'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Σέξι δασκάλα…και όποιος αντέξει!!!!!!


Το καθολικό γυμνάσιο του Σαν Κάρλο στο Μιλάνο φημιζόταν για τις αυστηρές αρχές του. 

Η φήμη του όμως κλονίστηκε όταν πάτησε το πόδι της μια σέξι δασκάλα.
Η 28χρονη Ileana Tacconelli έχει τρία πτυχία και φυσικά είχε όλα τα προσόντα για να προσληφθεί στο εν λόγω σχολείο.

Και όλα στην αρχή πήγαιναν καλά μέχρι που...


οι αποκαλύψεις για το ροζ παρελθόν ήρθαν στην επιφάνεια.
Στην αρχή της σχολικής χρονιάς ο Πατέρας Aldo Geranzani, διευθυντής του σχολείου έκανε πως δεν άκουγε τα μουρμουρητά των μαμάδων των μαθητών, αποδίδοντας τα στη ζήλια που ένιωθαν μπροστά στη σκανδαλώδη ομορφιά της δασκάλας.

Η Ileana Tacconelli στα 18 της χρόνια, πριν διαβεί το κατώφλι της παιδαγωγικής Ακαδημίας του Μιλάνο πήρε μέρος σε δύο διαγωνισμούς ομορφιάς, μετά έκανε προκλητικές φωτογραφήσεις και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν συμμετείχε σε κωμική σειρά με τα απολύτως απαραίτητα.


Το κακό για την όμορφη εκπαιδευτικό είναι ότι φωτογραφίες της με εσώρουχα, όπως και λεπτομέρειες για το θέμα της είχαν δημοσιευτεί σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που ανήκει στην οικογένεια Μπερλουσκόνι.


Όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά και κυρίως στα μάτια των συντηρητικών γονέων οι οποίοι ζήτησαν την απομάκρυνση της δασκάλας γιατί με τη σκανδαλώδη ομορφιά της προκαλούσε κυρίως τα αγόρια. Μάλιστα γονείς πήραν τα παιδιά τους από το σχολείο.


Πάντως ο διευθυντής του σχολείου παρείχε πλήρη κάλυψη στην δασκάλα λέγοντας πως έχει τρία πτυχία, είναι άριστη στη δουλειά της και δεν προκαλεί με την εμφάνισή της τους μαθητές της. 


http://rokakias.blogspot.com/2010/10/blog-post_4253.html 

Μητέρα έδωσε στον 12χρονο γιό της όπλο για να υπερασπίσει τον εαυτό του από ψευτόμαγκες στο σχολείο!!!!!!!!!!!

Οι αρχές της πολιτείας του Connecticut συνέλαβαν την 38χρονη Sylvia Mojica η οποία εφοδίασε τον 12χρονο γιό της με ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα μαχαίρι για να τα χρησιμοποιήσει σε...
περίπτωση που τον στριμώξουν ψευτόμαγκες στο σχολείο.

Ο μικρός εκμυστηρεύτηκε στην διεύθυνση του σχολείου ότι είχε στην κατοχή του τα όπλα και έτσι ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία ανέλαβε δράση. Στην φώτο η μητέρα. Για να δούμε τι θα ακούσουμε άλλο!


http://xsclean.blogspot.com/
http://rokakias.blogspot.com/2010/10/12_27.html

“Ροζ βίντεο ... Σαμαρά με τραγουδίστρια έχει ο Καρατζαφέρης”!!!!!1


Σάλος στα παραπολιτικά πηγαδάκια με βίντεο Σαμαρά που υποστηρίζει οτι κατέχει ο Καρατζαφέρης. Για «ροζ βίντεο Σαμαρά με γνωστή τραγουδίστρια» κάνει λόγο μεγάλο blog.
 
Η ιστορία με το μυστηριώδες βίντεο Σαμαρά στο αρχείο Καρατζαφέρη ξεκίνησε από συνέντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ στο Έθνος της Κυριακής.


