'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Μετανάστες κλέβουν κότες για να επιβιώσουν...!!!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κατοίκους στο Ρίο η παρουσία περίπου 300 μεταναστών οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο κάτω από τις γέφυρες του ΟΣΕ, σε παρατημένα σπίτια ακόμα και σε σημεία κοντά στην είσοδο της γέφυρας. 

Οι κάτοικοι κάνουν σχεδόν καθημερινά παράπονα πως οι μετανάστες κλέβουν τα κοτέτσια και τα περιβόλια τους, ενώ σε

Φυλάκισαν άρρωστο ηλικιωμένο...

Από το Χαϊδάρι στις φυλακές Κομοτηνής, κατέληξε ένας ηλικιωμένος, που καταδικάστηκε για επαιτεία. 

Ο άνδρας που πάσχει από αλτσχάιμερ διέσχισε όλη τη χώρα, μέσα σε κλούβα. Όταν έφτασε στην Κομοτηνή, είχε εκτίσει την ποινή του.  



Μπορεί διαχειριστές "μαύρων ταμείων" να κάνουν διακοπές στη Γερμανία και άλλες χώρες, μεγαλοοφειλέτες να γλυτώνουν με

Σύγχρονη «Κου Κλουξ Κλαν» χτύπησε στη Λακωνία...!!

Άγρια επίθεση από 40 άτομα δέχτηκαν τρεις μετανάστες στους Μολάους και τα Πάκια Λακωνίας.  

Οι επιθέσεις που θύμιζαν «Κου Κλουξ Κλαν» είχαν σαν αφορμή την κλοπή τσάντας δασκάλας, από αλλοδαπούς καθώς και μια διάρρηξη σε εκκλησία στην ίδια περιοχή.

Βαρέθηκε τη γυναίκα του και την έβαλε στη λίστα με τους τρομοκράτες!!

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να «γλιτώσει» από την κρεβατομουρμούρα βρήκε ένας βρετανός αστυνομικός, που εργαζόταν στο τμήμα αλλοδαπών!

Βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, όταν η σύζυγός του ταξίδεψε ως το Πακιστάν για να δει τους συγγενείς της. 

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΘΗΝΩΝ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 13ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών , όταν απο άγνωστη αιτία Ι.Χ.Ε. αυτ/το εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να  συγκρουστεί σε παρακείμενο δένδρο και να πάρει φωτιά. 

Ο οδηγός αυτού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ιωαννίνων.




Αίγιο: Άγρια δολοφονία επιχειρηματία ....


Τον πυροβόλησαν εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο. Το όνομα του είχε εμπλακεί σε απάτη με θύματα ανθρώπους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Έξω από το σπίτι του δολοφονήθηκε αργά χθες βράδυ, στο Αίγιο, ο επιχειρηματίας-καθηγητής μαθηματικών Άγγελος Αγγελόπουλος.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του site "filodimos.gr" μία γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφώνησε

“Υπάρχουν χάρτες με περιοχές που έχουν πετρέλαιο”!!!

"Υπάρχουν χάρτες με οικόπεδα στη Δυτική Ελλάδα στα οποία έχουμε ώριμα επιστημονικά δεδομένα ότι περιέχουν υδρογονάνθρακες"! 

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτη, ο οποίος απέφυγε να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των οικοπέδων αυτών (είτε θαλάσσιων είτε χερσαίων) αλλά παραδέχτηκε ότι "είναι πολλά"!

Ποινική δίωξη Βγενόπουλου για απόπειρα εκβίασης!!

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου ως νομίμου εκπροσώπου της Τράπεζας Marfin για απόπειρα εκβίασης επιχείρησης και συγκεκριμένα του Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν, παρήγγειλε ο εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Παντελής Στραγάλης.

