'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Δεκαπεντάχρονη μαθήτρια κέρδιζε 112.000 ευρώ ως πόρνη πολυτελείας!!!

Η δεκαπεντάχρονη μαθήτρια κέρδιζε περίπου 112.000 ευρώ τον χρόνο παράλληλα με τα μαθήματα της αφού εργάζονταν ως πόρνη πολυτελείας! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily News η ανήλικη κοπέλα εργάζονταν για ένα γραφείο, με έδρα την περιοχή του Newcastle, που της κανόνιζε τα «ροζ» ραντεβού.

"Σκάει βόμβα" 50.000 απολύσεων στον δημόσιο τομέα;;

Π

ρόκειται για μια βόμβα. Την οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να διαχειριστεί κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όταν σκάσει να προκαλέσει τις μικρότερες δυνατές απώλειες. 

Ο λόγος αφορά στις θέσεις εργασίας, που θα χαθούν από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταργήσεων και συγχωνεύσεων φορέων κι οργανισμών, που περισσεύουν. 

Η εγγονή του Αϊνστάιν ζητά μερίδιο από την κληρονομιά του!!!

Α

ρνήθηκε το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ να δώσει στην εγγονή του Άλμπερτ Αινστάιν, Έβελιν, μερίδιο από την επιστημονική του κληρονομιά και από τα έσοδα που προκύπτουν από την εκμετάλλευση των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου του. 

Όταν ο Αινστάιν έφυγε από τη ζωή το 1955 κληροδότησε την εκμετάλλευση των πνευματικών του δικαιωμάτων στο συγκεκριμένο

Χάος στην Κερατέα! Πολιορκούν το αστυνομικό τμήμα - Με δακρυγόνα απαντούν τα ΜΑΤ

Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει όλο το χωριό από τα χημικά - Κάτοικοι με λάστιχα έχουν βγεί στους δρόμους να σβήσουν τις φωτιές - Τι δηλώνει στο Newsit ο τέως δήμαρχος Κερατέας 'Ενταση αυτή την ώρα έξω από το Αστυνομικο Τμήμα Κερατέας μεταξύ συγκεντρωμένων .....
 
κατοίκων και των ανδρών των ΜΑΤ που αυτή τη στιγμή κάνουν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τους διαδηλωτές. 

Πουλούσαν το τριών ημερών μωρό τους 14.000 ευρώ....

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στις 12:00 μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης δύο άνδρες και μία γυναίκα, τη στιγμή που ετοιμάζονταν να πουλήσουν ένα βρέφος τριών ημερών.  

Από τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας συνελήφθησαν ένας 25χρονος, ένας 38χρονος και

Βάζουν φόρο και στις καταθέσεις ελλήνων στο εξωτερικό

Η κυβέρνηση ψάχνει «κρυμμένους» λογαριασμούς στην Ελβετία

Με την υποψία φοροδιαφυγής βάζει στο μάτι τις καταθέσεις των Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες και φιλοδοξεί να εισπράξει φόρους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.



H συμφωνία με την Ελβετία φαίνεται να έχει κλείσει.

Τουρκογερμανός κατηγορείται ότι στρατολογούσε τρομοκράτες

Για στρατολόγηση τρομοκρατών κατηγορείται ένας άνδρας τουρκικής καταγωγής στη Γερμανία,ο οποίος αγόρασε... υλικά για την κατασκευή βόμβας και ανέβαζε βίντεο της αλ Κάιντα στο διαδίκτυο, όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές της Καρλσρούης.

Ο Αντνάν Β., που έχει διπλή υπηκοότητα, τουρκική και

Αυτοκτόνησε πρώην υπουργός Αμυνας !!!!

Μην ανησυχείτε όμως...
Η είδηση δεν αφορά την Ελλάδα...

Αφορά τον πρώην υπουργό Αμυνας και πρώην αρχηγό των ενόπλων δυνάμεωντων Φιλιππίνων, Ανχελο Ρέγες.
 
