'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Τραγωδία στον πάγο για δύο κορίτσια...

Δύο έφηβες σκοτώθηκαν σε παγωμένο δρόμο της Βρετανίας, όπου η θερμοκρασία έπεσε 8 C κάτω από το μηδέν σε μια από τις πιο παγωμένες μέρες, των τελευταίων 30 ετών.

Τα δύο κορίτσια, η οδηγός Jessica Lakin και η συνεπιβάτισσα της Grace Sarah Simpson, και οι δύο 19 ετών, σκοτώθηκαν μετά τη διένεξη που είχαν, με τον οδηγό ενός φορτηγού, τον Royal Mailστο, ο οποίος έκλεισε το αυτοκίνητο των δύο κοριτσιών, το οποίο βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε.

 
Το δυστύχημα συνέβη στον Εθνικό δρόμο του Carlisle της Βρετανίας. Ο οδηγός συνελήφθη και η Βρετανική αστυνομία διενεργεί έρευνες.
 

http://www.newsbomb.gr/

Κάμερες και σε ... συγκεντρώσεις !!!

Πλήρη ανατροπή στο καθεστώς των προσωπικών δεδομένων και της ελευθερίας της συνάθροισης φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που επιβάλει βιντεοσκόπηση από τις κάμερες ασφαλείας των συγκεντρώσεων σε δημόσιους χώρους. 

Συγκατάθεση και από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων,

ΣΟΚ: Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση λέγοντας: "Ο μπαμπάς μου μαχαιρώνει τη μαμά μου!!!!"

Η πανικόβλητη Ria Jumaily, όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ! «Ο μπαμπάς μου μαχαιρώνει την μαμά μου» φώναζε επανειλημμένα η 18χρονη κοπέλα στην τηλεφωνήτρια.

Η τρίλεπτη κασέτα με την

Αντιμέτωπος με το νόμο ο... Άγιος Βασίλης!!!!

Με μήνυση απειλείται ένας... φαντομάς Άγιος Βασίλης, που δρα στο πάρκο Pembrey, κοντά στην πόλη Llanelli της Ουαλίας.

Ο αυτοαποκαλούμενος Αη Βασίλης των Δασών, μπαίνει κρυφά στο πάρκο και κρεμάει στα δέντρα δώρα για τα παιδιά, κυρίως βιβλία και παιχνίδια.

Χοροί αγοριών διασκέδαζαν εκπαιδευτές στο Αφγανιστάν...!!!

Ένα σκάνδαλο που εμπλέκει ξένους εκπαιδευτές Αφγανών αστυνομικών προκάλεσε πανικό στον τότε υπουργό Εσωτερικών του Αφγανιστάν, Hanif Atmar, ο οποίος παρακάλεσε την αμερικανική πρεσβεία να αποκρύψει την ιστορία, σύμφωνα με αποκάλυψη του WikiLeaks.

Πάτρα: Βρέθηκε να αυνανίζεται μπροστά στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.!!!!

Ο επιδειξίας διαπιστώθηκε ότι είναι επιχειρηματίας και πατέρας 2 παιδιών... 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Κόσμος", στόχος της κινητοποίησης ήταν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν επιδειξία ο οποίος δεν πραγματοποιούσε επιθέσεις με τον γνωστό

Δύο αστυνομικοί εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης..!!!

Δ
ύο αστυνομικοί κατηγορούνται για συμμετοχή στο πολυμελές διεθνές κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών, το οποίο εξαρθρώθηκε μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «Σιβηρία», που στήθηκε στην Αθήνα και σε πόλεις της περιφέρειας. 

Συνέντευξη με τη Βούλα Βαβάτση που μόλις κυκλοφόρησε νέο ροζ dvd!!!!

Η καυτή Miss Τουρισμός Βούλα Βαβάτση πρωταγωνιστεί στο νέο ροζ DVD της Sirina Productions.

Με λένε η Βούλα Βαβάτση, είμαι 19 χρονών και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Έχω βάρος 50 κιλά και ύψος 1,75. 

