'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Δασκάλα χορού κατηγορείται για παιδεραστία !!!

Ήταν από τις πιο δημοφιλείς στο σχολείο...

Η 27χρονη Ashley Blumenshine είναι ακόμη μια εκπαιδευτικός από τις ΗΠΑ που κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικο μαθητή της. 

Ορεστιάδα: Γερμανός δημοσιογράφος σε στρατιωτική απαγορευμένη περιοχή!!!!!

Έβγαζε φωτογραφίες μέσα από το αυτοκίνητό του – Διαβάστε τι γράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ…
 

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 46χρονος Γερμανός δημοσιογράφος, που συνελήφθη το πρωί στην παραμεθόριο περιοχή Καστανέων – Ν. Βύσσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Συνετρίβη ελικόπτερο που μετέφερε ασθενείς...

Τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν σήμερα την ζωή τους όταν το ιατρικό ελικόπτερο στο οποίο... επέβαιναν συνετρίβη νοτίως του Ριάντ στη Σαουδική Αραβία.

Το ελικόπτερο πετούσε για να

Νέα επεισόδια στο Μενίδι για το θάνατο της 7χρονης από το μέλος της ΔΙΑΣ

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Μενίδι, όπου γίνεται η πορεία διαμαρτυρίας για το θάνατο... της 7χρονης, την οποία παρέσυρε με τη μηχανή που οδηγούσε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πορεία διαμαρτυρίας κατά της «αστυνομοκρατίας» στο Μενίδι πραγματοποίησε ομάδα μερικών εκατοντάδων διαδηλωτών το απόγευμα της Παρασκευής.

Τροχονόμος παρασύρθηκε εν ώρα υπηρεσίας...

Θύμα τροχαίου έπεσε 29χρονος τροχονόμος στα Χανιά, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, την ώρα... που διερευνούσε τις συνθήκες ενός τροχαίου ατυχήματος.

Ο 61χρονος δράστης, βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο τροχονόμος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο.


Newsbomb.gr
sarotiko

Η Κίνα θα κατασκευάσει υπερπολυτελές ξενοδοχείο 7 αστέρων!!!

Το ξενοδοχείο θα ανεγερθεί στο Μεντούγκου, στα δυτικά προάστια του Πεκίνου, σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων... από το κέντρο της κινεζικής πρωτεύουσας.

Η Κίνα, σε συνεργασία με τη Σαουδική Αραβία, σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο επτά αστέρων που θα κοστίσει 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια και θα βασίζεται στον πύργο του Ντουμπάι, το Μπουρζ Χαλίφα, το ψηλότερο κτήριο του κόσμου.

Έτσι λειτουργούν οι Δημοκρατίες στην Βρετανία. Πάνε ...φυλακή !!!

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επιβλήθηκε στον πρώην βουλευτή των Εργατικών, Ντέιβιντ Τσέιτορ, ο οποίος...είχε δηλώσει ένοχος για την κατηγορία της ψευδούς λογιστικής δήλωσης.

Ο κ. Τσέιτορ είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο των αμφιλεγόμενων βουλευτικών δαπανών που αποκαλύφθηκε πριν από ενάμισι χρόνο. Όπως ομολόγησε, έλαβε

ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΗΡΑΝ ΦΕΤΟΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ!!!

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιου είδους επίδομα δεν το είχαμε ξανακούσει, ούτε καν είχαμε σκεφτεί ότι μπορεί να υπάρχει.

Σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι συμπολίτες μας είδαν το δώρο τους να συρρικνώνεται ή να εξαφανίζεται με πρόσχημα της κυβέρνησης τη μείωση του δημόσιου χρέους, στη συγκεκριμένη τράπεζα οι υπάλληλοι όχι μόνο δεν έχασαν

Βίαζε την κόρη και τους δύο γιους!!!!

Μια φρικιαστική ιστορία που διαδραματιζόταν για πολλά χρόνια σε ένα διαμέρισμα-τρώγλη της Νίκαιας σοκάρει το πανελλήνιο. 