Όργιο φημών ξεκίνησε στα παραπολιτικά πηγαδάκια, ενώ το γνωστό blog kourdistoportocali δημοσίευσε άρθρο-φωτιά που μιλά για ροζ βίντεο Σαμαρά με πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Διαβάστε τι έγραψε το kourdistoportocali για ροζ βίντεο Σαμαρά (το αναδημοσιεύουμε με καθε επιφύλαξη):

12χρονος διόρθωσε πρόβλημα στον Firefox!!!!

Ένας 12χρονος μαθητής από τις ΗΠΑ κατάφερε κι έλυσε ένα πρόβλημα που είχε ο δημοφιλής browser κι έβγαλε 3000$. 
 
Η Mozilla ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες στους χρήστες οτι όποιος χρήστης ανακαλύψει και...
... καταφέρει να διορθώσει κάποιο πρόβλημα που έχουν τα προϊόντα της θα αμειφθεί με 500 έως και 3000 δολάρια.

Μετά την ανακοίνωση αυτή υπήρξαν πολλοί ενδιαφερόμενοι που έστειλαν λύσεις σε κάποια μικρά ή μεγάλα προβλήματα που είχαν το προϊόντα της εταιρίας μεταξύ των οποίων ήταν και ο 12χρονος Alex Miller από το San Jose

Ο νεαρός προγραμματιστής, κατάφερε μέσα σε 10 μέρες και ε 1.5 ώρα δουλειά την ημέρα, να ανακαλύψει και να λύσει ένα πρόβλημα (bug) το οποίο επηρέαζε τον Firefox, τον Thunderbird και τον SeaMonkey κερδίζοντας έτσι, το ποσό των 3000$ από την εταιρία.

Ο 12χρονος ένα μέρος του ποσού που κέρδισε έχει αποφασίσει να το δωρίσει σε μια τοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων ενώ με τα υπόλοιπα σκοπεύει να αγοράσει νέο υπολογιστή, για να μπορέσει ίσως να ανακαλύψει κι άλλα τέτοια προβλήματα που έχει η Mozilla


newsit

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Σήμα κινδύνου για τις εκλογές!!!!

Φ
όβους για την ομαλή διεξαγωγή των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών εκφράζει η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος, καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της, δεν έχουν υπογραφεί οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τα διαδικαστικά και οικονομικά θέματα. 

Η ΟΔΥΕ αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ότι «οι Εισαγγελίες της χώρας, δεν μπορούν να εκδώσουν διατακτικές στους δικαστικούς αντιπροσώπους, ενώ παράλληλα σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, λειτουργούν εκλογικά συνεργεία για τους διορισμούς δικαστικών αντιπροσώπων, εφορευτικών επιτροπών και ανακήρυξης συνδυασμών υποψηφίων χωρίς να έχουν συγκροτηθεί νόμιμα, αφού δεν υπάρχουν οι υπουργικές αποφάσεις». 

Σύμφωνα με την ΟΔΥΕ είναι η πρώτη φορά στα χρονικά εκλογικών αναμετρήσεων που υπάρχει τέτοια «ανασταλτικότητα και αδιαφορία». 

http://dete.gr/news.php?article_id=10487

Οι παρκαδόροι χρέωσαν τους πελάτες με κλήσεις πάνω από 100.000 ευρω!!!!

Τρομερή κομπίνα είχαν σκαρφιστεί οι παρκαδόροι γνωστού κλαμπ του Κολωνακίου!  

Παρατούσαν τα αυτοκίνητα των πελατών στα πεζοδρόμια και οι κλήσεις από την Τροχαία έπεφταν βροχή. Βέβαια, οι μόνοι που δεν γνώριζαν πως είχαν «γραφτεί» στο μπλοκάκι του τροχονόμου ήταν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αφού οι παρκαδόροι φρόντιζαν να πετούν τις κλήσεις για να γλιτώσουν την «κατσάδα» τόσο του πελάτη όσο και του ιδιοκτήτη του κλαμπ.

Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι ευκατάστατοι και επώνυμοι πελάτες του γνωστού κλαμπ του Κολωνακίου άρχισαν να διαμαρτύρονται στον ιδιοκτήτη για τα χρεωστικά «μπιλιέτα» που τους έρχονταν σωρηδόν από την εφορία. Μάλιστα, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς πως η ζημιά που είχαν υποστεί οι πελάτες του καταστήματος ξεπερνά τα 100.000 ευρώ!