Κάνω monteling 2 χρονιά, έχω

Γνωστή τραγουδίστρια... πνίγηκε από τα χρέη..!!!

Κακή συνήθεια για γνωστή λαϊκή αοιδό είχε καταντήσει το πάθος της να αγοράζει ακριβά αντικείμενα, αξεσουάρ και ρούχα, αλλά να μην μπορεί να τα πληρώσει τελικά. 

Η τραγουδίστρια, που έχει αφήσει πολλές "ανοιχτές τρύπες" σε εμπορικά καταστήματα από

«Βόμβες» για τα εξοπλιστικά..!!!

Ως ιδιαιτέρως σοβαρές αξιολογούνται από την Εισαγγελία Εφετών της...



 Αθήνας οι καταθέσεις -τέσσερις στο σύνολό τους χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει και πέμπτη- του πρώην γενικού διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, Ευάγγελου Βασιλάκου, σχετικά με τις προμήθειες των

Η επενδυση της Μαργαρίτας...!!!

Ουτε τα προσχηματα δεν κρατάει η Μαργαρίτα. Αδραξε την ευκαιρία της πρωθυπουργίας του κανακάρη της και λιγο ελειψε να περιφραξει και τη θαλασσα.

Το Λιμενικο και η Πολεοδομεία κανουν τα στραβά ματια στο νέο

Σκότωσε τη φίλη του και την έθαψε στο κελί του...!!!

Όταν η 22χρονη Leslie Paredes αποφάσισε να επισκεφτεί το φίλο της, στη φυλακή Λίμα Λουριγκάντσο, όπου εξέτιε την ποινή του, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί ότι λίγη ώρα αργότερα, θα βρισκόταν νεκρή!
 
Ο 32χρονος Jackson Conquet, ο οποίος είναι φυλακισμένος από το 2009, για εμπόριο ναρκωτικών, σκότωσε τη νεαρή σύντροφό του, μέσα στην περουβιανή φυλακή.

Πρόστιμο ... ενός δολαρίου στην Google!!!!

Η Google σύμφωνα με δικαστική απόφαση πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 1$ για καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας.

Πριν λίγο καιρό ένα από τα αυτοκίνητα της Google Street View μπήκε στον ιδιωτικό δρόμο της

Προσλήψεις 3.000 νοσηλευτών μέχρι το τέλος του μήνα

Να προχωρήσουν άμεσα σε προσλήψεις 3.000 νοσηλευτών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στους διοικητές τριάντα μεγάλων νοσοκομείων της χώρας. 

Ο κ. Λοβέρδος ήταν ξεκάθαρος προς τους διοικητές, λέγοντάς τους ότι από 1/1/2011 θα ισχύσει και στην

Δασκάλα σκορπά τον τρόμο σε δημοτικό της Πάτρας...

Τον φόβο και τον τρόμο σκορπά στους μαθητές δημοτικού σχολείου της Πάτρας μία δασκάλα, η οποία όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ρεπόρτερ», έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να την φοβούνται σαν μία άλλη «Κρουσταλλάκη» και να αρνούνται να παρακολουθήσουν το μάθημα της εν λόγω εκπαιδευτικού.


Όπως αναφέρει στην εφημερίδα η μητέρα μαθητή του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, «το παιδί γύρισε

Μένουν σε βίλες και χρωστούν στην εφορία!!!

Στην τσιμπίδα του υπουργείου Οικονομικών πιάστηκαν εκατοντάδες μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, οι οποίοι κατέχουν σημαντική ακίνητη περιουσία, στα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής και σε ακριβά προάστια της Θεσσαλονίκης

Στάση εργασίας στη μνήμη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου

Την κήρυξη παναττικής στάσης εργασίας από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου με αφορμή τη δεύτερη επέτειο από τη δολοφονία του μαθητή, Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008, αποφάσισε με ψήφισμα το 34ο Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ...

Παντρεύτηκαν μέσω Internet χωρίς να έχουν συναντηθεί ποτέ!!!!

