'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέλους! Η Θεσσαλονίκη έχει εβραίο αντιδήμαρχο...

Αρχίσαμε... O εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματίας Χασδάι Καπόν (εκλέγεται στο πρώτο δημοτικό διαμέρισμα, έλαβε 1432 ψήφους και κατατάχθηκε 13ος στους 29 της πλειοψηφίας), διορίστηκε από τον Γιάννη Μπουτάρη αντιδήμαρχος Διαχείρισης Πόρων και Οικονομικής Ανάπτυξης. 

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, λένε πολλοί στη Θεσσαλονίκη... 

Υπέρ της Ελλάδος η έκθεση Γκρος για Ρόδο και Κω!!!!

Δεν τους βγήκε! Η Επιτροπή Νομικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης έκλεισε τα αυτιά της στις αιτιάσεις της Τουρκίας και απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς της. Συγκεκριμένα, ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα έκθεση του Ελβετού βουλευτή Άντρεας Γκρος για την κατάσταση των Ελλήνων μουσουλμάνων της Ρόδου και της Κω.

Τα πήρε όλα πίσω ο Ε.Βενιζέλος για τους "παραδημοσιογραφικούς εκβιασμούς"!!!!

Δείχνει να επανέρχεται στην τάξη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος από την χθεσινή "κρίση καταγγελιών» κατά του Τύπου για τους περίφημους «παραδημοσιογραφικούς εκβιασμούς» και σήμερα σε συνέντευξή του τα παίρνει όλα πίσω! 

Στην συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου (Real FM), λέει

Το ξάφνιασμα του αστυνομικού !!!!

Πήγε να ερευνήσει την απογευματινή ληστεία και έπεσε πάνω σε νέα. Ο λόγος για έναν αστυνομικό στις ΗΠΑ που πέρασε δίπλα από τον κουκουλοφόρο τύπο που βρισκόταν στο ταμείο φαρμακείου, πριν καταλάβει τι γινόταν. 

Δείτε το βίντεο (Vid)

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. 

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.


 
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της

Κατασχέθηκαν μελομακάρονα με μούχλα...!!!

Την κατάσχεση συσκευασιών με μελομακάρονα, τα οποία εμφάνισαν μούχλα, αποφάσισε ο Ε.Φ.Ε.Τ., καλώντας τους καταναλωτές που τα έχουν αγοράσει να μην τα καταναλώσουν.

Τα προϊόντα διακινήθηκαν από την εταιρεία «Φαίδων Α.Ε.» Παντελεήμονας - Νέα Σάντα, Κιλκίς.

Περπάτησε έπειτα από 23 χρόνια!!!

Για την 46χρονη σήμερα Delia Knox, τα τελευταία 23 χρόνια ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής της.

Ήταν αναγκασμένη να κινείται μόνο με την βοήθεια αναπηρικού καροτσιού, ύστερα από ατύχημα που την άφησε παράλυτη από τη μέση και κάτω.

H Αλ Κάιντα ετοίμαζε χτύπημα-δηλητήριο...!!!!

Η Αλ Κάιντα σχεδίαζε να δηλητηριάσει το φαγητό που σερβιριζόταν σε αμερικανικά ξενοδοχεία και εστιατόρια, σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανών αξιωματούχων, όπως μεταδόθηκε από αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων  των αμερικανικών υπηρεσιών

8 δώρα που σίγουρα θα ξετρελάνουν τους αγαπημένους σας...!!!!!

Φτάνουν οι γιορτές και σκέφτεστε τι δώρο να κάνετε στους αγαπημένους σας. Τα λεφτά είναι λίγα γι' αυτό τα δώρα πρέπει φέτος να έχουν ουσία. Ορίστε λοιπόν τι σας προτείνουμε:

1.
Ένα μπιτόνι πετρέλαιο θέρμανσης, εκεί που έχει φτάσει η τιμή του θα εκτιμηθεί δεόντως,


2. Εναλλακτικά ένα μπιτόνι βενζίνη αμόλυβδη, αν και θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα,

Στραγάλλισε τον 3χρονο γιο της επειδή έκλαιγε...!!!