Ο Ανχελο Ρέγες αυτοκτόνησε σήμεραμπροστά στον τάφο των γονιών του, εβδομάδες μετά τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εις βάρος του για διαφθορά!!!

Εμπλοκή ονόματος πρώην υπουργού στο τραγικό δυστύχημα στο Ηράκλειο

Αναζητούνται μέχρι αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου αλλά και του φρεατίου, στο οποίο... βρήκε τραγικό θάνατο χθες, το 7χρονο αγοράκι από την Αλβανία, πέφτοντας σε βάθος 8 μέτρων στην οδό Α. Περατσάκη στο Καμαράκι, ενώ έπαιζε μπάλα με τους φίλους του.

Ποινικές ευθύνες προκύπτουν στους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου καθώς είναι και ιδιοκτήτες του εν λόγω φρεατίου και ευθύνονται για την προστασία των διερχομένων από το σημείο.

Από πού βρέθηκαν 600 δις ΕΥΡΩ Ελλήνων στην Ελβετία;

Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε μόλις χθες από το περιοδικό Spiegel (εδώ), γιατί από τα ελληνικά ΜΜΕ μην περιμένετε τίποτα, ότι οι Έλληνες (όχι προφανώς οι μισθοσυντήρητοι, αλλά η άρχουσα τάξη της χώρας), έχουν καταθέσεις στην Ελβετία περί τα 600 δις ΕΥΡΩ.
 
Ναι καλά διαβάσατε. Περί τα 600 δις ΕΥΡΩ, σχεδόν διπλάσια από το χρέος της χώρας, για το οποίο

Το καλοκαίρι "κληρώνει" για την Ελλάδα - Γιατί την ωφελούν οι ταραχές σε Αίγυπτο και Τυνησία

Το γράφει η βελγική εφημερίδα Le Soir. Μάλιστα δημοσιεύει και σχετική έρευνα από την οποία προκύπτει οτι η Τυνησία αποτελεί τον τέταρτο σε σειρά προτίμησης προορισμό στο Βέλγιο και η Αίγυπτος τον πέμπτο.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο σαλόνι του Τουρισμού στις Βρυξέλλες, παρατηρήσαμε ότι οι άνθρωποι ζητούσαν

Σαν ''τρελλοί'' αγοράζουν BMW και Audi Κινέζοι, Ινδοί και Ρώσοι..!!!

Ρεκόρ πωλήσεων τον Ιανουάριο για τις 2 γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες στις αποκαλούμενες ως αναδυόμενες αγορές, όπου η ζήτηση για πολυτελή αυτοκίνητα αυξάνεται συνεχώς.

Ακριβώς μία εβδομάδα νωρίτερα η Mercedes-Benz είχε βγάλει και εκείνη ανακοίνωση

Τι αποζημίωση δικαιούσθε αν απολυθείτε

Οι τροποποιήσεις βάσει Μνημονίου!!!
 
Απολυθήκατε και θέλετε να μάθετε τι χρήματα θα εισπράξετε ως αποζημίωση; 

Διαβάστε προσεκτικά... τι ισχύει πλέον ώστε να γνωρίζετε τις τροποποιήσεις που τίθενται σε εφαρμογή βάσει του Ν. 3863/10 του Μνημονίου.

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με την εξαφάνιση των δίδυμων κοριτσιών από την Ελβετία

Η μητέρα των παιδιών έλαβε μέσω ταχυδρομείου τις 5.000 ευρώ που είχε αποσύρει ο πατέρας τους από τράπεζα της Μασσαλίας πριν αυτοκτονήσει.

Κάθε μέρα που περνά, η υπόθεση της εξαφάνισης της Αλεσιά και της Λίβια Σεπ περιπλέκεται. Η τύχη των 6χρονων κοριτσιών εξακολουθεί να αγνοείται και την Τρίτη κατέρρευσε μια από τις εικασίες που έκανε η οικογένειά τους.

Επίδοξος βιαστής «ψάρευε» τα θύματά του μέσω αγγελιών!!!