Αμεσα έγινε καταγγελία στην αστυνομία γι’ αυτή την απίστευτη ιστορία και έπειτα από παρακολούθηση μυστικών αστυνομικών διαπιστώθηκε η ασυνειδησία των Αλβανών παρκαδόρων. Συγκεκριμένα, ενώ η ιδιοκτησία του γνωστού κλαμπ είχε κλείσει σύμβαση με μεγάλο χώρο πάρκινγκ της περιοχής, οι παρκαδόροι έβαζαν στην τσέπη τους το αντίτιμο για το ιδιωτικό πάρκινγκ και στάθμευαν τα αυτοκίνητα όπου έβρισκαν. Διπλά κερδισμένοι, δηλαδή...

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έπιασαν επ' αυτοφώρω τους τέσσερις Αλβανούς, να πετούν τις κλήσεις των ανυποψίαστων οδηγών, ενώ σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους διαπιστώθηκε πως ένας από τους συλληφθέντες κρατούσε... αρχείο από τις κλήσεις που έριχνε η Τροχαία στα παράνομα σταθμευμένα οχήματα. Βρέθηκαν λοιπόν στο σπίτι του τουλάχιστον δεκαπέντε κλήσεις για αυτοκίνητα τα οποία, όπως ο ίδιος ομολόγησε, είχε παρκάρει παράνομα. Φυσικά, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


http://xilopita.blogspot.com/2010/10/100000.html

Ποδοσφαιριστές έγιναν... λιώμα με φοιτητές!!!

Για γκολφ πήγαιναν σε... κουζίνα φοιτητικής εστίας κατέληξαν τέσσερις παίχτες της Μάντσεστερ Σίτι που απαθανατίστηκαν μεθυσμένοι σε ξέφρενο πάρτι φοιτητών!

Οι Γκάρεθ Μπάρι, Άνταμ Τζόνσον, Τζο Χαρτ και Σέιν Γκίβεν πήγαν στη Σκοτία λίγη ώρα μετά την ήττα με 3 - 0 από την Άρσεναλ και μάλλον εκεί βρήκαν την ευκαιρία να... πνίξουν τον πόνο τους.

Στα ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι ποδοσφαιριστές είναι περικυκλωμένοι από φοιτητέςπίνουν και φωνάζουν συνθήματα. και όλοι μαζί

«Ήρθαμε από μακριά, έχει αέρα, βρέχει. Είμαστε στο Σεντ Άντριους, ας κάνουμε πάρτι», ακούγεται να λέει ο Μπάρι.

«Έπιναν και υπέγραφαν αυτόγραφα για όλους. Ο Τζο Χαρτ πετούσε χαρτονομίσματα των 50 λιρών σαν να ήταν κομφετί. Το διαμέρισμα στο οποίο βρισκόμασταν ήταν όπως θα ονειρευόταν κάθε φοιτητής, με junk food και ένα ψυγείο γεμάτο μπίρες», δήλωσε μεταξύ άλλων ένας εκ των φοιτητών που ήταν στο πάρτι στην βρετανική εφημερίδα «Sun».

Να δούμε πως θα αντιδράσει ο προπονητής των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι...


Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι παικτών - φοιτητών!
star.gr

Προβλήματα από τη βροχή...

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στις εθνικές οδούς, με την πυροσβεστική να έχει δεχθεί πάνω από 20 κλήσεις μέχρι στιγμής για άντληση υδάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οδός Πειραιώς είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από Πέτρου Ράλλη ως Χαμοστέρνας λόγω συγκέντρωσης υδάτων.

Απίστευτη ταλαιπωρία υπόκεινται οι οδηγοί στην έξοδο της Αθηνών Κορίνθου από Πλατεία Καραϊσκάκη έως Αιγάλεω, όπου τα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί, ενώ ελαφρώς καλύτερη είναι η κατάσταση στην είσοδο από Παλατάκι ως Θηβών λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Στον Κηφισό δεν κινείται τίποτα.

