'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Η γυναίκα που .... έφτυσε τον George Clooney!!!!!!

Κι όμως υπάρχει γυναίκα που μπορεί να φτύσει τον George Clooney. Βέβαια με τον τρόπο της... τον καλωσόρισε στο Σουδάν, αφού λέγεται ότι όταν έρχεται κάποιος ξένος πρέπει να τον φτύσει στο κεφάλι για να του δειξει ότι είναι καλοδεχούμενος.
 Το βράδυ του Σαββάτου προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση η

Σέρβιραν ζυμαρικά με... ποντίκια !!!

Τρωκτικά έκαναν πάρτι στη κουζίνα εστιατορίου...

Ένα κινέζικο εστιατόριο το οποίο εξυπηρετούσε μόνο με ντελίβερι έκλεισε προσωρινά όταν οι επιθεωρητές της υγειονομικής υπηρεσίας ανακάλυψαν ότι βρίσκεται σε  τραγική κατάσταση. 

Η Βραζιλία άναψε δέντρο 520 τόνων πάνω στο νερό!!!!!

Ενώ η αστυνομία κυνηγά ναρκεμπόρους στις φαβέλες ο λαός στο Ρίο ντε Τζανέιρο συγκεντρώθηκε στην παραλία για να δει το μεγαλύτερο δέντρο του κόσμου -σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες- να... επιπλέει.

Τα φωτάκια άναψαν προσφέροντας εικόνες φαντασμαγορίας ενώ τα χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτιζαν πρόσωπα που ξέφυγαν για λίγο από τη

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Πλημμύρισε και η λίμνη!!!!

Σ
ε μια τεράστια λίμνη, συνέχεια της λίμνης Παμβώτιδας έχει μετατραπεί το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, αλλά και παραλίμνια τμήματα της πόλης. 


Οι τελευταίες βροχοπτώσεις, έχουν καλύψει τα πάντα με νερό, ενώ

«Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω»!!!!

Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς στην λέσχη Bildenberg; Αυτήν την Ερώτηση του υπέβαλε Δημοσιογράφος της Εφημερίδας το «ΒΗΜΑ» και Η απάντηση που πήρε ήταν Σοκαριστική....

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το «ΒΗΜΑ» κ. Γ. Παπακωνσταντίνου

Ρουφούσε πετρέλαιο με λάστιχο ποτίσματος!!!!

Το λάστιχο ποτίσματος που κρατούσε στα χέρια του ένας νεαρός τσιγγάνος, όχι μόνο δεν έβγαζε νερό αλλά ούτε σκοπός του ήταν να ξεδιψάσει τα φυτά σε κεντρικό δρόμο του Αγρινίου! 

 Αντίθετα, το χρησιμοποιούσε για να «ρουφήξει» καύσιμα από τα σταθμευμένα οχήματα!

Μέσω της παλιάς γέφυρας η κίνηση των επιβατηγών οχημάτων στην Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης

Διακοπή κυκλοφορίας στο Επταχώρι

Μέσω της παλιάς γέφυρας διεξάγεται από το απόγευμα του Σαββάτου η κίνηση των επιβατικών οχημάτων στο 91ο χιλ. της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης λόγω της ζημιάς που υπέστη η νέα γέφυρα από τον μεγάλο όγκο νερού του ποταμού Γοργοπόταμου.

ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙ ..!!!

ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΜΕ "ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ"
 
Με τσιγάρο στα μπαρ φαίνεται ότι θα περάσουν οι Ελληνες τα Χριστούγεννα, καθώς, ελέω μνημονίου, το υπουργείο Υγείας, με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου Οικονομικών, θα επιτρέψει το κάπνισμα στα μπαράκια, αλλά με...

Σάλος: Βουλευτής ζητά τεστ dna από την ερωμένη του!!!

Σοκ προκαλεί η είδηση που μετέδωσε το Super Star, ότι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, απευθύνθηκε σε γενετιστή για εξέταση DNA, προκειμένου να διαπιστώσει εάν το παιδί που έφερε στον κόσμο η πρώην ερωμένη του είναι δικό του.

Ο βουλευτής μάλιστα έχει χάσει τον ύπνο του λόγω του απρόσμενου γεγονότος.

Συνελήφθησαν οι δράστες της χτεσινής δολοφονίας

Πέθανε στην προσπάθεια να βοηθήσει τη φίλη του

Ο άτυχος άνδρας γρονθοκοπήθηκε χτες μέχρι θανάτου σε διάφορα μέρη του σώματός του, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη φίλη του. Οι άγνωστοι δράστες τελικά συνελήφθησαν από την αστυνομία και όπως προέκυψε από την προανάκριση δράστες είναι ένας 23χρονος, ένας 29χρονος και ένας 31χρονος.

http://www.newsbeast.gr

Έντεκα συλλήψεις έπειτα από έφοδο σε υπό κατάληψη χώρο στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη έντεκα νεαρών ατόμων προχώρησε η αστυνομία έπειτα από επιχείρηση σε ισόγειο χώρο στη Β’ Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου, στην περιοχή των...