Παντρεύτηκαν χωρίς να έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά. Η μόνη τους επαφή μέχρι τώρα είναι το διαδίκτυο και το τηλέφωνο. 

 Μια Βραζιλιάνα και ένας Ιάπωνας γνωρίστηκαν μέσω ίντερνετ και ερωτεύτηκαν.

Πλήρωσε για τη σφαγή της γυναίκα του!!!!

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι που μαχαίρωσαν βάναυσα μια μητέρα δύο παιδιών υπό τις εντολές του ζηλόφθονου άνδρα της στην Βρετανία, καταδικάστηκαν από το χθες από το δικαστήριο.

Η 28χρονη Geeta Aulakh, ινδικής καταγωγής, είχε ζητήσει διαζύγιο από το σύζυγό της Harpreet Aulakh, 32 ετών.

Προβοκάτσια made in USA!!!

Το τελευταίο δίμηνο – κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς η ελληνική κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου δίνει ένα σκληρό αγώνα για την εθνική μας επιβίωση- κυκλοφορεί από άγνωστη πηγή, σε επιλεγμένα κέντρα, ένα κείμενο που εμφανίζεται να το έχει υπογράψει ο Ανδρέας Παπανδρέου, τον Αύγουστο του 1974 και να είναι μια μυστική συμφωνία Ανδρέα με τη CIA, η οποία ορίζει τα εξής απίστευτα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικός είχε "δiπλοπαρκάρει" και δεν συνέλαβε τον δράστη!!!

Α
λισβερίσι ναρκωτικών στην πλατεία Όλγας της Πάτρας με τον αστυνομικό να περιπολεί από το όχημα καθώς ήταν διπλοσταθμευμενο. 

 Επαγγελματίες τον καλούσαν να παρέμβει αλλά τελικά εκείνος δεν άφησε το αυτοκίνητο ενώ αντιθέτως αφέθηκαν οι τοξικομανείς να κάνουν την συναλλαγή τους μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανήλικων που έπαιζαν σε απόσταση αναπνοής. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ της Πένυς Μακρή από το Patra Tv

Δέσμευσαν το σκάφος του Πλούταρχου!!!

Σ
ε δέσμευση του σκάφους του Γιάννη Πλούταρχου προχώρησε πριν από λίγες μέρες το ΣΔΟΕ.

Πρόκειται για ένα 18μετρο κότερο, το "Saint George" που απέκτησε ο καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια και το οποίο, όταν δεν το χρησιμοποιεί, βρίσκεται δεμένο

Συνεχίζεται η δίκη για την κατάσταση της υγείας του γαμπρού του M.'Εβερτ

Σε ολιγωρία που επέδειξαν οι γιατροί μετά την εγχείρηση στον κ.Γ.Αλβέρτη απέδωσε την κακή εξέλιξη της υγείας του ασθενούς ο νευροχειρουργός κ. Π.Νομικός, ο οποίος κατέθεσε στη δίκη, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, των δύο νευροχειρουργών για τη σωματική βλάβη που υπέστη ο σύζυγος της Αλεξίας Έβερτ.

Ινδός παντρεύτηκε σκύλα για να εξιλεωθεί!!!!

Ένας άνδρας από τη Νότια Ινδία παντρεύτηκε ένα θηλυκό σκυλί με παραδοσιακή ινδουιστική τελετή.

Ο γαμπρός ήθελε να εξιλεωθεί για τον πετροβολισμό μέχρι θανάτου δύο σκύλων, μια πράξη που όπως ισχυρίζεται έστρεψε πάνω του μια μεγάλη κατάρα.

Το όνομα της άλλοτε αδέσποτης σκύλας είναι Selvi. 

Η επιλογή της νύφης έγινε από συγγενείς του γαμπρού, οι οποίοι την έπλυναν και την έντυσαν με παραδοσιακό σάρι για την τελετή.

Βλέπουν μαφία ποδοσφαίρου!!!

Περίεργη τροπή παίρνει η ένοπλη συμπλοκή κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στην Καλλιθέα. 