Με σχεδόν μηδενικές ταχύτητες κινούνται τα αμάξια στην έξοδο της Αθηνών Λαμίας στο ύψος των Αχαρνών και στην είσοδο από Λυκόβρυση έως ΚΤΕΛ.

Από την έντονη βροχή, η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί πάνω από 20 κλήσεις στην Ελευσίνα, τη Μαγούλα και τον Ασπρόπυργο και από μία κλήση στην Ηλιούπολη και την Πλάκα.

Ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία πλημμύρισε ένα υπόγειο και γίνεται άντληση των υδάτων από συνεργείο της Πυροσβεστικής.

Οι βροχές και οι καταιγίδες, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα συνεχιστούν και την Πέμπτη (28/10), ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει στις ορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. 


http://cosmo.gr/

Με 45αρι και Καλάσνικοφ οι χασισοκαλλιεργητές!!!

Συνελήφθησαν στις 08.30 το πρωί σε αγροτική περιοχή του Δ.Δ Κάστελος του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Ομάδας Επικίνδυνων Αποστολών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός ηλικίας 53 και 27 ετών αντίστοιχα, για παραβάσεις των Νόμων ’’περί Ναρκωτικών’’ και ‘’περί όπλων’.
 
Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφορίας, που περιήλθε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, για άτομα, τα οποία καλλιεργούν δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτική περιοχή του ανωτέρω δημοτικού διαμερίσματος, αστυνομικοί εξερεύνησαν την περιοχή, όπου εντόπισαν μία καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία φυλάχθηκε επί 24ώρου βάσεως.


Πρωινές ώρες σήμερα εισήλθε στον χώρο της φυτείας ο 27χρονος δράστης υπήκοος Αλβανίας, οπλισμένος με πιστόλι διαμετρήματος 45 mm , όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ύστερα από καταδίωξη, αφού προηγουμένως προέβαλλε σθεναρή αντίσταση.



Στην συνέχεια και σε απόσταση 250 μέτρων από την φυτεία, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ο 53χρονος δράστης, ο οποίος κρατούσε ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου KALASHNIKOV , για να παρέχει την αναγκαία κάλυψη στον αλλοδαπό, κατά την είσοδό του στην φυτεία.


Σε έρευνα που ακολούθησε σε παρακείμενο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του ημεδαπού, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε αυτοσχέδιο αποξηραντήριο, όπου επεξεργαζόταν τα συλλεχθέντα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, συνολικά ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους ογδόντα (80) κιλών περίπου, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.


Ανωτέρω καλλιέργεια αποτελείτο από τέσσερις (4) ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου καλλιεργούντο συνολικά 250 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως τρία (3) μέτρα, σε πλήρη ανάπτυξη και στο στάδιο της ωρίμανσης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 


http://crimesonair.blogspot.com/

Βέτο ΔΝΤ για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα

Με καθόλου καλό μάτι δεν βλέπει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, με στελέχη του να υποστηρίζουν ότι η πραγματοποίησή του θα οδηγήσει στην ακύρωση του Μνημονίου, γράφει η εφημερίδα “Ημερησία”.

Το ΔΝΤ αποφεύγει να σχολιάζει τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα μας, όπως έγινε και χτες, με την εκπρόσωπο Σιμονέτα Ναρντίν, να μην θέλει να αναφερθεί στη διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά υψηλόβαθμα στελέχη του Ταμείου εξέφρασαν την άποψη ότι πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, αφού σε περίπτωση εκλογών θα ακυρωθεί από μόνο του το Μνημόνιο.

Στο ΔΝΤ υπενθυμίζουν ότι ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν και άλλοι αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον και στην Ευρώπη “έχουν βάλει πλάτη” για να εγκριθεί το Πρόγραμμα Σταθερότητας, με τον Γάλλο να έχει εγγυηθεί προσωπικά για ις υποσχέσεις που έδωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας για πιστή υλοποίηση του.