40 Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρίσκεται υπό κατάληψη από το 2005.

Μέθυσε, άρπαξε το πιστόλι και…

…άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα στον αέρα προκαλώντας πανικό σε κατοίκους της Καλλιθέας. Ο λόγος για ένας 40χρονο που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής σε σπίτι στην οδό Χίου 30, για άσκοπους πυροβολισμούς.

Αποκαλύψεις για UFO στο WikiLeaks!!!!

Πολλές εκπλήξεις κρύβουν ακόμα τα αδημοσίευτα εμπιστευτικά έγγραφα του WikiLeaks. Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ιστοσελίδας, Julian Assange, σε κάποια από αυτά που περιμένουν τη σειρά τους για να δημοσιευθούν, υπάρχουν αναφορές σε UFO.

«Λουτρό αίματος» θα έκαναν αύριο…!!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr οι έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής στις γιάφκες των τρομοκρατών είχαν την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι οι τρομοκράτες σχεδίαζαν διπλό χτύπημα με χειροβομβίδες και αυτόματα όπλα στη διάρκεια της αυριανής εκδήλωσης για τη δολοφονία του 15χρονου Γρηγορόπουλου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο 15χρονος μετανάστης, η 7χρονη Ηλέκτρα και το ταξίδι από την Πάτρα..

Π
ριν από λίγες ημέρες, ένας μετανάστης, προσπαθώντας να δραπετεύσει από το λιμάνι της Πάτρας για Ιταλία, πολτοποιήθηκε μεταξύ δύο φορτηγώνΕνας από αυτούς που κρέμονται σαν τσαμπιά στα κάγκελα του λιμανιού. 

Ο Λευτέρης είναι φορτηγατζής, ουδέποτε όμως ασχολήθηκε με τη δυστυχία τους. Μέχρι τον περασμένο Οκτώβρη.. 

Συντριβή πυραύλου που μετέφερε Ρωσικούς δορυφόρους

Π
ύραυλος που μετέφερε τρεις δορυφόρους για το Glonass, το ρωσικό αντίστοιχο του αμερικανικού GPS, βγήκε εκτός πορείας την Κυριακή και πιθανότατα συνετρίβη στον Ειρηνικό κοντά στη Χαβάη, μετέδωσαν ρωσικά μέσα. 

ΕΜΠΟΡΟΙ: Κύμα προσφορών για να έρθουν πελάτες

Η
καταναλωτική δύναμη έχει πέσει κατακόρυφα, ο τζίρος των καταστημάτων έχει συρρικνωθεί και οι έμποροι συνοικιακών καταστημάτων αλλά και μεγάλων εμπορικών κέντρων χαρίζουν ταξίδια, δίνουν δύο προϊόντα με την αγορά ενός, ανακοινώνουν μειώσεις ως και 70% στις τιμές προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. 

Η τραγουδίστρια με το μαυρισμένο μάτι απειλεί με μηνύσεις

Όταν το περιοδικό Star κυκλοφόρησε με εξώφυλλο την Britney με μαυρισμένο μάτι, τα μυαλό όλων πήγε στον πρώην σύζυγό της και οι περισσότεροι νόμιζαν πως πρόκειται για παλιά φωτογραφία.
 Έλα όμως που η φωτό είναι καινούρια…τι καινούρια δηλαδή πιο

Το πρωί μαθήτρια, το βράδυ μοντέλο !!!!

Η πανέμορφη Στεφανία Καπαρέλη είναι μόλις 15 ετών και ασχολείται με το μόντελινγκ. Και όταν ένα κορίτσι είναι μοντέλο από τα 15 του, αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελεί από μόνο του είδηση, ανεξαρτήτως της συνέχειας.

Πενταπλή σύλληψη-Δεν δόθηκε όνομα οργάνωσης

Σε συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Λευτέρη Οικονόμου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των πέντε συλληφθέντων κατά τις επιχειρήσεις σε Νέα Σμύρνη, Πειραιά και Αγρίνιο. 

Πρόκειται για τους Κώστα Σακκά γεννημένο το 1984,

Οι ΗΠΑ ήθελαν τον Ανδρέα Παπανδρέου νεκρό...!!!!!