Ενας πατέρας βίαζε την κόρη του, την εξέδιδε σε κατοίκους της περιοχής, ενώ δεν δίσταζε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του ασελγώντας πάνω στα άγουρα κορμιά των δύο μικρότερων γιων του!

«Παρατηρώντας τους δημοσίους υπαλλήλους»!!!!

Τ
ην ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ανοίγει για το κοινό η έκθεση των Κλειούς Βαττή και Εύης Καραϊωσηφόγλου «Παρατηρώντας τους δημοσίους υπαλλήλους».


Η Κλειώ ζωγραφίζει την Εύη που παρατηρεί και κατασκευάζει με περισσή ειρωνεία τον μικρόκοσμο της στάσιμης καθημερινότητας, της ανίας και του

Βουλγαρία: Μωρό-γίγας, βάρους 6,5 κιλών !!!

Το μεγαλύτερο μωρό στη Βουλγαρία γεννήθηκε την Παρασκευή στην πόλη Σλίβεν, καθώς ζυγίζει εξήμισι κιλά και έχει ύψος 57 εκατοστά.

Τόσο το μωρό-γίγας, όσο και η μητέρα του είναι πολύ καλά στην υγεία τους. 


Το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί στον κόσμο είναι ο Ακμπάρ στην Ινδονησία που γεννήθηκε το 2009, ζύγιζε 8,7 κιλά και είχε ύψος 62 εκατοστά.


http://www.lamiareport.gr/

Επιρρίπτει ευθύνες στους γιατρούς που ζύγιζε 440 κιλά!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

Ο πρώην Βρετανός ταχυδρόμος Paul Mason είχε φτάσει να ζυγίζει 440 κιλά μέχρι που... τελικά έκανε γαστρική χειρουργική επέμβαση και κατάφερε να μειώσει το βάρος του στο μισό.

ΗΛΕΙΑ: Εκλεψαν μέχρι και τα χρυσόψαρα!!!

Α
υτό που συμβαίνει στην Ηλεία δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε όλη τη χώρα. 

Στη Γαστούνη, οι διαρρήκτες μπήκαν σε κατάστημα που πουλά οικόσιτα ζώα και ζωοτροφές.

Μαζί με τα λεφτά πήραν τα καναρίνια και τα χρυσόψαρα! 

Σέξι αστυνομικίνες "έδωσαν" μέσω Facebook τους συζύγους τους !!!!!

Αξέχαστο θα μείνει σε μια ομάδα αστυνομικών από τη Ρουμανία το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργάνωσαν μαζί με τις γυναίκες τους στα κεντρικά της αστυνομίας στην Κονστάντας.

Οι αστυνομικοί έκαναν το τραγικό λάθος, λίγες ημέρες μετά το prive γλέντι τους να ανεβάσουν τις προκλητικές φωτογραφίες από το "έξαλλο" πάρτι στο Facebook!

Τα ντοκουμέντα απεικονίζουν τέσσερις γυναίκες σε σέξι πόζες να φορούν

Τεστ… γνώσεων στους μετανάστες. Αν λένε ψέματα, απελαύνονται!!!!

Η Ελλάδα δεν κλείνει την πόρτα σε όσους χρειάζονται άσυλο ξεκαθάρισε ο Χρήστος Παπουτσής, ενημερώνοντας την... αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την ανέγερση του τείχους στον Έβρο.

Σε καμία περίπτωση δεν κλείνει την πόρτα σε εκείνους που έχουν δικαίωμα ασύλου και δικαίωμα προστασίας, επεσήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο ληστής έκανε τον νταή στην 75χρονη, αλλά βρήκε τον μάστορά του από τον περιπτερά!!!!

Στην φωτογραφία ο 34χρονος περιπτεράς με το κίτρινο γκλοπ αντιμετώπισε το ληστή με τη λόγχη.

Χθες το πρωί στις 9.30΄ ένας ληστής φορώντας κουκούλα μπήκε στο σπίτι 75χρονης στην οδό Πανουργιά στο κέντρο της Λαμίας και με την απειλή μαχαιριού της πήρε 260 ευρώ και εξαφανίστηκε.