Οι δύο Έλληνες, που βρίσκονταν μαζί με τον Γεωργιανό που οπλοφορούσε, φέρεται να έχουν σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου. 

Ποιος κρύβεται πίσω από το WikiLeaks;

Ένα κράτος βρίσκεται πιθανότατα πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις των τελευταίων ημερών εναντίον του ιστότοπου WikiLeaks, σύμφωνα με το δικηγόρο του Μάρκ Στίβενς.

«Κάποιος, πιθανότατα κρατικός παράγων, ανέλαβε τον έλεγχο εκατοντάδων χιλιάδων ευάλωτων ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο και τους κάνει να συνδέονται

Οδηγός προσπάθησε να χουφτώσει την Πετρούλα….!!!

Ήταν αναμενόμενο να το δούμε να συμβαίνει και αυτό... 

Η Πετρούλα βγήκε στους δρόμους για να ρωτήσει αν υπάρχει εξωγήινη ζωή και ένας οδηγός λεωφορείου προσπάθησε να την χουφτώσει....!!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Πουλήθηκε το γαμήλιο δώρο του Ωνάση

Για 565.000 ευρώ πουλήθηκε η θαλαμηγός «Deo Juvante II», που είχε προσφέρει ως γαμήλιο δώρο ο Αριστοτέλης Ωνάσης στον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό και στην Γκρέις Κέλι.

Η θαλαμηγός πουλήθηκε σε

Σπανιότατα αρχαιολογικά ευρήματα στο Μετρό Θεσσαλονίκης.!!

Oυδέποτε μέχρι σήμερα είχε βρεθεί χρυσό στεφάνι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εύρημα όχι ιδιαίτερα σπάνιο στη Μακεδονία, να που, όμως, η αρχαιολογική σκαπάνη χτύπησε με μιάς πάνω σε... τέσσερα!

Τόσα ήταν τα στεφάνια από φύλλα ελιάς των πρώιμων ελληνιστικών χρόνων (τέλη 4ου αιώνα π.Χ. - αρχές 3ου) που βρέθηκαν στο εσωτερικό γυναικείου τάφου, στην περιοχή της Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ, στο

Χαμός! Από τα χαράματα ο υπουργός μαζεύει από τα περίπτερα τη 3D πορνοταινία της αγαπημένης του !!!

Από τα χαράματα κορυφαίος  υπουργός και από αυτούς που πρωταγωνιστούν στο πάρε-δώσε με την Τρόικα, έχει ξαμολύσει ανθρώπους του στα περίπτερα για να μαζέψουν τα DVD με τη 3D πορνοταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του Βούλα Βαβάτση.
 
Είναι η σταρ των Πελοποννησιακών καλλιστείων η οποία αφού έχει

Για πάντα νέοι ; Συνταρακτική ιατρική ανακάλυψη!!!

Βάσιμες πλεον οι ελπίδες για το ελιξήριο της νεότητας
 
- Επιστήμονες αντέστρεψαν για πρώτη φορά τη διαδικασία της γήρανσης σε πειραματόζωα
- Επόμενος στόχος η αναζωογόνηση των ανθρωπίνων κυττάρων
 
Επιστήμονες του πανεπιστημίου Χάρβαρντ κατάφεραν όχι απλώς να

Κλείδωσε τους ελεγκτές!!!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ελεγκτές του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. Φαρμακοποιός στην Κρήτη που εμπλέκεται σε απάτη, τους κλείδωσε μέσα στο φαρμακείο του και εξαφανίστηκε!

Τραγελαφικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε φαρμακείο στο

Ανοίγουν οι μπάρες στα σύνορα

Από τις 15 Δεκεμβρίου όλοι οι Αλβανοί πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται ελεύθερα και χωρίς την απαιτούμενη βίζα την Ελλάδα, όλες τις χώρες που ανήκουν στην συνθήκη Schengen αλλά απαραίτητα θα πρέπει να είναι κάτοχη των καινούργιων βιομετρικών διαβατηρίων. 

Eκλεισαν το WikiLeaks!!