Ο κ. Στρος Καν συμφώνησε να επισκεφθεί την Αθήνα για να στηρίξει το πρόγραμμα και σύμφωνα με πληροφορίες εάν η κυβέρνηση προχωρήσει σε εκλογές η επίσκεψη δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ θα βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα στις 7 Δεκεμβρίου και είναι πρόθεσή του να έχει συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς ηγέτες.

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ συμφώνησε να επισκεφθεί την Αθήνα για να στηρίξει το πρόγραμμα και σύμφωνα με πληροφορίες, εάν η κυβέρνηση προχωρήσει σε εκλογές η επίσκεψη δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Ο Κ. Στρος-Καν θα βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα στις 7 Δεκεμβρίου και είναι πρόθεσή του να έχει συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς ηγέτες.

1,2 εκ. ευρώ πεταμένα στα σκουπίδια!!!!

«Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα τουριστικά λεωφορεία σαπίζουν κυριολεκτικά στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού τους τελευταίους τρεις μήνες.  

Διαθέσαμε 1.200.000 ευρώ για την αγορά των λεωφορείων και τα έχουμε να σαπίζουν σε ένα γκαράζ. Θα μπορούσαμε να τα αξιοποιήσουμε για το επιβατηγό κοινό σε συγκεκριμένες γραμμές», καταγγέλλει ο πρόεδρος των εργαζομένων των λεωφορείων της ΕΘΕΛ, κ. Κομίνης.

Για άλλη μια εστία οικονομικής αιμορραγίας μιλάνε οι συνδικαλιστές, για γραφειοκρατική υστέρηση μιλάει η διοίκηση της ΕΘΕΛ.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το 2008-2009, η διοίκηση της ΕΘΕΛ, παρήγγειλε μέσω της εταιρείας «ΣΑΡΑΚΑΚΗ», τέσσερα διώροφα λεωφορεία μάρκας VOLVO από την Ισπανία. Τα λεωφορεία θα κυκλοφορούσαν στους δρόμους της Αθήνας εξοικειώνοντας τους τουρίστες με τις ομορφιές και τα αξιοθέατά της.

Η παραγγελία προχώρησε κανονικά με το κόστος του κάθε λεωφορείου να ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ και συνολικά το ποσό των 1.200.000 ευρώ. Τα οχήματα αυτά έφτασαν στην Αθήνα πριν από τρεις μήνες, αλλά κανείς τουρίστας δεν επιβιβάστηκε ποτέ σε αυτά. 

Το newsbomb.gr ρώτησε τη Διοίκηση της ΕΘΕΛ πώς είναι δυνατόν τον καιρό που η Κυβέρνηση ζητά λιτότητα, κάποιοι δαπανούν με τόση ευκολία τα χρήματα του ελληνικού λαού;

Η διοίκηση της ΕΘΕΛ όμως έχει μία διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα. Όπως υποστήριξε: «Τα διώροφα λεωφορεία έχουν έρθει όντως στην Αθήνα από την Ισπανία αλλά μόλις πριν από είκοσι ημέρες, και όχι πριν από τρεις μήνες όπως καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές. 

Προσωρινά και μόνο προσωρινά, βρίσκονται στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού, λόγω του ότι είναι σε μία διαδικασία να βγάλουν πινακίδες για να κυκλοφορήσουν στους αττικούς δρόμους. Εάν και αγοράστηκαν για τουριστικούς λόγους, η ΕΘΕΛ έχει πάρει την απόφαση να τα δρομολογήσει οσονούπω, σε μία συγκεκριμένη γραμμή που στην παρούσα φάση δεν εξυπηρετείται από τα υπάρχοντα λεωφορεία».

Το πότε όμως θα είναι διαθέσιμα στο επιβατηγό κοινό δεν είναι σε θέση να τον γνωρίζουν ακόμα, όπως δήλωσαν στο newsbomb.gr.

Η απειλή του σούπερ μικροβίου..

Το μικρόβιο NDM-1 εντοπίστηκε σε δύο βρέφη και έναν ηλικιωμένο άνδρα στην Κίνα.

