φορά, χιλιάδες μαθητές του νομού Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, καθώς οι ιδιοκτήτες λεωφορείων ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν από σήμερα τις μεταφορές, λόγω της μη καταβολής των περσινών οφειλών τους, και της μη υπογραφής της σύμβασης για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Σήμερα το πρωί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αναμένεται να παρατάξουν τα λεωφορεία τους έξω από το κτίριο της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας (πρώην νομαρχία).

Σε πονοκέφαλο διαρκείας εξελίσσονται για την αστυνομία στην Ήπειρο οι κλοπές και οι διαρρήξεις

Σε πονοκέφαλο διαρκείας εξελίσσονται για την αστυνομία στην Ήπειρο οι κλοπές και οι διαρρήξεις, καθώς παρουσιάζουν ολοένα και αυξανόμενες τάσεις. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των κλοπών και των διαρρήξεων στην Ήπειρο ήταν υπερδιπλάσιος αυτών που είχαν καταγραφεί τις δύο προηγούμενες χρονιές.