Μητέρα συνελήφθη στη Νότια Κορέα για τον φόνο του τρίχρονου γιου της, τα κλάματα του οποίου την ενοχλούσαν όταν έπαιζε στο Ιντερνετ, ανακοίνωσε την Τετάρτη (22/12) η αστυνομία.

Η Νότια Κορέα είναι η χώρα με τους περισσότερους "εθισμένους" στο Ιντερνετ στον κόσμο και η

Αντί για τέλη καταθέτουν πινακίδες....!!!

Χιλιάδες είναι οι οδηγοί που αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και συρρέουν στις εφορίες να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους. Μάλιστα, ο αριθμός αυτών που καταθέτουν τις πινακίδες πλησιάζει το περσινό ρεκόρ.

Οι πολίτες που επιλέγουν να ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους είναι κυρίως

Φρουτάκια, φτώχεια και ξεφτίλα.....

"Από τη μια η κυβέρνηση ξεπουλάει ακόμα και τα λαχεία, εθνικό και λαϊκό, από την άλλη όμως συνεταιρίζεται με την Intralot, ώστε από κοινού με τον ΟΠΑΠ να γεμίσουν τον τόπο «φρουτάκια»! 

Ιδού μια αγαστή συνεργασία κρατικού και ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να ξεπουπουλιάζουν από κοινού

«Νεκρή» η Ηπειρωτική αγορά μόλις τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα...

«Δεν κουνιέται φύλλο» λένε καταστηματάρχες, αφού ο τζίρος σε μαγαζιά, κυρίως ένδυσης και υπόδησης, είναι κάθετα πεσμένος!..

«Δεν κουνιέται φύλλο» λέει σχεδόν σύσσωμος ο εμπορικός κόσμος της Ηπείρου για την φετινή κίνηση στην αγορά εν όψει Χριστουγέννων.

Η αναβολή για τα κλειστά επαγγέλματα μυρίζει εκλογές...

Η κυβέρνηση αναδιπλώθηκε σε ότι αφορά τη σύγκρουσή της με τους επαγγελματίες των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων.  
 
Είναι γεγονός ότι η αναμέτρηση με τους επαγγελματίες των ονομαζόμενων κλειστών επαγγελμάτων, θα προκαλούσε μεγάλες κινητοποιήσεις και θα  επέφερε στο ΠΑΣΟΚ τεράστιο και ανεπανόρθωτο πολιτικό

Η Λευκωσία τόλμησε σ' ένα ζήτημα που η Αθήνα δείλιασε !!!

Η οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ αποτελεί υψίστη εθνική πράξη και εξυπηρετεί στο έπακρον τα εθνικά συμφέροντα της Λευκωσίας.

Γι' αυτό το λόγο πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα στον Κύπριο Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος -εκτός των άλλων- είχε να παλέψει και με

Είχε κρύψει στους σάκους 47 κιλά χασίς!!!!

Στα χέρια του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του λιμεναρχείου της Ηγουμενίτσας έπεσε χθες ένας 44χρονος οδηγός φορτηγού λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν μέσα σε δύο ταξιδιωτικούς σάκους και σε ένα τσουβάλι 47,98 κιλά χασίς και δέκα πακέτα με ηρωίνη συνολικού βάρους 5 κιλών.

Τα ναρκωτικά και το φορτηγό κατασχέθηκαν.


http://totefteri.blogspot.com/2010/12/47.html

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ LIVE !!!!

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ   LIVE !!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ 
 
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1

alfanea 


«Είμαστε μια πλούσια, αλλά κακοδιοικούμενη χώρα»...!!!

Ως μια από τις πλουσιότερες, αλλά και πλέον κακοδιοικούμενες -αναφερόμενος, όσον αφορά στο δεύτερο σκέλος, στο παρελθόν- χώρες στον κόσμο χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου την Ελλάδα, σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στην ειδική έκδοση Δεκεμβρίου 2010 - Φεβρουαρίου 2011 του αμερικανικού πολιτικού περιοδικού Newsweek.

«Ριφιφί» ενόπλων σε βίλα μεγαλοεπιχειρηματία στην Εκάλη!!!!

Η εισβολή ενόπλων σε βίλα μεγαλοεπιχειρηματία στην Εκάλη και η αρπαγή χρηματοκιβωτίου με κοσμήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ απασχολεί από το βράδυ της Τρίτης τις διωκτικές αρχές.