Στις 12.10΄ο ίδιος δράστης, σύμφωνα με τις περιγραφές, έκανε απόπειρα

Ακινητοποίησαν τα Ι.Χ. τους για να μην πληρώσουν τα τέλη

Πάνω από 700 οδηγοί Ι.Χ. στην Άρτα ακινητοποίησαν τα οχήματά τους, παραδίδοντας τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας τους στην Δημόσια Οικονομική Εφορία Άρτας, δηλώνοντας αδυναμία να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Πρόκειται για 770 ιδιοκτήτες Ι.Χ. ποσοστό βέβαια αρκετά χαμηλότερο, συγκριτικά με τις περσινές «ακινησίες» όπως ονομάζονται, οι οποίες πέρυσι έφτασαν τις 1.050. 



http://www.zougla.gr/

«Μαχαίρι» στις αναβολές δικών για εικονικά τιμολόγια..!!

«Φρένο» στις αναβολές των ποινικών δικών για υποθέσεις έκδοσης πλαστών εικονικών τιμολογίων βάζει ο Άρειος Πάγος.  

Με απόφασή τους οι Ανώτατοι Δικαστές επιχειρούν να βάλουν τέλος στο καθεστώς αναβολών που δίνονταν με χαρακτηριστική άνεση στις εν λόγω υποθέσεις αν ο κατηγορούμενος επικαλείτο την εκκρεμότητα προσφυγής του κατά του διοικητικού προστίμου που του είχε επιβληθεί.

ΛΕΥΚΑΔΑ: Αυτοκίνητο... προσγειώθηκε σε σπίτι!!!

Λ
ίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης Ι.Χ. αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του στην αρχή του περιφερειακού δρόμου από Περιγιάλι προς Νυδρί και προσγειώθηκε στην αυλή παρακείμενης κατοικίας γκρεμίζοντας μέρος της τοιχοποιϊας.

Ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν βρίσκονταν κανένας στην αυλή αλλά ούτε και στο τμήμα του τοίχου που κατέπεσε κανένας από τους οικίους. 

Επίσης ως εκ θαύματος ούτε ο οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε. 

http://dete.gr/

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Μπήκε στα μπουζούκια... με την καραμπίνα στα χέρια!!!!

Α
ρνήθηκαν να της δώσουν ποτό... και μπήκε μέσα στο κατάστημα με μία καραμπίνα και απειλούσε τους πάντες! 

Ο λόγος για μία γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή της Ναυπάκτου, η οποία... δεν δίσταζε στο παραμικρό (όπως αποδείχθηκε)!

ΠΑΤΡΑ: Βγάζει τις κόρες της... στο κλαρί!!!!

Ο
λόκληρο χωριό της Αχαΐας έχει αναστατωθεί τους τελευταίους μήνες με αφορμή τη μυστήρια συμπεριφορά μιας Βουλγάρας μάνας και των τριών κοριτσιών της, για τις οποίες υπάρχουν υποψίες πως κάνουν ερωτικά ραντεβού με το... αζημίωτο.

Και μάλιστα λέγεται ότι η μάνα είναι εκείνη που τα οργανώνει όλα,

Έβαλαν υποθήκη τον… ιερό ναό!!!!

Μπορεί να είναι νόμιμο, δεν παύει, όμως, να είναι και εξίσου απίστευτο.  

Ο λόγος για την απόφαση μιας Τράπεζας, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη του εκκλησιαστικού συμβουλίου και της Μητρόπολης, να δανειοδοτήσει σεισμόπληκτο Ιερό ναό αφού τον… υποθήκευσε.

Eπίθεση στον Αλέξη Παπαχελά σε ταβέρνα των Γρεβενών!!! ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Ότι το κλίμα και κατά των δημοσιογρά­φων στην κοινωνία βαραίνει είναι γνω­στό και το βλέπουμε όλοι καθημερινά.

Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός τόσο θα γίνεται και χειρότερο, ιδιαίτερα όταν η ανεύθυνη συμπεριφορά ορισμένων, κυ­ρίως τηλεοπτικών, συνεχίζεται, θύμα του γενικότερου κλίματος που έχει επικρα­τήσει έπεσε παραμονή της

Με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν …καραμπίνα...!!!

Τρόμος μπροστά από τους άντρες με τις κουκούλες! 

Μια 45χρονη γυναίκα Ρουμανικής καταγωγής ήρθε αντιμέτωπη με δυο αγνώστους όταν εκείνοι εισέβαλαν στο σπίτι της στο χωριό Φαρραί του Δήμου Ερυμάνθειας στην Αχαϊα.

Θα μπουν τσάμπα στα λεωφορεία!!!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη έχουν εξαγγείλει για αύριο Σάββατο, στις 11:30 το πρωί, ομάδες πολιτών, που αντιδρούν στις προγραμματισμένες αυξήσεις εισιτηρίων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.).

Οι πολίτες σχεδιάζουν να επιβιβαστούν μαζικά σε αστικά λεωφορεία, χωρίς να πληρώσουν

Νέα αποθήκη με "μαϊμούδες" εντόπισε το ΣΔΟΕ - Σεξουαλικά βοηθήματα αλλά και επώνυμες μπαταρίες!!!!!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί και οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ όταν μετά την έφοδο σε αποθήκη με "μαϊμού" προιόντα βρήκαν από τσάντες και ζώνες μέχρι και μπαταρίες και "ποντίκια" ηλεκτρονικού υπολογιστή.

 

(NEWSIT.GR)

Όμως το "κερασάκι στην τούρτα " ήταν τα εκατοντάδες σεξουαλικά βοηθήματα που βρήκαν μέσα σε κούτες.

Κρασί: Πόσο ωφελεί τελικά την καρδιά;;;!!

Είναι αναμφισβήτητο ότι η λήψη μισού έως ενός μπουκαλιού κρασιού ημερησίως είναι δυνατόν να οδηγήσει είτε σε διαταραχή της λειτουργίας του ήπατος (συκώτι) είτε του μυοκαρδίου. 

Ωστόσο, πειραματικές παρατηρήσεις που έγιναν την τελευταία δεκαετία έδειξαν ότι στοιχεία που περιέχονται στο κρασί

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης στο Ερζερούμ..

Ιδιαιτέρως σημαντική χαρακτηρίζουν διπλωματικοί κύκλοι στην Αθήνα και την Άγκυρα την ολιγόωρη επίσκεψη Παπανδρέου στην Τουρκία και τις επαφές με τον ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  

Επιφανειακά και επισήμως στις συνομιλίες, αναμένεται να γίνει

Η Ελλάδα στην 22η θέση των ισχυρότερων στρατιωτικών χωρών!!!!

Στην 22η θέση παγκοσμίως φιγουράρει η χώρα μας στη λίστα των ισχυρότερων στρατιωτικά χωρών του κόσμου.  

Η Ελλάδα βρίσκεται ψηλότερα και από χώρες όπως η Ισπανία, Ουκρανία, Καναδάς, Ιράκ, Λιβύη ενώ εκτός από την Τουρκία, δεν υπάρχει άλλη βαλκανική χώρα και της κεντρικής Ευρώπης στο top 25.

Το Time διαφημίζει τις ομορφιές της… Αθήνας!!!!

Ξαφνικός έρωτας
Και εκεί που οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει στα πικρόχολα σχόλια και τα άρθρα που μας «στολίζουν» κανονικότατα ως χώρα από το εξωτερικό, ένας Ελληνας ... που θα ξεφύλλιζε το Time ή θα έβλεπε χθες την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, σίγουρα θα έπεφτε πάνω σε κάτι που θα του προξενούσε μεγάλη εντύπωση. 

Εν ενεργεία αστυνομικός ετών... 85!!!!!