Έκκληση για ψυχραιμία κάνουν οι αρχές της χώρας. Πρόκειται για μικρόβιο που είναι ανθεκτικό στα αντιβιοτικά. Μέχρι στιγμής κρούσματα έχουν αναφερθεί στην Ινδία, το Πακιστάν, τις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη.

Η Κίνα επιβεβαίωσε σήμερα τα τρία πρώτα κρούσματα του σούπερ μικροβίου NDM-1 ανθεκτικού στα αντιβιοτικά σε δύο βρέφη και έναν ηλικιωμένο άντρα, όπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Δείγματα από περιττώματα των δύο βρεφών που γεννήθηκαν με χαμηλό βάρος σε νοσοκομείο της Νινγκσία, στη βορειοδυτική Κίνα τον περασμένο Μάρτιο ήταν θετικά στο μικρόβιο αυτό, γράφει η εφημερίδα China Daily επικαλούμενη τον Νι Ντασίν από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών.

Και τα δύο βρέφη παρουσίασαν συμπτώματα διάρροιας και μόλυνσης του αναπνευστικού, αλλά "τώρα πάνε καλά και έχουν βγει από το νοσοκομείο", διευκρίνισε ο Νι.

Το τρίτο κρούσμα NDM-1 επιβεβαιώθηκε σε 83χρονο άντρα που πέθανε τον Ιούνιο από καρκίνο των πνευμόνων στη νοτιοανατολική επαρχία Φουτζιάν.

Ο Νι ζήτησε από τον κόσμο να μην πανικοβάλλεται, τονίζοντας πως "η πιθανότητα να εξαπλωθεί η μόλυνση εκτός νοσοκομείων είναι πολύ μικρή".

Ο ίδιος βέβαια επισήμανε πως μπορεί να υπάρχουν και άλλα κρούσματα που δεν έχουν εντοπιστεί εξαιτίας της "περιορισμένης δυνατότητας ελέγχου και της σχετικά μικρής ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα πρόληψης".

Το NDM-1 (New Delhi metallo-beta-lactamase-1) εμφανίστηκε πρώτα στην Ινδία και το Πακιστάν, αλλά κρούσματα έχουν αναφερθεί σε ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία.Ενα κρούσμα εντοπίστηκε στην Ταϊβάν αυτόν το μήνα.

Κανένα από τα τρία θύματα του NDM-1 στην Κίνα δεν επισκέφτηκαν περιοχές όπου έχει εντοπιστεί το μικρόβιο, δήλωσε από την πλευρά του ο Σου Ζιανγκούο, επίσης αξιωματούχος του Κέντρου.
"Δεν γνωρίζουμε αν το σούπερ μικρόβιο προήλθε από το εξωτερικό", είπε ο ίδιος.

Το NDM-1 μεταδίδεται μέσω της σωματικής επαφής, της προετοιμασίας φαγητού και ειδικά μέσω των νοσοκομειακών διαδικασιών. Είναι ιδιαίτερα ισχυρό και ανθεκτικό στα περισσότερα αντιβιοτικά.
Ειδικοί προειδοποιούν ότι το NDM-1 μπορεί να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πρόβλημα υγείας.

http://news247.gr

Ισραήλ: Δημοσιογράφος κατηγορείται για διαρροή πληροφοριών..!!

Ο δημοσιογράφος της καθημερινής ισραηλινής εφημερίδας "Χααρέτζ" που έχει κατηγορηθεί για την παράνομη χρήση στρατιωτικών μυστικών πληροφοριών και επέστρεψε την Κυριακή στο Ισραήλ, μετά από παραμονή του πολλών μηνών στο εξωτερικό για να αποφύγει τη σύλληψη, ανακρίθηκε την Τρίτη (26/10) από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Ούρι Μπλάου που δημοσίευσε πολλά άρθρα που σχετίζονταν με επιχειρήσεις και αμφιλεγόμενες μεθόδους άσκησης πιέσεων του στρατού κατά Παλαιστίνιων στη Δυτική Όχθη, και τα οποία βάσισε σε στοιχεία που του χορήγησε μια 23χρονη, η Ανάτ Κάμ, η οποία είχε πρόσβαση στα στοιχεία αυτά κατά την άσκηση της στρατιωτικής της θητείας (2005-2007).