Άντρας από τη Καβάλα ο οποίος παρουσιάστηκε ως επιχειρηματίας, κατάφερε και «ψάρεψε» μια κοπέλα με σκοπό όχι να την προσλάβει όπως ζητούσε στην αγγελία, αλλά να ασελγήσει σεξουαλικά πάνω της.

Ο «επιχειρηματίας» είχε βάλει την αγγελία στην οποία ανταποκρίθηκε μια 22χρονη.

Παριστάνει τον αστυνομικό, τον ψάχνει η αστυνομία!!!

Στο «μάτι» της ασφάλειας Κορίνθου έχει μπει ένας 24χρονος, για αντιποίηση αρχής και απάτη, αφού προσποιούμενος τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ παρουσιαζόταν σε ανυποψίαστους πολίτες.

Εκμεταλλευόμενος την δήθεν ιδιότητα του αστυνομικού, τους έπειθε ότι θα τους προμήθευε με διάφορες ηλεκτρονικές

Τον «μυρίστηκαν» πριν μπει στη χώρα μας

Ένα δώρο «έκπληξη» έφερνε στην Ελλάδα ένας 41χρονος Αλβανός, από χωριό της Αλβανίας. 

Το πακέτο έκρυβε έναν τόνο μαριχουάνα, το οποίο κατέσχεσαν οι αλβανικές αρχές στο Αργυρόκαστρο, προτού το φορτίο περάσει τα σύνορα με την Ελλάδα.

Ελεύθεροι οι επτά αγρότες - Θα απολογηθούν την Παρασκευή

Ελεύθεροι αφέθησαν οι επτά αγρότες, μετά την έγκριση του αιτήματός τους να απολογηθούν την Παρασκευή ενώπιον της Εισαγγελέως Σερρών. 

Οι αγρότες συνελήφθησαν χθες επειδή παρά την απαγόρευση της αστυνομίας, μετέβησαν με τα τρακτέρ τους, μέσα από αγροτικούς δρόμους, στον Προμαχώνα.

Σκιές... στο γάμο γνωστού πολιτικού από την πρώην σύζυγό του

Προβλήματα στον γάμο γνωστού πολιτικού έφερε η πρώην σύζυγός του γεγονός που έχει δημιουργήσει απίστευτο εκνευρισμό στη νέα του σύζυγο και στη σχέση τους.

Ο χωρισμός του με την πρώην σύζυγο έγινε σχεδόν ανώδυνα πριν από καιρό παρά την ξαφνική του ανακοίνωση στην ίδια και στην οικογένειά της. Αμέσως μετά όμως τον καινούριο του γάμο ,άρχισαν τα προβλήματα και οι δυσκολίες στην επικοινωνία μαζί τους ,για ανοιχτά θέματα του παρελθόντος.

Τα «φέσια» του Άρη στο Λονδίνο

Απίστευτες καταγγελίες – αποκαλύψεις για τις νύχτες του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο Λονδίνο, όταν ήταν υπουργός Τουρισμού και της ομάδας 12 συνεργατών του - δημοσιογράφων έκανε εγγράφως στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Δημήτρης Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος είχε αναλάβει τη μετακίνηση της ομάδας Σπηλιωτόπουλου στην αγγλική πρωτεύουσα.

Τα ταξίδια της παρέας του Άρη έγιναν στο Λονδίνο από 24 έως 28 Οκτώβρη και 7 έως 13 Νοέμβρη 2008.

Τρεις οι δράστες του παραλίγο φονικού

Συνέχεια ερευνών για τους δράστες της παραλίγο τραγωδίας στην περιοχή των Τριών Μοναστηριών Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας, οπότε και λίγο έλειψε να τραυματιστούν θανάσιμα δύο μαθητές Λυκείου.

Τρία εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για το περιστατικό, καθώς από την έρευνα προέκυψε η συμμετοχή στο περιστατικό

ΑΡΤΑ: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Τ


ο τροχαίο δυστύχημα συνέβη στον επαρχιακό δρόμο Άρτας - Μακρύκαμπου.