Και μάλιστα είναι και ομογενής
Η Αστυνομική Υπηρεσία της Φλόριδας των ΗΠΑ δεν μπορεί να βρει στην ιστορία της άλλον αστυνομικό, ο οποίος... να έχει υπηρετήσει στην ηλικία των 85 ετών.

Ο λόγος για τον ομογενή Λίο Θαλασσίτη ο οποίος μπήκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κομητείας του Dade το 1956 και μετατέθηκε το 1963 στο Χίαλεχ όπου προβιβάστηκε σε αρχιφύλακα.

«Κοινά ευρωπαϊκά σύνορα ο Έβρος»...!!!

Τι δηλώνει ο Γάλλος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων
Τη στήριξη της ΕΕ στην Ελλάδα, ζητά ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας, Λοράν Βοκιέ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί...

Σε αύξηση της τιμής του ψωμιού προσανατολίζονται οι αρτοποιοί...

Είναι επαγγελματίες που συναναστρέφονται καθημερινά με τους πελάτες τους και, παρόλο που έχουν πληγεί και αυτοί από την οικονομική κρίση, επωμίστηκαν... όλο το βάρος των αυξήσεων σε ΦΠΑ αλλά και σε ανατιμήσεις τιμών στα άλευρα και τα σιτηρά.  

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν, η τρίτη κατά σειρά άνοδος του φόρου προστιθέμενης αξίας, κατέστησε δυσβάσταχτο το κόστος παραγωγής τους.

Μήλον της Εριδος οι ταµπλέτες!!!

Οι υπολογιστές µε οθόνη αφής κλέβουν την παράσταση στην έκθεση Consumer Electronics

Στο Λας Βέγκας δεν τζογάρουν µόνο στη ρουλέτα. Τζογάρουν και στις ταµπλέτες. 


Στους...δηµοφιλείς υπολογιστές µε οθόνη αφής, που αποτελούν το νέο µήλον της Εριδος για την αγορά της τεχνολογίας, µετά το επιτυχηµένο λανσάρισµα του iPad.

Σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών μετατρέπονται στρατόπεδα....!!

Tη χρήση στρατοπέδων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται πλέον από τις στρατιωτικές υπηρεσίες, για τις ανάγκες εγκατάστασης των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής των παρανόμως εισερχομένων μεταναστών προβλέπει τροπολογία στο σχέδιο νόμου για το άσυλο που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατά παρέκκλιση των υφιστάμενων πολεοδομικών διατάξεων για

Εκλογές στις 3 Απριλίου;;;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nwesbomb.gr ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει δώσει εντολή να προχωρήσουν οι διαδικασίες και ο μηχανισμός του Κινήματος να είναι έτοιμος προκειμένου να στηθούν κάλπες για τις 3 Απριλίου.

Μάλιστα από τώρα έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, οι οποίοι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα εκλεγούν με λίστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κυνήγι υποψηφίων έχει εισέλθει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που πιστεύει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει άλλη λύση από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.


http://www.newsbomb.gr/

Στα χέρια της ασφάλειας Ιωαννίνων σπείρα διαρρηκτών!!!

Κατά τις νυκτερινές ώρες,στα Ιωάννινα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων συνέλαβαν τέσσερις νεαρούς Έλληνες,γιατί κατά το χρονικό διάστημα από 19-12-2010 έως 04-01-2011 από κοινού με τέσσερις ακόμα Έλληνες και δύο (2) αλλοδαπούς και με διαφορετική σύνθεση ομάδας κάθε φορά προέβησαν σε διαρρήξεις καταστημάτων και Ιερών Ναών στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων καθώς και της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας. 

Επιπλέον στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων προσήχθησαν οι τρεις εκ των τεσσάρων ημεδαπών και ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών, οι οποίοι εξετάστηκαν αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων. 


http://epirusgate.blogspot.com/

15 απολύσεις εργαζομένων στα JUΜBO των Ιωαννίνων!!!!