Η Ανάτ Καμ συνελήφθη, ανακρίθηκε και πρόκειται να δικαστεί το Δεκέμβριο --μετά από πολλές αναβολές της δίκης της--με την κατηγορία ότι "προμήθευσε σε τρίτους μυστικά στοιχεία με την πρόθεση να προσβάλει την ασφάλεια της χώρας".

Συγκεκριμένα η νεαρή προμήθευσε στον δημοσιογράφο της "Χααρέτζ" πάνω από δύο χιλιάδες έγγραφα που είχαν ταξινομηθεί στην ανώτατη κατηγορία "'άκρως απόρρητα" την εποχή η ίδια που υπηρετούσε υπό τον στρατηγό Γαίρ Ναβέχ επικεφαλής της στρατιωτικής περιοχής που κάλυπτε και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Η 23χρονη κατά την ανάκρισή της παραδέχτηκε ότι ενήργησε υποκινούμενη από ιδεολογικούς λόγους και επισήμανε ότι θέλησε να καταγγείλει "τα εγκλήματα πολέμου", του ισραηλινού στρατού κατά Παλαιστίνων ακτιβιστών του ισλαμικού Τζιχάντ.

Ο δημοσιογράφος μετά τη δημοσιοποίηση πολλών τέτοιων εγγράφων για να αποφύγει τη σύλληψή του κατέφυγε στη Βρετανία όπου και παρέμεινε για πάνω από έξι μήνες.

Σύμφωνα με τηλεοπτικές πληροφορίες μετά από συνεννόηση της Σιν Μπέιτ, της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας και του δικηγόρου του, ο δημοσιογράφος δέχτηκε να επιστρέψει 1.500 αχρησιμοποίητα μυστικά έγγραφα να ελεγχθεί εάν έχει κρατήσει άλλα αδημοσίευτα έγγραφα και να ανακριθεί από την μυστική υπηρεσία και την αστυνομία αφού γυρίσει στην πατρίδα του, με αποτέλεσμα να ελαφρύνει τη θέση του.

Σημειώνεται ότι ένα από τα ντοκουμέντα που κατείχε και δημοσιοποίησε ο Ούρι Μπλάου αναφέρει ότι οι ισραηλινοί στρατιώτες είχαν λάβει εντολή να παραδίδουν σε "δολοφόνους" μέλη του παλαιστινιακού κινήματος της Χαμάς στην περίπτωση που δεν μπορούσαν να τους συλλάβουν οι ίδιοι.


http://cosmo.gr/News/Israel/294593.html

«Εκβιάζει για εκλογές που δεν θα κάνει»!!!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για το μήνυμα της διακαναλικής

Ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε στο ALTER για τον εκβιασμό του πρωθυπουργού στη διακαναλική συνέντευξη της Δευτέρας.

«Ο πρωθυπουργός εκβιάζει για εκλογές που δεν έχει σκοπό να κάνει. Βλέπει ότι το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών θα πριονίσει το κύρος του εσωκομματικά και προσπαθεί να φοβίσει τους δικούς του ανθρώπους μέσα στο κόμμα».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε και για τον Αντώνη Σαμαρά. «Ο πρωθυπουργός του πετάει την καυτή πατάτα των εκλογών  και δεν την πιάνει. Η ΝΔ δεν θέλει εκλογές και αυτό μου κάνει εντύπωση. Αν ήμουν στη θέση του μπορεί να μην έπιανα την καυτή πατάτα, αλλά τουλάχιστον δεν θα την πάταγα», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.


http://www.newsbeast.gr

Οτιδήποτε δωρεάν στήν Ελλάδα και το διαδίκτυο!!!!

Οτιδήποτε δωρεάν στήν Ελλάδα και το διαδίκτυο!!!!



http://jaba.gr/home.html

Τζορτζ Σόρος: Νομιμοποιείστε την κάνναβη!!