Παράλληλα, ο ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός με διάταξή του ζητεί να διερευνηθεί αν ο Α. Βγενόπουλος έχει διαπράξει το αδίκημα της απιστίας σε βάρος της Marfin, καθώς και κατά πόσον έχει διαπραχθεί το αδίκημα του αθέμιτου ανταγωνισμού.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ: Τα πάνω - κάτω για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ

Τ

α πάνω κάτω έρχονται από Δευτέρα στο χώρο της υγείας για περίπου 5 εκατομμύρια πολίτες για τους οποίους αλλάζουν τα πάντα αναφορικά με τον τρόπο που γράφουν τα φάρμακά τους ή στον τρόπο επιλογής των γιατρών τους, με έκτακτη ρύθμιση που προώθησε το υπουργείο Υγείας μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τους γιατρούς του ΙΚΑ που συνεχίζουν τις απεργίες και την κατάληψη του υπουργείου.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Καταγγελίες για προσλήψεις... γειτόνων!!!

Ε

ξήντα οκτώ συμβασιούχους έργου είχε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, απολύθηκαν οι επτά, προσελήφθησαν πάλι με σύμβαση έργου άλλοι δεκαπέντε (περίπου) και το Ίδρυμα... συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία! 

Με τον πρόεδρό του (επιλογή τού τότε υπουργού Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου) να κατοικοεδρεύει στην Αθήνα (ήταν το υποτιθέμενο «δώρο» του Αχαιού υπουργού στην γενέτειρά του) και τους

Λαϊκισμός και υποκρισία Παπουτσή για το λαθρο-μεταναστευτικό: Ως αντιπολίτευση "έκοβε φλέβες". Τώρα, το χαρακτηρίζει "βόμβα".!!

"Το μεταναστευτικό είναι ένα τεράστιο θέμα για την ελληνική κοινωνία.  


Στην πραγματικότητα είναι μια βόμβα. Αλλά είναι φαινόμενο που δεν είναι τοπικό, δεν είναι ελληνικό, αφορά το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο ..."προοδευτικός -

Ξανά στην ...ξενιτιά.!

Είναι δεδομένο το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Είναι γεγονός επίσης ότι το πρόβλημα εντείνεται με την ανεργία, την οικονομική ανασφάλεια και τη γενικότερη απραξία της κυβέρνησης. Κανείς στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν σκέπτεται το τεράστιο αναμφισβήτητο πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού.

Τί λένε οι Αμερικάνοι για το πετρέλαιο στην Κρήτη...

Τις εκτιμήσεις των Αμερικανών όπως αυτές αποτυπώνονται σε 6 χιλιάδες σελίδες μελετών (του επίσημου συμβούλου της αμερικανικής κυβέρνησης για γεωλογικά θέματα, του USGS) για τα αποθέματα υδρογονανθράκων στις λεκάνες του Ισραήλ, της Κύπρου, της Αιγύπτου και της Κρήτης αναλύει ο...
εμπειρογνώμονας και πρώην γενικός διευθυντής έρευνας και παραγωγής υδρογοναθράκων των Ελληνικών Πετρελαίων Ηλίας Κονοφάγος προς τον οποίο απευθύνθηκε το Capital.gr με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από τους υδρογονάνθρακες στη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου. 

Χτύπησαν και λήστεψαν 85χρονο ...

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, σε χωριό του Δήμου Πύλου - Νέστορος, τρεις άγνωστοι, ένας εκ των οποίων κρατούσε πιστόλι και άλλος μαχαίρι, φορώντας κουκούλες, παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα ενός σπιτιού, στο οποίο μένει ένας 85χρονος συνταξιούχος Αμερικανός και χτυπώντας τον στο πρόσωπο, απαίτησαν και του πήραν από το

Η πιό επικίνδυνη θρησκεία της εποχής μας

Tα γεγονότα στην Αίγυπτο και η γενικότερη αναταραχή στον αραβο-ισλαμικό κόσμο, δείχνουν ότι η διάχυση της φονταμενταλιστικής βίας δεν αποτελεί μόνο συνέπεια της περιστολής της θρησκείας, αλλά και συνέπεια της καθεστωτικής δράσης συμφερόντων, με την θεολογικού χαρακτήρα εξύψωση του ......
κράτους ( καθεστώτα Μπεν Αλί, Μουμπάρακ.κ.α) πάνω από τους δαιμονοποιημένους ανταγωνισμούς των ελεύθερων αγορών και τις συγκρούσεις συμφερόντων. 