Η EveryDNS.net, η εταιρεία που διαχειρίζεται την ηλεκτρονική διεύθυνση (domain name) του Wikileaks, ανακοίνωσε πως σταματά να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Wikileaks.org με το αιτιολογικό ότι οι μαζικές ηλεκτρονικές «επιθέσεις» που δέχεται το τελευταίο διάστημα το site απειλεί τη δομή και λειτουργία της και θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία εκατοντάδων χιλιάδων άλλων websites που εξυπηρετεί.

Δολοφόνος ... χωρίς να το ξέρει !!!

Έχετε ψάξει ποτέ το όνομά σας στο Google; Αυτό έκανε ο Zachary Garcia από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ήρθε αντιμέτωπος με μία συνταρακτική ανακάλυψη: Σύμφωνα με το Google, ο Zachary είχε καταδικαστεί για μια στυγερή δολοφονία!

Ο 18χρονος μαθητής σοκαρίστηκε όταν είδε την φωτογραφία του και

Αυτοπυροβολήθηκε έξω από το νοσοκομείο...

Τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 80χρονος, πατέρας δύο παιδιών, έξω από το το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας. 

Σύμφωνα με το ...newsmessinia.blogspot.com, ο αυτόχειρας πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο parking του νοσοκομείου, έβγαλε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε. 

Η σύζυγος πέταξε στα σκουπίδια τις τραπεζικές τους καταθέσεις!!!!

Εκείνος έφερε στο σπίτι χρήματα από την τράπεζα χωρίς να της το πει - Εκείνη καθάριζε και... το κακό δεν άργησε να συμβεί!

Πρόκειται ένα απίστευτο περιστατικό που μετέδωσε τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός. Νωρίς το πρωί, ο σύζυγος ...πήγε στην τράπεζα και σήκωσε το μεγαλύτερο

Σύλληψη για την έκρηξη

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε κλειστό νυκτερινό κέντρο στην παραλιακή λεωφόρο στην περιοχή του Αλίμου. Πιθανότατα πρόκειται για ενέργεια νονών της νύχτας, καθώς την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Εκβιαστών. Συνελήφθη 22χρονος Αλβανός.

Στη σύλληψη, ενός 22χρονου Αλβανού προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης

Στον εισαγγελέα τα μέλη του κυκλώματος που εκπόρνευαν Ρωσίδες

Σήμερα το μεσημέρι, 50 κατηγορούμενοι, οι 17 εκ των οποίων βασικά μέλη του κυκλώματος εμπορίας γυναικών από τη Ρωσία και εξώθησής τους στην πορνεία, αναμένεται να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα, για να απολογηθούν.

Στη δικογραφία που σχηματίζεται υπάρχουν στοιχεία και εις βάρος

Με όπλο αστυνομικού ο ύποπτος!!!

Στην οδο Ξενοφώντος και Πραξιτέλους στην Καλλιθέα πυροβολήθηκε άνδρας που τράβηξε πιστόλι όταν προσπάθησαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να τον ελέγξουν.

Όπως διαπιστώθηκε το πιστόλι ήταν κλεμμένο από αστυνομικό αφού έφερε τα διακριτικά "Ε.Α". Μαζί του συνελήφθησαν και δυο φίλοι του. 

Δυο φορές κατηγορούμενος!!!

Αυτός είναι ο παλιός φίλο της Μαριάννα Ντούβλη [φωτο] που συνέλαβε για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια η Ασφάλεια Αττικής. 

Ο 38χρονος ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αλυσίδας φούρνων στην Αθήνα εμπλέκεται και πάλι σε

Οι νέες βροχές στην Ηπειρο προκαλούν φαινόμενα κατολισθήσεων και πλημμυρών

Οι νέες βροχές στην Ηπειρο προκαλούν φαινόμενα κατολισθήσεων και πλημμυρών, κυρίως σε Πρέβεζα, Αρτα και Ιωάννινα.

Αναλυτικά:Στα Ιωάννινα, γεωλόγοι που επισκέφτηκαν την περιοχή των Μουζακαίων, μιλούν για «πρωτοφανή φαινόμενα». 