Ένα επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 65χρονος στο 50ό χλμ. του επαρχιακού δρόμου Άρτας - Μακρύκαμπου παρέσυρε και σκότωσε 48χρονο πεζό. 


Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα και τα ερευνά το Α.Τ. Βουλγαρελίου Άρτας. 

http://dete.gr/news.php?article_id=26051

ΠΑΤΡΑ: Παρίστανε υπάλληλο εταιρείας καθαρισμού και έκλεβε


Π


αρίστανε τον υπάλληλο εταιρείας καθαρισμού και με επιδέξιο τρόπο κατάφερε να αφαιρέσει από ένοικο πολυκατοικίας στην οδό Παπαφλέσσα 21 στην Πάτρα το πορτοφόλι του. 

Δράστης ένας 19χρονος ο οποίος χτύπησε το κουδούνι 26χρονου. Του έπιασε την κουβέντα και με τη μεθοδο της απασχόλησης κατάφερε να του αρπάξει το πορτοφόλι από την τσέπη.

Ετράπη σε φυγή, όμως ο 26χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγο αργότερα ο 19χρονος έπεφτε στα δίχτυα της. 


http://dete.gr/news.php?article_id=25924

Χαμός στο Δημαρχείο Τρικάλων με απίστευτη φραστική επίθεση Αντιδημάρχου σε δημοσιογράφο

Άφωνοι παρακολουθούσαν δημοσιογράφοι, τεχνικοί καναλιών και πολίτες των Τρικάλων την απίστευτη φραστική επίθεση με ακατανόμαστες εκφράσεις που δέχθηκε...

η δημοσιογράφος Φωτεινή Παπανικολάου από τον αντιδήμαρχο «Άμεσης Επέμβασης» Θεόδωρο Σπανό.

Θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ένα στα πέντε παιδιά στο διαδίκτυο

Π

ρωτοβουλία δράσης για την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο αναλαμβάνει το Συμβούλιο της Ευρώπης με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της Ημέρας για πιο Ασφαλές Ιντερνετ. 

Η γενική γραμματέας του Συμβουλίου Μοντ ντε Μπουκίκιο σημείωσε πως ένα στα πέντε παιδιά που χρησιμοποιούν το Ιντερνετ στην Ευρώπη, έχει πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. 

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ:Παύει από την 1η Μαρτίου η ισχύς όλων των καρτών ελεύθερης στάθμευσης

Με απόφαση του Δημάρχου Ιωαννίνων, παύει από την 1η Μαρτίου η ισχύς όλων των καρτών ελεύθερης στάθμευσης που είχαν εκδοθεί μέχρι σήμερα.

Στο εξής κάρτες ελεύθερης στάθμευσης θα εκδίδονται μόνο για τους πολίτες που διαμένουν μόνιμα στις οδούς εφαρμογής του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης.

Νερό ζήτησε… χρήματα πήρε!!

Την καλοσύνη μιας ηλικιωμένης γυναίκας εκμεταλλεύτηκε με τον χειρότερο τρόπο ένας αδίστακτος τσιγγάνος μικροπωλητής, που βρήκε την ευκαιρία να βάλει στο χέρι το κομπόδεμα της γριούλας στο διάστημα που εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της για να του προσφέρει… νερό!

Τραυμάτισαν δύο άτομα για τα «μάτια» μιας γυναίκας!

Μια γυναίκα ήταν η… «πέτρα του σκανδάλου» για την οποία λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας νεαρός που δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα οπλισμένα με σουγιάδες στα Τρίκαλα, ενώ άλλος ένας που επιχείρησε να τους χωρίσει τραυματίστηκε από χτυπήματα!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 22, 25 και 25 χρόνων, οδηγούνται

Ταξιδάκια αναψυχής για την… πώληση ναρκωτικών!

«Πάμε Ελλάδα» λένε οι… έμποροι ναρκωτικών, που το έριξαν στις… εκδρομές συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», άλλοι για να προμηθευτούν το εμπόρευμά τους και άλλοι για να το διαθέσουν! 