Σχεδόν 30 τα θύματα της νέας γρίπης

Συνολικά 27 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό της νέας γρίπης. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του τμήματος επιδημιολογικής επιτήρησης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ), η δραστηριότητα της γρίπης στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά τις τελευταίες εβδομάδες.

Ακόμη λιγότερα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες τον Ιανουάριο

Συνολικά 13.562 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά κατά το μήνα Ιανουάριο του 2011, παρουσιάζοντας μείωση 58,6% ως προς την αντίστοιχη περίοδο του 2010, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Αύξηση 24,9% είχε παρουσιάσει τον Ιανουάριο του 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009.

«Εκπαιδευτικές επιπτώσεις» για φοιτητές σε καταλήψεις προτείνει η υπουργός Παιδείας

Πανεπιστημιακές -και όχι αστυνομικές- επιπτώσεις πρέπει να έχουν οι φοιτητές που λειτουργούν κόντρα στους κανόνες του Πανεπιστημίου, δήλωσε στη Βουλή η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Σπύρου Ταλιαδούρου, για την κατάληψη στη Νομική. 

 «Χρειάζεται αυτοδιοίκητο του πανεπιστημίου», το οποίο όμως θα λογοδοτεί και στην κοινωνία, είπε η κ. Διαμαντοπούλου.

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε για τον εθισμό της στα ναρκωτικά

Μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες έδωσε η διεθνούς φήμης ηθοποιός, όπου μίλησε ανοιχτά για το παρελθόν της και την εξάρτησή της από τις ναρκωτικές ουσίες. 

......Όταν εμφανίστηκε πρώτη φορά στον κινηματογράφο η Whoopi Goldberg, όλοι μιλούσαν για ένα νέο αστέρι, εκείνη όμως δυσκολεύτηκε να χειριστεί σωστά την επιτυχία της.

'' Έχουμε ήδη θεσπίσει νόμο για σύνταξη ακόμα και στα 70 χρόνια''...!!

Ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος αποκαλύπτει πως πέρασε από τη Βουλή νόμος που θα μας αναγκάζει να δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε.

Ο διακεκριμένος εργατολόγος υποστηρίζει μόνο στο NewsIt, πως με τους πρόσφατους νόμους 3863 και 3865 του καλοκαιριού καθιερώθηκε το γενικό όριο εξόδου για τη συνταξιοδότηση όλων των Ελλήνων απο το 2015 το 65ο έτος ηλικίας.

Πάτρα: Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί για την απόδραση κρατουμενου!!

Ο κρατούμενος είχε συλληφθεί την 1η Φεβρουαρίου για κατοχή χασίς και κοκαΐνης...

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ένας Ανθυπαστυνόμος και ένας Αρχιφύλακας, που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών

Κατερίνη: Μαύρη τρύπα 104.000€ στην Α' Δ.Ο.Υ!!!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών...

σε έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην Α΄ Δ.Ο.Υ Κατερίνης, διαπιστώθηκε έλλειμμα 104.000 ευρώ στην αποθήκη δημόσιου υλικού. Σε βάρος του υπεύθυνου υπαλλήλου κινήθηκε η πειθαρχική και ποινική διαδικασία.

Σέρρες: Ληστής με όπλο και ξιφολόγχη σε φαρμακείο!!

O άγνωστος δράστης κατάφερε να φύγει με 500€...

Η ένοπλη ληστεία έγινε τα μεσάνυχτα σε εφημερεύον φαρμακείο στη Νιγρίτα. 


Άγνωστος εισέβαλλε στο φαρμακείο φορώντας κουκούλα και κατάφερε, αρχικά με την απειλή όπλου και μετέπειτα απειλώντας με ξιφολόγχη, να αποσπάσει από το ταμείο το

Ο 23χρονος νεκρός στο χιονοδρομικό Μετσόβου και τα πολιτικά συμφέροντα..