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ,παραχώρησε πριν από λίγη ώρα η εκπρόσωπος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων κ. Ανθή Κωσταντίνου ,με αφορμή τις απολύσεις 15 εργαζομένων από την από την εργοδοσία της πολυεθνικής “JUMBO” στο κατάστημα που άνοιξε στο Άγιο Δημήτριο,δίπλα από το κατάστημα ΙΚΕΑ.

Η κ.Κωσταντίνου,μιλώντας στους δημοσιογράφους,ανέφερε τα εξής:"Μόλις ένα μήνα μετά την έναρξη λειτουργίας του νέου

12χρονα έκλεψαν μουσικά όργανα αξίας 100.000 ευρώ!!!!!

Ολοένα μικραίνει η ηλικία των ανηλίκων που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά. Τελευταίο περιστατικό, η κλοπή μουσικών οργάνων, αξίας 100.000 ευρώ (!) από δύο 12χρονα τσιγγανόπουλα. 

Εγκληματικότητα ... ετών 12! Ολοένα και νωρίτερα χάνουν την παιδική τους αθωότητα τα ανήλικα παιδιά, που βγαίνουν στους δρόμους και αναπτύσσουν παραβατική δραστηριότητα.
 Από νωρίς βγήκαν στην παρανομία δύο 12χρονα τσιγγανόπουλα, τα οποία την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισαν να αναλάβουν τα ίδια το ρόλο ... του Άγιου Βασίλη!

Τα παιδάκια μπήκαν σε γραφείο στο Ηράκλειο, από όπου - εκμεταλλευόμενα την απουσία του 78χρονου ιδιοκτήτη - αφαίρεσαν τέσσερα όργανα. Φαίνεται μάλιστα ότι τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα εκλεκτικά, αφού δεν άρπαξαν τυχαία όργανα, αλλά προφανώς συλλεκτικά, καθώς η αξίας τους εκτιμάται στις 100.000 ευρώ!

Αμέσως μετά τα 12χρονα πούλησαν τα όργανα σε ένα 50χρονο Έλληνα και ένα 46χρονο Ρουμάνο, ενώ μετά τον εντοπισμό των παιδιών, σχηματίστηκε σε βάρος της 48χρονης μητέρας των παιδιών δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.


πηγή:http://www.cretalive.gr
http://crimesonair.blogspot.com/

Οι κηλίδες αίματος οδήγησαν στον δράστη...!

Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών που κυριολεκτικά έχουν μετατρέψει σε γκέτο όλη την Πάτρα σπέρνοντας τον πανικό και τον τρόμο.

Λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα διερχόμενος οδηγός από την συμβολή των οδών Μιαούλη και κανακάρη βλέπει πεσμένο στον δρόμο έναν άνδρα αιμόφυρτο.

Μετά τη βόμβα τα όπλα...!!!

Η βόμβα που έσκασε στο διοικητικό Πρωτοδικείο -όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι στο Crimes on air- δεν φόβισε τόσο τους δικαστές, όσο η προκήρυξη των μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που προανήγγειλαν πως ο επόμενος στόχος θα είναι πρόσωπο και αναπόσπαστο κομμάτι της «δικαστικής μαφίας» όπως την αποκαλούν χαρακτηριστικά.  

Παρά την ισχύ της βόμβας αυτή έγινε με προειδοποίηση, ενώ τώρα η «ΣΠΦ» κάνει λόγο για ξαφνικό τετ α τετ του δικαστή με τον επίδοξο εκτέλεση του. Στις 17 Γενάρη τα προφυλακισμένα μέλη της οργάνωσης δικάζονται και στην προκήρυξη γίνεται ξεκάθαρο πως πρέπει να τύχουν «δίκαιης δίκης» από τους «φυσικούς» τους δικαστές.

Εξώδικο έστειλε γνωστός οίκος μόδας σε τραγουδίστρια...!!!

Ένα υπέρογκο ποσό ζητάει γνωστός οίκος μόδας από αγαπημένη τραγουδίστρια για ρούχα που έχει πάρει και δεν τα έχει πληρώσει.

Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά η γνωστή τραγουδίστρια έλαβε ένα εξώδικο, σύμφωνα με το οποίο ο οίκος μόδας της ζητούσε τα χρήματα που του οφείλει. 

Σε περίπτωση που η τραγουδίστρια δεν φροντίσει να καταβληθεί το ποσόν, τότε ο οίκος μόδας θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές.

Παπανδρέου-Ερντογάν: Τι θα ανακοινώσουν;;;

"Ολυμπιακή πόλη καλώς ορίσατε!". Αυτό το σύνθημα είναι γραμμένο στα περισσότερα πανό που έχουν αναρτηθεί σε όλο το Ερζερούμ, με τις φωτογραφίες του Γιώργου Παπανδρέου και του Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν να είναι δίπλα δίπλα, σε μια προσπάθεια των γειτόνων να δείξουν πνεύμα φιλοξενίας.

Στο πρόγευμα εργασίας που ξεκίνησε πριν από λίγο, ο Έλληνας

Έλληνες υπουργοί απέρριψαν τις γερμανικές αποζημιώσεις...!!!

Από το 2000 οι υπουργοί Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή δεν επιτρέπουν να κατασχεθεί η περιουσία του γερμανικού δημοσίου, που βρίσκεται στην Ελλάδα (Γερμανικό Ινστιτούτο και άλλα), προκειμένου να καταβληθεί η αποζημίωση που έχει επιδικαστεί στα θύματα των εγκλημάτων των Γερμανών ναζί στο Δίστομο.

Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και ο πρόεδρός του Μανώλης Γλέζος καταγγέλλουν τις ελληνικές κυβερνήσεις για τη διάπραξη αυτού του εγκλήματος σε βάρος των θυμάτων του Διστόμου.

Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της στο Χαλάνδρι...

Στη θεά ενός απανθρακωμένου πτώματος βρέθηκαν οι πυροσβέστες που επιχειρούν αυτή την ώρα κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Κιθαίρονος 23 στο Άνω Χαλάνδρι.

Πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα 71 ετών η οποία βρηκε φρικτό θάνατο από τις φλόγες.

Εγκατέλειψαν νεογέννητο βρέφος σε βαλίτσα.....

Ένα βρέφος –κορίτσι μόλις 24 ωρών ντυμένο με ένα πουλόβερ βρέθηκε χτες το απόγευμα, διπλωμένο μέσα σε συμπιεσμένο υπνόσακο...  

και σε μια μικροσκοπική βαλίτσα που εγκαταλείφτηκε κοντά σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη του Αμβούργου της Γερμανίας, δήλωσε υπεύθυνος της Γερμανικής αστυνομίας σήμερα, καθώς ήδη διεξάγει

Μεγάλη υπόθεση κατασκοπείας στη Renault!!!

Που στρέφονται οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες. 
Τι υποψιάζεται η Renault. Για οικονομικό πόλεμο έκανε λόγο η κυβέρνηση Σαρκοζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Έρχονται νέα μέτρα για να βρεθούν 2,5 δισεκατομμύρια...

Αν και η Κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει την εικόνα του... επιτυχημένου προσθέτοντας στα έσοδά της τα χρήματα της περαίωσης, της ρύθμισης των ημιυπαίθριων κλπ.
 
Tο νέο ή αν προτιμάτε... το επικαιροποιημένο Μνημόνιο κρύβει μια πολύ αποκαλυπτική φράση που

Έρευνα και για δεύτερη υπόθεση βιασμού στην Κω..

Ανοιχτό αφήνει η αστυνομία το ενδεχόμενο ο 21χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης αξιωματικού του στρατού, να εμπλέκεται και σε δεύτερη παρόμοια υπόθεση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τμήμα Ασφαλείας Κω έχει κατατεθεί και δεύτερη καταγγελία.

Μια 24χρονη κατήγγειλε ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και μόλις 30 λεπτά πριν το περιστατικό με την υπολοχαγό, άγνωστος άνδρας στην ίδια περιοχή αποπειράθηκε να την βιάσει.