Αν και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να εντοπίσει τους τρεις ένοπλους

Διαρρήκτες από γενιά σε γενιά!!!

Τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, όλοι συγγενείς μεταξύ τους, φόρεσαν χειροπέδες, καθώς κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που έγινε τα μεσάνυχτα στους Αγίους Θεοδώρους, οι αστυνομικοί εντόπισαν στα σπίτια των δραστών πλήθος ηλεκτρικών

«Πικρό» καφέ σέρβιρε καφετέρια...!!!

Ο τζόγος στο Λουτράκι επεκτείνεται και εκτός Καζίνου! 

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν αστυνομικοί σε καφετέρια της περιοχής διαπίστωσαν πως οχτώ άνδρες έπαιζαν σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με χρήματα το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι "ζάρια".

Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα κοκαϊνης στη σόουμπιζ..!!

Γνωστό θεσσαλονικιό επιχειρηματία, ο οποίος έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ λόγω της σχέσης του με γνωστή τραγουδίστρια, κατονόμασε στην απολογία του ως τον άνθρωπο που τον έφερε σε επαφή με μεγαλέμπορο ναρκωτικών, ο 34χρονος κατηγορούμενος για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Νέα έρευνα σε κρησφύγετο των “Πυρήνων”

Έρευνα πραγματοποιείται αυτή την ώρα από τη ΔΑΕΕΒ σε διαμερίσματα-κρησφύγετο στην οδό Κάσου 6, στο Χαλάνδρι που φέρεται να διέμενε δύο εκ των έξι συλληφθέντων για τη συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση. 

Το διαμέρισμα είχε νοικιαστεί πριν από πέντε μήνες με το όνομα

Τον βίασαν 10 γυναίκες!!!!

Ένας 17χρονος από την Παπούα της Νέας Γουινέας έπεσε θύμα βιασμού από 10 λυσσασμένες γυναίκες, οι οποίες του επιτέθηκαν και τον  βίασαν όλες μαζί, απειλώντας τον με κουζινομάχαιρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η τοπική αστυνομία, το συμβάν έγινε έξω από το...επαρχιακό κέντρο της Μένδης, ενώ το όνομα του θύματος δεν έγινε γνωστό.

ΒΡΕΤΑΝΙΑ:ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!

Να απαγορεύσει το πορνό στο Ίντερνετ επιχειρεί η κυβέρνηση της Βρετανίας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους που την κατηγορούν για λογοκρισία, ενώ οι πάροχοι διευκρινίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι τεχνικά αδύνατο.
 
Η πρόταση να μπλοκαριστεί η πρόσβαση στο online πορνογραφικό υλικό έγινε την Κυριακή από τον υπουργό Πολιτισμού της Βρετανίας, ...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE!!!!!!

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  LIVE!!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK: 

LINK-1
LINK-2

Βρήκαν τον δολοφόνο του ψυχιάτρου...!!!

Εξιχνιάστηκε έπειτα από συστηματική έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 48χρονου ψυχιάτρου το βράδυ της περασμένης Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, στη συμβολή των οδών Στρωμνίτσης με Αδαμάντιου Κοραή.

Ενώπιον των ανακριτικών αρχών ο 34χρονος για το κύκλωμα κοκαΐνης..

Στην 30η τακτική ανακρίτρια απολογήθηκε ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» της εννιαμελούς σπείρας, που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης σε επώνυμα πρόσωπα.

Ο 34χρονος έμπορος αυτοκινήτων, ελληνοκαναδικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τον αρχηγικό ρόλο που του αποδίδουν οι αρχές και κατονόμασε έναν υπήκοο αλβανικής καταγωγής, δίνοντας τα πλήρη

Κολωνακιώτισσα ετών 68 αρχαιοκάπηλος!!!

Γυναίκα εισοδηματίας από το Κολωνάκι συνελήφθη με πλήθος αρχαίων αντικειμένων και εικόνες ανεκτίμητης αξίας.

Η 68χρονη που ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων διαθέτει βίλα με κήπο "αεροδρόμιο" στη Βοιωτία. 