Ζήτησαν από τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί δεδομένου ότι

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΕΚΟΥ

Για τις 17 Οκτωβρίου 2011 αναβλήθηκε η δίκη για την αποκαλούμενη υπόθεση Ζαχόπουλου.
 
Το τριμελές εφετείο πλημμελημάτων προχώρησε σε αναβολή λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης της Εύης Τσέκου, καθώς και...

Γνωστός επιχειρηματίας φέσωνε και απατούσε τη σύντροφό του!!!

Φεσώνει τη σύντροφό του όπου πάει και όπου σταθεί με αποτέλεσμα εκείνη να πληρώνει τον ένα λογαριασμό του πίσω από τον άλλο.

Ο λόγος για ένα πρώην παράνομο αλλά νυν νόμιμο ζευγάρι που εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούσαν μαζί και κάποια στιγμή είχαν σκοπό να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Στο... σκαμνί σήμερα Ζαχόπουλος, Τσέκου, Αναστασιάδης!!!

Για την υπόθεση του πολιτικού και ερωτικού σκανδάλου πρόκειται να καθίσουν σήμερα στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ο άλλοτε γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστος Ζαχόπουλος, η πρώην συνεργάτιδά του, οι δημοσιογράφοι Θέμος Αναστασιάδης και Γιάννης Μακρυγιάννης και ο δικηγόρος Χρήστος Νικολουτσόπουλος.

100 ως 120 ευρώ μείωση μισθών μέσω επιχειρησιακών συμβάσεων

- Δείτε πως διαμορφώνονται πλέον οι κατώτατοι μισθοί ανά κλάδο
- 10% ως 12% οι μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα
- Παζάρι για τους υπόλοιπους όρους και για τη διάρκεια
- Από 01/01/2011 θα αρχίσουν να ισχύουν οι επιχειρησιακές συμβάσεις

Τώρα κυκλοφορούν δύο σενάρια για το ύψος των περικοπών που θα μειώσουν τους κατώτατους μισθούς των κλαδικών συμβάσεων από 10 ως

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ: Εφτιαξαν φανάρι... που βρίζει!!!!

Σ
την Ουάσιγκτον, ο κόκκινος σηματοδότης σε διάβαση πεζών... τρελάθηκε.
Έτσι, αντί να δείχνει ολόκληρη την παλάμη προς τους οδηγούς για να σταματήσουν, φαίνεται να τους βγάζει υβριστικά τον... μέσο δάχτυλο. 

Το συγκεκριμένο φανάρι αποτελεί τα τελευταία 24ωρα βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των πολιτών. 

Πάντως, οι τοπικές αρχές επιρρίπτουν ευθύνες στον καιρό. 

Λένε δηλαδή ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να μπήκε χιόνι στο φανάρι, εμποδίζοντας τους πολίτες να βλέπουν κανονικά όλη την παλάμη εκτός από τον μέσο δάχτυλο. 

dete.gr

Δημόσιο: Με ρουσφέτια και χάρες θα γίνουν και οι μετατάξεις..!!!

Με ρουσφέτια και χάρες έγιναν οι διορισμοί, με ρουσφέτια και χάρες θα γίνουν και… οι μετατάξεις!

Μπορεί να την «πατήσαμε», αλλά μυαλό δεν βάλαμε, καθώς κάποιοι (και συγκεκριμένα αυτοί που τα «έφαγαν μαζί»)  ακόμα και σε αυτή την δυσχερή κατάσταση κοιτάνε μόνο την πάρτη τους βάζοντας «μέσο»

Πατέρας στο Ηράκλειο τραυμάτισε σοβαρά τον 30χρονο γιό του...

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πατέρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στον 30χρονο γιο του, πιθανόν με σιδερόβεργα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.


Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Περισσότερα στοιχεία για το συμβάν δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, αλλά όσον αφορά στην κατάσταση του νεαρού, φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.


Πηγή: neakriti.gr
star.gr
madata.gr