  Ωστόσο, για αρκετούς από αυτούς τα ταξίδια αναψυχής τελείωσαν στα… κρατητήρια!

Ληστεία με κατσαβίδι για… δέκα ευρώ!!

Ακόμη και στην περιφέρεια, οι δρόμοι δεν είναι πια ασφαλείς… Αδίστακτοι κακοποιοί στήνουν ενέδρες σε περαστικούς και απειλούν ακόμη και την ζωή τους για να τους αρπάξουν έστω και το πιο ασήμαντο χρηματικό ποσό, όπως συνέβη στα Γιάννινα με θύμα έναν νεαρό Έλληνα. 

Οι δράστες ήταν οι ίδιοι που είχαν ληστέψει προ καιρού και τρία ανήλικα παιδιά με τον ίδιο τρόπο!

Η σούπερ - γιαγιά νεοκόρος που τα έβαλε με τον ληστή

- "Αν μου ζήταγε χρήματα θα του έδινα", λέει και περιγράφει λεπτό προς λεπτό την αναμέτρησή της με τον ληστή

- Τι λέει ο ιερέας της ενορίας του Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου


- "Τον ξέρω τον δράστη, είναι έλληνας", λέει ο πατέρας Ιωάννης

Το τελευταίο μεροκάματο - Πήγε για δουλειά και συνάντησε τους δολοφόνους του...

"Κάθε πρωι που ξυπνάμε ρωτάμε ποιον σκότωσαν σήμερα", λέει ένας γείτονας του περιπτερά που εκτέλεσαν με καλάσνικοφ ληστές στα Ανω Λιόσια.

Tελευταίο θύμα της αυξανόμενης εγκληματικότητας, ένας 45χρονος ομογενής από τη Ρωσία που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στο περίπτερο που δούλευε στα Άνω Λιόσια.

Ποιος δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Δέχτηκα πρωτοφανή επίθεση»

Γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση και πίεση λόγω της έρευνάς του....
 
Για ποιόν πρόκειται;
... «Η έρευνα πάντα ενοχλεί. Θα ήταν σίγουρα πιο εύκολο να κάνω εκπομπές για άγνωστα πράγματα σε άγνωστες πλευρές του πλανήτη.

Στην φυλακή ο καναλάρχης που αποκεφάλισε την γυναίκα του!!

Ο δράστης κινδυνεύει με ισόβια. Η 37χρονη γυναίκα, με την οποία ο δράστης είχε δύο παιδιά, είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου έξι ημέρες πριν από τη δολοφονία της.

Ο πακιστανικής καταγωγής, αμερικανός καναλάρχης Μουτζαμίλ Χάσαν, κατηγορούνταν για τη δολοφονία και τον αποκεφαλισμό της συζύγου του το 2009.

Κλέβουν λάδι από τα καντήλια των νεκροταφείων για να φάνε!!

Έχει, τελικά, όρια η ανθρώπινη εξαθλίωση; Όχι, όπως φαίνεται από την τρίτη κατά σειρά μέσα σε δέκα ημέρες εισβολή ιερόσυλων σε νεκροταφείο στην Βιάννο της Κρήτης…


Όπως όλα δείχνουν, πίσω από τις μακάβριες νυχτερινές «επισκέψεις» κρύβονται άνθρωποι που βρέθηκαν στην Ελλάδα αναζητώντας μια καλύτερη μοίρα, αλλά η φτώχεια και η ανάγκη τους υποχρέωσαν να γίνουν τυμβωρύχοι!

Έρευνα αποκαλύπτει ότι υπάρχει κατάθλιψη εκ γενετής

Ορισμένοι άνθρωποι έχουν γενετική προδιάθεση να βλέπουν τα πράγματα γύρω τους μαύρα, τείνοντας σταδιακά στην κατάθλιψη, επειδή εκ γενετής παράγουν χαμηλότερη ποσότητα μιας εγκεφαλικής χημικής ουσίας...

σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία ίσως ρίχνει φως στο γιατί η απογοήτευση και η κατάθλιψη φαίνεται να πλήττουν μερικούς ανθρώπους, ήδη από τη νεανική ηλικία, περισσότερο από άλλους.

ΔΕΗ: Λογαριασμοί σελφ σέρβις !!!!

Τη δυνατότητα να ενημερώνουν οι ίδιοι οι καταναλωτές τη ΔΕΗ για τις ενδείξεις του μετρητή τους ώστε όλοι οι λογαριασμοί να εκδίδονται με βάση την πραγματική κατανάλωση και όχι "έναντι" παρέχει η επιχείρηση στους πελάτες της. 

Η ενημέρωση γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Ίντερνετ, ενώ σύμφωνα με στελέχη της ΔΕΗ η δυνατότητα αυτή εκτός από την κατάργηση των

Αρρωστο το 1/3 των υπολογιστών !!!!

Το ένα τρίτο των Ελλήνων αλλά και των υπολοίπων ευρωπαίων πολιτών, που έκαναν χρήση του Ίντερνετ στη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών, δηλώνουν ότι ο υπολογιστής τους προσβλήθηκε από κάποιο ιό.  

Αυτό προκύπτει από στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες με αφορμή την αυριανή διεθνή ημέρα για ασφαλές Ιντερνέτ.

Ο Χίτλερ πήγε στον Παράδεισο...

Της Τζένης Κ.

«6.500 άτομα απομακρύνθηκαν εχθές, κατόπιν υποδείξεως των Αρχών, από το προάστιο του Παρισιού Βουλώνη- Μπιλανκούρ, προκειμένου να εξουδετερωθεί ανώδυνα η 500 κιλών βόμβα του β’ παγκοσμίου πολέμου που εντοπίστηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις του τοπικού εργοστασίου της Renault.

Και η κυβέρνηση στα.. «ΔΕΝ» της!

«Δεν καταργείται ο 14ος μισθός, δεν καταργείται ο 13ος, δεν τροφοδοτούμε εμείς τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης που διαλαλούν τα αντίθετα», είπε ορθά –κοφτά ο υφυπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κ.Κ., Γιώργου Μαυρίκου, σχετικά με την οικονομική κατάσταση του ΙΚΑ αλλά και τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν περί της κατάργησης του 14ου και 13ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Mαστίγωμα μέχρι θανάτου..

Μαστιγώθηκε μέχρι θανάτου ένα 14χρονο κορίτσι στο Μπαγκλαντές από συγχωριανούς της μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης της με παντρεμένο άνδρα.

Η Μοσάμεντ Χένα κατηγορήθηκε για παράνομη σχέση με 40χρονο άνδρα και καταδικάστηκε από το συμβούλιο του χωριού της, σε 100 βουρδουλιές.

Αγγελία...δόλωμα‏ !!

Εργασία σε ανυποψίαστες κοπέλες προσέφερε 59χρονος άνδρας με σκοπό στη συνέχεια να τις κακοποιήσει σεξουαλικά, σύμφωνα με καταγγελία 22χρονης κοπέλας στην Αστυνομία της Καβάλας.

Η κοπέλα είδε την επίμαχη αγγελία και αφού τηλεφώνησε στον 59χρονο άνδρα, ζήτησε συνάντηση μαζί του. Από τα πρώτα λεπτά της άρχισε να ανησυχεί ότι κάτι δεν πάει καλά και λίγο αργότερα αποχώρησε από το σημείο συνάντησης.

Ένα εκ. ευρώ σε ενοίκια για τις υπηρεσίες δήμου Σερρών...!

Oύτε λίγο ούτε πολύ ένα εκατομμύριο ευρώ ξοδεύει κάθε χρόνο το ελληνικό δημόσιο, για τη στέγαση υπηρεσιών τους στις Σέρρες, την ώρα που υπάρχουν κτίρια ιδιοκτησίας του, τα οποία μένουν αναξιοποίητα και ρημάζουν.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ, Ηλίας Πολατίδης, με στοιχεία που συγκέντρωσε απ΄ όλα τα υπουργεία, έπειτα από σχετικό αίτημα που κατέθεσε πριν από εννέα μήνες στη βουλή.