“Ένα πραξικόπημα στην Ελλάδα θα ήταν σίγουρα υπέρ των Ηνωμένων Πολιτειών” το 1981, όταν ανέλαβε την εξουσία το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου, που θεωρείτο “επικίνδυνος άνθρωπος” για τα αμερικανικά συμφέροντα, “καιροσκόπος” και “ανορθόδοξος αριστερός”, γι'αυτό και ο πρόεδρος Λίντον Τζόνσον, “συμβούλευε” τους δικτάτορες της Ελλάδας, μετά την αποφυλάκισή του, να τον σκοτώσουν. 

ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE!!!!!!

 ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE!!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 

ΠΑΤΗΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2




alfanea

Εφέτης με blog εναντίον όλων...!!!!

Γυναίκα Εφέτης, διατηρεί blog με ψευδώνυμο Mariana On Ice στο οποίο έχει αναρτήσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τη Δικαιοσύνη, τους Εβραίους και ότι άλλο... 

Αναφορά στον Εισαγγελέα Εφετών από δικηγόρο με την οποία βρίσκεται σε αντιδικία

Πέντε, χωρίς όνομα οργάνωσης

Για πέντε συλληφθέντες έκανε δηλώσεις ο αρχηγός της ΕΛΑΣ. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Αρνήθηκε να την προσδιορίσει, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Στη δημοσιότητα έδωσε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Λ.Οικονόμου τα

Συνελήφθησαν ανήλικοι ένοπλοι ληστές στη Θεσσαλονίκη!!!!

Επ΄ αυτοφώρο συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη δύο νεαρούς ηλικίας 16 και 18 ετών, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες είχαν προβεί σε τρεις ληστείες εναντίον πολιτών, απειλώντας τους μάλιστα με αιχμηρό αντικείμενο.

Την έβρισε… έξω από το κατάστημά της!!!!!

Σ

τα δικαστήρια έφτασε η ιδιοκτήτρια καταστήματος με νεαρό. 

Ο λόγος, πως ο νεαρός (όπως η ίδια υποστηρίζει) άρχισε να την βρίζει μέσα από το αυτοκίνητό του ενώ εκείνη εργαζόταν στο κατάστημά της. 

Θρίλερ με… Πατρινή υπογραφή

Τ

ο ελληνικό ψυχολογικό θρίλερ «Subconscious» θα κάνει την ελληνική του πρεμιέρα στο 51ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με δύο προβολές στις 5 και 6 Δεκεμβρίου. 


 Γυρισμένη στην Πάτρα και στο Krusevac της Σερβίας από τον Πατρινό σκηνοθέτη Χρήστο Πετρόπουλο, η ταινία ακολουθεί την υποκειμενική λογική ταινιών - ντοκιμαντέρ όπως το «Paranormal Activity» και το «Blair Witch Project» -, όπου οι ηθοποιοί βιντεοσκοπούν οι ίδιοι τραγικά δρώμενα ως προσωπικές τους εμπειρίες.

Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα τον Οκτώβριο, στο Σέφιλντ της Αγγλίας, ενώ στην επόμενη προβολή της στο φεστιβάλ Rocky Mountain Horror Fest στον Καναδά κέρδισε 2η θέση γενικής κατάταξης και το βραβείο κοινού για την πιο τρομακτική σκηνή. 


Η ταινία αφορά έναν νεαρό (Φάνης Κατριβέσης), ο οποίος -στην αναζήτησή του πληροφοριών για επίμονα όνειρα στο Διαδίκτυο- καταλήγει να γνωρίσει κάποια άτομα τα οποία θεωρεί δαιμονισμένα. Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, θα βιντεοσκοπήσει κάθε λεπτομέρεια από τη συνάντησή του με το έβδομο κατά σειρά άτομο, ένα κορίτσι από τη Σερβία (Danijela Radovanovic). 


dete.gr

Επάγγελμα ... "παρένθετη μητέρα"

Πόσο κοστίζει η μητρότητα; Στην Ινδία τη χρεώνουν μόλις 15.000 ευρώ. Στη χώρα όπου ο περισσότερος πληθυσμός ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, πολλές γυναίκες αποφασίζουν να «νοικιάσουν» τη μήτρα τους σε ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν με φυσικό τρόπο.

ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ LIVE !!!!!!

 ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ LIVE !!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2


alfanea


"Καθαρά" τα όπλα της γιάφκας

Δεν χρησιμοποιήθηκαν σε επιθέσεις αντάρτικου πόλης τα όπλα, που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και στον Πειραιά, σύμφωνα με τα ως τώρα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων, στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ. LIVE !!!!!!!

ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ.   LIVE !!!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1
LINK-2

alfanea


Αγορά αυτοκινήτων: Συνεχίζεται ο κατήφορος με -63,4% !!!!

Με το βλέμμα στραμμένο στην επερχόμενη μείωση των τελών ταξινόμησης η ελληνική αγορά σημείωσε πτώση -63,4% τον μήνα Νοέμβριο σε σχέση με τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας
Συγκεκριμένα, στην ελληνική αγορά ταξινομήθηκαν 6.771 νέα

Καθηγητής εμφύτευσε κάμερα στο κεφάλι του !!!