Εκεί κατασχέθηκαν και τα αρχαία αντικείμενα που κατά την ίδια είναι οικογενειακά κειμήλια.

Τους κόβουν το τσιγάρο για τα καλά!!!!

Μ
ετά τις περικοπές, οι πολίτες της Ισπανίας, έρχονται αντιμέτωποι με ένα νόμο που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις. 

Η κυβέρνηση θα θέσει σε ισχύ από τον Ιανουάριο την καπνοαπαγόρευση σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Απαγόρευση του καπνίσματος σε καφέ, μπαρ, εστιατόρια και σε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή του πυροβολισμού στην Βόνιτσα...!!!

Ι
δού σε τι ακραία περιστατικά οδηγεί η αντίληψη που έχουν κάποιοι κρατικοί υπάλληλοι και γιατί ο 47χρονος σιδηρουργός πήρε την απόφαση στις 12:15΄ το μεσημέρι να εισβάλει στη ΔΟΥ Βόνιτσας. 

Ο σιδηρουργός είχε επισκεφθεί άλλες δυο φορές την τοπική εφορία χωρίς φυσικά να εξυπηρετηθεί. 

Οριστικό: Δεν θα ορκίσει ο Άνθιμος τον Μπουτάρη – Ο νέος δήμαρχος θα δώσει μόνο πολιτικό όρκο!!!!

Παζάρι έκανε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον Μητροπολίτη της πόλης σε ότι αφορά την ορκωμοσία. Τι δίνει και τι παίρνει.

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο φαίνεται πως ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης έκανε παζάρι μαζί με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ LIVE!!!!!

 Π.Α.Ο.Κ.  -  ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ  LIVE!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ 
 
ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2 

alfanea


Απίστευτο και όμως αληθινό... Διώκονται επειδή γλίτωσαν 500.000 ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο !!!!!

Και όμως συμβαίνει. Το Υπουργείο Παιδείας ζητά τη δίωξη του πρώην Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για μια απόφασή με την οποία άλλαξε... τον  εργολάβο καθαριότητας και φύλαξης του Πανεπιστημίου, επιλέγοντας την πλέον συμφέρουσα προσφορά. 

Με την απόφασή αυτή  το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ο Έλληνας φορολογούμενος κέρδισαν  από το 2007 έως το 2009, το ποσό των

"ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ NOVA" !!!

Όλοι μας λίγο – πολύ έχουμε αντιληφθεί ότι η υλιστική εποχή μας δεν ευνοεί το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων, το χαρούμενο μήνυμα της ενανθρώπισης του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, την αλλαγή της ζωής μας με βίωμα αληθινής αγάπης, θυσίας και εσωτερικής ειρήνης.  

Πόσοι όμως από...
μας έχουν διαπιστώσει ότι οι παραστάσεις που μας προβάλλονται έχουν εκτός από τα κέρδη των αγορών και θρησκευτικούς στόχους;

Άγρια συμπλοκή με τσεκούρια στη Λαμία...!!!

Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών από την Αλβανία έλαβε χώρα στη Φθιώτιδα. Συνολικά δέκα άτομα συνεπλάκησαν με τσεκούρια, ξύλα και μαχαίρια σε μια πρωτοφανή συμπλοκλή!

Σύμφωνα με lamiareport, όλα

Δεν χρεοκοπούν μόνο χώρες!!!

Σ
ύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ισοτιμία" η αναλύτρια Meredith Whitney που προέβλεψε την κρίση του 2.008 προειδοποιεί ότι περισσότερες από 100 αμερικανικές πόλεις ενδέχεται να χρεοκοπήσουν μέσα στο 2011.
Και δεν είναι μόνο η Αμερική. 

Με την κρίση χρέους να μεταδίδεται ταχύτατα σε όλο τον πλανήτη, πόλεις από το Ντιτρόιτ έως

ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ...!!!!

Φυλακισμένοι, δικηγόροι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ένας υπό απόταξη αξιωματικός, ένας γιατρός, μια νοσηλεύτρια και μία... καθαρίστρια εμπορεύονταν από ναρκωτικά μέχρι κινητά στις φυλακές της χώρας! 

Όπως προέκυψε από...
τις έρευνες και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, 69 άτομα είχαν συστήσει εγκληματική

Τούρκοι πράκτορες ανενόχλητοι στη Μυτιλήνη..!!!