Ομερτά για να καλύψουν τον αρχισυνδικαλιστή

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για περίεργες συμφωνίες και δουλειές που έκαναν κάποιοι υπάλληλοι και συνδικαλιστές της ΔΕΗ εις βάρος της επιχείρησης και του δημοσίου χρήματος. 

Η έρευνα της τηλεοπτικής Ζούγκλας και του Κίτρινου Τύπου, που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές ημέρες, φέρνει στο φως παράνομες δραστηριότητες υπαλλήλων που πλούτισαν εκμεταλλευόμενοι τη θέση και την ανοχή της διοίκησης.

Αρχίζει η απόσυρση των Ι.Χ.

Ανοίγει ο δρόμος εντός της εβδομάδας, για περίπου 2.500.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, μετά και την ανακοίνωση από τον υφυπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Κουσελά ότι θα υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου, όσοι έχουν στην κατοχή τους αυτοκίνητο που τέθηκε για πρώτη φορά στην κυκλοφορία πριν το 1999 μπορούν να το αποσύρουν και να κερδίσουν φόρους από την αγορά καινούριου οχήματος μέχρι 2.000 κυβικών εκατοστών.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καταβάλλει τα τέλη κυκλοφορίας του έτους εντός του οποίου γίνεται η

Η... ανταλλαγή του «αιώνα»! Από το Πράδο, στο Ερμιτάζ!!!

Μερικά από τα πιο σπουδαία έργα που φιλοξενεί το μουσείο Πράδο της Μαδρίτης πρόκειται να εκτεθούν, έως το Μάιο, στο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης.

Κάτι ανάλογο θα γίνει στο τέλος του έτους, όταν έργα από το φημισμένο μουσείο της ρωσικής μεγαλούπολης θα εκτεθούν στη Μαδρίτη.

Διαδήλωση με... στρινγκ για τα πάρτι του Καβαλιέρε !!!

Φαίνεται πως οι επιλογές του Silvio Berlusconi έχουν εξοργίσει τους Ιταλούς...

Με συνθήματα όπως «Θα σου φτιάξουμε άγαλμα στο Αρκόρε και εμείς θα κάνουμε τα περιστέρια» χιλιάδες Ιταλοί βγήκαν στους δρόμους την Κυριακή με τα εσώρουχα στο... χέρι και διαμαρτυρήθηκαν για τα περιβόητα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι του Berlusconi στη βίλα των οργίων!

Δικτάτορες σε στάση προσοχής, μπροστά στις γυναίκες τους! Απίστευτες ιστορίες!!!

Είχαν απίστευτη και απόλυτη εξουσία. Ήταν άρχοντες και κυρίαρχοι στη ζωή και στο θάνατο των υπηκόων τους. Με ένα τους νεύμα μπορούσαν να βάψουν τα ποτάμια κόκκινα από το αίμα.

Το άκουσμα και μόνο του ονόματος τους, έκανε τον κόσμο να τρέμει...
Και όμως στο σπίτι, έπεφτε... παντόφλα. Μπροστά στη γυναίκα τους, γίνονταν...κυρίες. Κότες επί το λαικότερον.

Aρρωστήσατε; - Ατυχήσατε! - Χαμένοι... στην μετάφραση των εγκυκλίων οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ - Ούτε γιατροί - Ούτε φάρμακα

- 'Ολη η λίστα των γιατρών ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ στο internet - Mισή ώρα κάνει να "κατέβει" το αρχείο!

 - Απεργούν ως την Παρασκευή οι γιατροί του ΙΚΑ, ως την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί

- Κλειστά τα φαρμακεία ως την Τετάρτη - "Τοις μετρητοίς θα πληρώνουν τα φάρμακά τους οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ", λένε οι φαρμακοποιοί