Ο θάνατος του νεαρού σκιέρ Αντώνη Αγγέλη, πριν από λίγες μέρες στο χιονοδρομικό κέντρο «Πολιτσιές» του Μετσόβου, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, απειλώντας την ησυχία όλων όσοι εμπλέκονται σ' ένα καλά φτιασιδωμένο σύστημα χιονοδρομικών κέντρων φτιαγμένων με προχειρότητα.

Πως λειτουργούν τελικά τα χιονοδρομικά κέντρα στην συγκεκριμένη περιοχή;

Τα πολεμικά σχέδια των Τούρκων στρατηγών για την Ελλάδα

Πύραυλος εδάφους – αέρος από τουρκική βάση χτυπάει δύο πολεμικά αεροπλάνα της Τουρκίας που ίπτανται στο Αιγαίο και αμέσως το αρχηγείο αεροπορίας της Άγκυρας «φορτώνει» την κατάρριψη των δύο αεροπλάνων σε ελληνικά πυρά. 

Ξεκινάει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο. Αποβατικές ομάδες Τούρκων κομάντος αποβιβάζονται στις Οινούσες που βρίσκονται στο δίαυλο Χίου – Τσεσμέ στην είσοδο σχεδόν του στρατηγικού κόλπου της Σμύρνης.

Μήνυσε τη δασκάλα που χαστούκισε το παιδί της!!!

Μήνυση εναντίον μιας δασκάλας του 15ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών κατέθεσε την περασμένη Τετάρτη η μητέρα ενός μαθητή, η οποία υποστηρίζει ότι η παιδαγωγός «τράβηξε το αυτί» και «χαστούκισε» τον γιο της, την ώρα του διαλείμματος. 

Η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, ο οποίος κάλεσε στο γραφείο του την

Εξαντλήθηκαν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις

Ε

ίναι πλέον και επίσημα γεγονός. 

Οι διαθέσιμες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, που ξεπερνούσαν τα 4 δισεκατομμύρια, εξαντλήθηκαν! 

Οι ειδικοί, ωστόσο, αισιοδοξούν ότι η διεθνής μετάβαση σε ένα νέο σύστημα διευθύνσεων, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, θα είναι τόσο

Σβήστηκε το ψεύτικο προφίλ της...


Τέλος καλό, όλα καλά» για την ηλεκτρονική περιπέτεια της Ναταλίας Γερμανού στο facebook. 

Η παρουσιάστρια και στιχουργός είχε δηλώσει ότι το προφίλ που φέρεται να είναι δικό της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ψεύτικο και δεν έχει καμία σχέση με αυτό. 

Κατέσχεσαν 400.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα

Τον τελευταίο χρόνο έχουν αυξηθεί αρκετά οι περιπτώσεις κατάσχεσης λαθραίων προϊόντων καπνού από την Ελλάδα, μέσω της Βουλγαρίας, σύμφωνα με επιθεωρητή της συνοριακής αστυνομίας.

Τελωνειακοί επιθεωρητές στη διάβαση Ίλιντεν, στα σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας, εντόπισαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 800

Επέστρεψε στον τόπο της ληστείας και τον έπιασαν!!

«Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος» λέει ένα παμπάλαιο αστυνομικό θεώρημα και ο… ξεχασιάρης αλλοδαπός κακοποιός που λήστεψε μαζί με έναν συνεργό του μία γυναίκα στο Θεριανό Αχαΐας, μπορεί να μην ήταν δολοφόνος αλλά βάλθηκε να το… επιβεβαιώσει!

Όταν επέστρεψε για να πάρει το… αυτοκίνητό του, όμως, τον περίμεναν οι αστυνομικοί που προφανώς θυμόντουσαν τον υπ’ αριθμόν ένα κανόνα της Εγκληματολογίας!

'Η Αριστερά ετοίμαζε αιματοκύλισμα στην Αθήνα''...