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ένας καθηγητής από τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να του τοποθετηθεί κάμερα στο κρανίο, χάριν ενός προγράμματος, στο οποίο συμμετέχει εθελοντικά. 

Ο καθηγητής Wafaa Bilal απέκτησε λοιπόν μια κάμερα στο πίσω μέρος

Το πρωί υπάλληλος, το βράδυ κατάσκοπος!!!

Μια Ρωσίδα, υπάλληλος στο Βρετανικό κοινοβούλιο, πρόκειται να απελαθεί καθώς οι υπηρεσίες ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου τη συνέλαβαν λόγω υποψιών για κατασκοπεία, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sunday Times».

Η υπηρεσία αντικατασκοπείας MI5 θεωρεί ότι η 25χρονη Κάτια Ζατουλίβετερ, που εργάζεται για τον Μάικ

Δίχρονος μπήκε μόνος του στο λεωφορείο!!!

Μια μεγάλη περιπέτεια έζησε στα δύο του μόλις χρόνια ένα αγόρι από το Μαϊάμι. Άγνωστο πώς ξέφυγε από τον έλεγχο της νταντάς του και επιβιβάστηκε μόνος του… στο λεωφορείο.

Ο Jackell απολάμβανε τη βόλτα του για μισή ώρα, ενώ οι γονείς του

Χαρίζει κινητά η Ντόρα!!!


Είστε ανένταχτος κομματικά και σκέφτεστε να το τολμήσετε;

Η Ντόρα Μπακογιάννη σας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να γραφτείτε μέλη στη νεοσυσταθείσα Δημοκρατική Συμμαχία: 

Μειωμένες τιμές σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας και ακριβά κινητά που διαθέτουν Ίντερνετ.

Φονική έκρηξη σε Internet καφέ

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν  από ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε σε ίντερνετ καφέ, στην πόλη Καίλί της Νότιας Κίνας.

Από την έκρηξη το κτήριο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε γειτονικά κτήρια.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων «Νέα Κίνα» οι τραυματίες ξεπερνούν τους τριάντα, ενώ παραμένουν άγνωστα τα αίτια της έκρηξης.

star.gr

Κόβονται 200.000 δημόσιοι υπάλληλοι

Μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 200.000 έως το τέλος της τετραετίας προαναγγέλλει με συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ ο υπουργός Εσωτερικών.
 Ο κ. Ραγκούσης επαναλαμβάνει ότι δεν θα απολυθεί κανένας μόνιμος δημόσιος υπάλληλος,  υποστηρίζει ωστόσο ότι στο τέλος της τετραετίας θα μισθοδοτούνται 125.000 λιγότεροι υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι,

ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ LIVE!!!!!!!

 ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ LIVE!!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ,
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

LINK-1 

alfanea 
 


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α.Ε.Κ. LIVE!!!!!!!

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α.Ε.Κ.   LIVE!!!!!!!


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , 
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK: 


LINK-1


alfanea


«Μάχη» για τον ανδριάντα Καραμανλή

Νέα αντιπαράθεση μεταξύ της απερχόμενης και νέας διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης ξέσπασε με αφορμή την τοποθέτηση του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε κεντρικό σημείο, μια υπόθεση που ξεκίνησε από το 1998 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, παρουσία του

Πόσο θα μας στοιχίσει το «κούρεμα» των μισθών....

Ποιες οι μηνιαίες απώλειες στον ιδιωτικό τομέα.
 
Πήραμε σαν δεδομένο ότι βάσει των νέων επιχειρησιακών συμβάσεων οι μισθοί θα περικοπούν κατά 12%...




Βάλαμε το ποσοστό αυτό σε ορισμένες Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (για να αποφύγουμε μια τεράστια λίστα με όλες τις κλαδικές συμβάσεις) και ιδού το αποτέλεσμα που μας δίνει μια χαρακτηριστική εικόνα του τι μας περιμένει.

Κόρη γνωστού πολιτικού μπλεγμένη στη ΣΕΧΤΑ;;

Ό
πως μας πληροφορεί το «Κουρδιστό πορτοκάλι» (kourdistoportocali.com) η υπόθεση της «Τρομοκρατίας» στην Ελλάδα έχει και το απαραίτητο πολιτικό σασπένς. 

Έτσι «φαίνεται μπλεγμένη» κόρη γνωστού πολιτικού που νοίκιασε τη γιάφκα της Νέας Σμύρνης στο όνομά της και έσκαγε μύτη κατά καιρούς στη περιοχή με διάφορα τεκνά τα οποία όπως συμπεραίνουν οι Αρχές ήταν τρομοκράτες!