Αξιωματικός του ελληνικού στρατού, που υπηρετεί στη Μυτιλήνη (το newsbomb.gr. έχει στη διάθεσή του τα πλήρη στοιχεία, όνομα, τηλέφωνο, κ.λπ) με προσωπικό του email στον Κώστα Χαρδαβέλλα, αποκάλυψε πριν από 5 ημέρες το εξής γεγονός:

«Το καλοκαίρι γύρω στις 3 τα ξημερώματα είχα βγει από το σπίτι μου λόγω ζέστης για ένα βραδινό περίπατο, από το χωριό όπου μένω μέχρι το κτίριο της ΕΥΠ (πρώην

Δέκα χρόνια για τον Εφραίμ

Καταδικαστική είναι η απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Θράκης για την υπόθεση του Βατοπεδίου, με πρωταγωνιστές τον καθηγούμενο της Μονής, Εφραίμ, το μοναχό Αρσένιο και τη δικαστή, Μαρία Ψάλτη.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, επιβεβαιώνεται το

Ο... εκβιασμός του αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου και τα ιστολόγια Army alert και Hellenic revenge

Η υπόθεση των πολύ καλών και εθνοπρεπών ιστολογίων «Army alert» και «Hellenic revenge», στο βαθμό που μας αφορά, αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για τους θεσμούς και για το στράτευμα, αλλά και για τον φιλόδοξο Α/ΓΕΣ και επίδοξο Α/ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο (που πολλοί ανώτεροί του επιχείρησαν να τον αποστρατεύσουν στο παρελθόν, ιδιαίτερα όταν ήταν ταξίαρχος, αλλά δέχθηκαν «παρεμβάσεις» από πολιτικά πρόσωπα και από ισχυρό και προβεβλημένο μητροπολίτη της Βορείου Ελλάδος). 

Ο όρκος του Καμίνη χωρίς παππά...!!!!

Ο Γιώργος Καμίνης θα είναι ο πρώτος δήμαρχος Αθηναίων ο οποίος δεν θα ορκιστεί στο ευαγγέλιο.

Το ανακοίνωσε σε συνάντηση που είχε με τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Ωστόσο στην αίθουσα της ορκωμοσίας θα είναι παρόν και το ευαγγέλιο, μια και πολλοί σύμβουλοί του δεν θα τον μιμηθούν.

Η τελετή ανάληψης των νέων καθηκόντων του θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου.
 
 

Πέθαναν από υποθερμία...

Από υποθερμία λόγω ψύχους, πέθαναν, όπως έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, τρεις λαθρομετανάστες αφρικανικής καταγωγής, που βρέθηκαν νεκροί στην παρέβρια περιοχή Νέας Βύσσας Ορεστιάδας.

Τα πτώματα των τριών ανδρών, ηλικίας περίπου 25 - 30 χρόνων, βρέθηκαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στην αγροτική περιοχή Βύσσας και εκτιμάται ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες που πέρασαν κολυμπώντας από την Τουρκία στη χώρα μας και απεβίωσαν λόγω των καιρικών συνθηκών.


http://www.star.gr/

Τεμάχιζε ιερόδουλες, έτρωγε τη σάρκα τους, και τις πέταγε στο ποτάμι...!!!!

Το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή θα περάσει ο «Κανίβαλος του Crossbow», όπως αρέσκεται να αυτοαποκαλείται.

Ο 40χρονος φοιτητής εγκληματολογίας, τον περασμένο Μάϊο δολοφόνησε με τόξο τρεις πόρνες γιατί δεν ήθελε να ζουν δίπλα του, και αφού έφαγε τη σάρκα τους, πέταξε τα διαμελισμένα πτώματα τους στο ποτάμι.





Ο Stephen Griffiths που είχε εμμονή με τους κατά συρροήν

Σε... δόσεις τα χρέη των εμπόρων στη ΔΕΗ...!!!

Να γίνουν ευκολίες πληρωμής σε όσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρωστούν λογαριασμούς ζητά με επιστολή του προς την ΔΕΗ ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Μανιάτης.
 Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΗ, οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί ρεύματος από επιχειρήσεις και