Δήλωση – βόμβα κατά της αριστεράς από την Άννα Διαμαντοπούλου στη Βουλή με αφορμή την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες.

Η υπουργός Παιδείας κατηγόρησε την αριστερά, με αφορμή την κατάληψη της νομικής από λαθρομετανάστες, ότι είχε καταστρώσει σχέδιο να γίνει αίμα και άμμος εκείνο το βράδυ στην

Τρίκαλα: Στο εδώλιο ιερέας για κλοπή...νερού!!

Ο ιερέας της Καστανιάς έχει διαφωνία με τον πρώην Δήμαρχο, Κώστα Τόλη γιατί υποστηρίζει διαφορετική ποδοσφαιρική ομάδα, όμως τώρα έχει ένα λόγο παραπάνω.

Ο πρώην Δήμαρχος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του

Η 28η διάρρηξη ήταν και η τελευταία!

Βαθιά ανάσα πήραν οι ιδιοκτήτες εξοχικών στο Διακοπτό Αχαΐας, αλλά και οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας, με την εξάρθρωση της τριμελούς σπείρας διαρρηκτών που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στην περιοχή τους.

Οι τρεις δράστες την έπαθαν στην 28η «δουλειά» τους, όπου είδαν τους αστυνομικούς να τους περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες έξω από το

Και δεύτερο θύμα διαδικτυακής αγγελίας

Μπόλικη δουλειά έχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τις διαδικτυακές κομπίνες που αποκαλύπτονται κάθε τόσο! 

 Μετά τον 32χρονο από την Καρδίτσα, ο οποίος έχασε 1.600 ευρώ από έναν πονηρό που είχε βάλει αγγελία σε ιστοσελίδα για την πώληση του αυτοκινήτου του, ένας νεαρός από την Άρτα φέρεται να

Το πρωτοδικείο Ιωαννίνων αθώωσε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Για να την υπόθεση του "ΞΕΝΙΑ".

Την αθώωση του πρώην Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού, Δημήτρη Τζανακόπουλου,απόφάσισε σήμερα το Πρωτοδικείο Ιωαννίνων,για την υπόθεση των επεισοδίων στο πρώην ξενοδοχείο "ΞΕΝΙΑ".

Οδηγίες προς φορολογουμένους

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φορολογούμενοι κατά τη συμπλήρωση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για το 2011, μετά τις τροποποιήσεις που ανακοινώθηκαν στη φορολογία εισοδήματος. 

Σε μία προσπάθεια ενημέρωσης των ασφαλισμένων ο Διευθυντής της Β’ ΔΟΥ Ιωαννίνων Αλέξανδρος Φαρμάκης, σε

«Τρύπια» τα σύνορα με την Αλβανία

Οργιάζει η λαθρομετανάστευση.

«Τρύπια» παραμένουν τα σύνορα της Ελλάδας με τη γειτονική Αλβανία, καθώς το κύμα λαθρομετανάστευσης δεν έχει εκτονωθεί στο πέρασμα των χρόνων. 

Αυτό αποδεικνύουν τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2010, καθώς σε

Πάτρα: Βίαιη επίθεση σε φοιτήτρια...

Αλλεπάλληλα είναι τα περιστατικά επιθέσεων σε βάρος κυρίως γυναικών ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία της Πάτρας. 

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Πλατεία Όλγας.

Μια ομάδα αποτελούμενη από πέντε φοιτήτριες περπατούσαν επί της

Η "νέα" Ιστορία του Γένους: "Αρραβωνισμένος gay" ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!...

Καινοφανείς απόψεις περί του ... ερωτικού προσανατολισμού του κορυφαίου νεότερου Έλληνα, του ανθρώπου στον οποίο το Έθνος οφείλει την επιτυχία της Επανάστασης του 1821, αυτού που κράτησε ζωντανό τον ξεσηκωμό του Γένους, ακόμα και όταν οι ....
Τουρκοαιγύπτιοι σάρωσαν Πελοπόννησο και Στερεά το 1825, εκφράζονται από τον παρουσιαστή του... ντοκιμαντέρ που προβάλει ο ΣΚΑΪ με θέμα την Επανάσταση του 1821. 

Ρε πούστη μου θα τρελαθούμε τελείως!!! Τέμενος επισκέφθηκε η Αννούλα στο Λονδίνο!!!!

Ποιοι μας κυβερνάνε ρε γαμώτο!!! 

Πόσο προδότες είναι; Καλά αυτοί οι ύπνοι στη ΝΔ δεν βλέπουν τι γίνεται τριγύρω τους!!! 

Το πρόβλημά τους είναι ο Αντώναρος και αν ο Καραμανλής φταρνίστηκε!! Είμαι περίεργος αν θα ασχοληθεί κανένας να την ρωτήσει από που και ως που επισκέφθηκε μουσουλμανικό τέμενος στο Λονδίνο!!!! 

Διαβάστε και την είδηση του ΑΠΕ: .....

Έρχονται λουκέτα στα καταστήματα μετά τις εκπτώσεις...

«Το μη χείρον βέλτιστον» ισχύει για τον εμπορικό κόσμο στην Αθήνα ο οποίος μπορεί να μη βίωσε χειρότερη περίοδο εκπτώσεων από την περυσινή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν και καλή (ή έστω ικανοποιητική) όσον αφορά την προέλευση αλλά και το τζίρο.

Αντίθετα, οι έμποροι κάνουν λόγο για νεκρή αγορά φωνάζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι -παρά τις τεράστιες εκπτώσεις- τα καταστήματά τους είναι άδεια, όπως… και το ταμείο τους!

Επικήρυξαν τον ”παλιόγερο” που ληστεύει τράπεζες

Τον έχουν επικηρύξει για 20.000 δολάρια.

Έχει ληστέψει 13 τράπεζες στην Καλιφόρνια τα δύο τελευταία χρόνια και το παρατσούκλι του,  είναι «παλιόγερος».

Ο ληστής των τραπεζών που έχει αναστατώσει τις αρχές, είναι 70 ετών.

Aπόπειρα απαγωγής 9χρονου στη Θεσσαλονίκη...

Σε απολογία κλήθηκαν δύο Βούλγαροι υπήκοοι, που κατηγορούνται ότι επιχείρησαν να απαγάγουν ένα 9χρονο αγοράκι από την περιοχή Κουφαλίων Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, τη στιγμή που το ανήλικο αγόρι

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 19χρονη στα χέρια δύο ληστών...

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 19χρονη στα χέρια δύο ληστών, οι οποίοι την κράτησαν όμηρο προκειμένου να αποτρέψουν τη σύλληψή τους από την αστυνομία!  

Για πολύ καιρό θα θυμάται η νεαρή κοπέλα την τρομακτική εμπειρία που βίωσε από δύο άγνωστους, οι οποίοι χθες αργά τη νύχτα μπήκαν με αστραπιαίες κινήσεις στο διαμέρισμά της στην Αλεξανδρούπολη, με

Εκτός νομοσχεδίου οι... οίκοι ανοχής

Δεν θα «ανοίξουν» τελικά οι... οίκοι ανοχής, αφού ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δεν συμπεριέλαβε τα «ευαγή ιδρύματα» στο νομοσχέδιο των κλειστών επαγγελμάτων.

Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και συγκεκριμένα την ώρα της συζήτησης για τα κλειστά επαγγέλματα, αρκετοί βουλευτές ήθελαν να μάθουν, αν οι οίκοι ανοχής

Έκλεψαν και έσφαξαν στρουθοκάμηλους

Πληθαίνουν τα κρούσματα από κλοπές και διαρρήξεις στην περιοχή της πρώην Κοινότητας Βραχασίου στο Λασίθι.

Άγνωστοι αφαίρεσαν από την αυλή οικίας στην περιοχή Σισίου δύο στρουθοκάμηλους τις οποίες μετέφεραν σε κοντινή απόσταση και τις έσφαξαν (όπως φαίνεται από τα ίχνη και τα αίματα στο σημείο).


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ 
http://www.zougla.gr/