Ο Τζορτζ Σόρος τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας, υποστηρίζοντας ότι οι τωρινοί νόμοι κάνουν «ξεκάθαρα περισσότερο κακό παρά καλό» και κοστίζουν δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο στο κράτος. 
 
Σε άρθρο του, που δημοσιεύεται στη Wall Street Journal, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής τονίζει ότι η ποινικοποίηση της μαριχουάνας δεν στάθηκε εμπόδιο στο να γίνει η πιο διαδεδομένη παράνομη ουσία στις ΗΠΑ. 


Αντίθετα οι αρμόδιες υπηρεσίες δαπανούν πολλά δισεκατομμύρια δολάρια των φορολογουμένων για να επιβάλουν την απαγόρευση. Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται, κάθε χρόνο πραγματοποιούνται περίπου 750.000 συλλήψεις για κατοχή μικρής ποσότητας μαριχουάνας, αντιπροσωπεύοντας το 40% του συνόλου των συλλήψεων για ναρκωτικά. 

Ο Σόρος, έχει ήδη επενδύσει τρία εκατ. δολάρια σε πρωτοβουλία για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας για ιατρική χρήση και σκοπεύει να επενδύσει ακόμη περισσότερα. Ο ίδιος εκτιμά ότι η νομιμοποίηση θα εξασφαλίσει στους φορολογούμενους πολλά δισεκατομμύρια δολάρια ενώ ταυτόχρονα θα μειώσει το έγκλημα, τη βία και τη διαφθορά που σχετίζεται με την αγορά ναρκωτικών. 


Σύμφωνα με τον ίδιο λύση στο πρόβλημα της χρήσης μαριχουάνας από τους νέους αποτελεί η σωστή εκπαίδευση. “Προτιμώ να επενδύσω στην αποτελεσματική εκπαίδευση παρά στην αναποτελεσματική σύλληψη και φυλάκιση”, αναφέρει. 


Η Πρόταση 19 της Καλιφόρνια, που θα νομιμοποιήσει τη χρήση και καλλιέργεια μικρών ποσοτήτων μαριχουάνας δε θα λύσει όλα τα προβλήματα, επισημαίνει ο Σόρος, προσθέτοντας ότι θα αποτελέσει, ωστόσο ένα σημαντικό βήμα προόδου. “Ακριβώς όπως η διαδικασία κατάργησης της απαγόρευσης του αλκοόλ ξεκίνησε με την κατάργηση νόμων από μεμονωμένα κράτη, έτσι τώρα μεμονωμένα κράτη πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την κατάργηση των νόμων που απαγορεύουν τη μαριχουάνα”, αναφέρει στο άρθρο του ο Σόρος.


enet.gr
http://lamogio24.blogspot.com/2010/10/blog-post_4236.html

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΠΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

Η ελληνική ναυτιλία με τις αλλεπάλληλες παραγγελίες για την κατασκευή πλοίων απορροφά το μεγαλύτερο κομμάτι των εξαγωγών της Κίνας προς την Ελλάδα ενώ χρόνο με το χρόνο η αύξηση είναι τόσο θεαματική ώστε σε ορισμένους τομείς, όπως είναι τα δεξαμενόπλοια, καταγράφει αύξηση της τάξεως του 900%.


Πρόκειται για στοιχεία τα οποία..περιλαμβάνονται σε αναφορά της πρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο και καταδεικνύουν γιατί η Κίνα «ποντάρει» τόσο δυναμικά στις σχέσεις της με τους Έλληνες εφοπλιστές για να γεμίσει τις δεξαμενές των ναυπηγείων της, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να τους διαθέσει ανοικτή πιστωτική γραμμή ύψους 5 δισ. ευρώ.

Η αξία
Το 2009, η αξία των εξαγωγών της Κίνας προς την ελληνική ναυτιλία ανήλθε στα 817 εκατ. δολάρια και απορρόφησαν το 23% των εξαγωγών της νέας οικονομικής υπερδύναμης προς την Ελλάδα. Το 2008 οι αντίστοιχες εξαγωγές υπολογίζονταν σε 509 εκατ. δολάρια και αντιπροσώπευαν το 12,6% των εξαγωγών της Κίνας προς τη χώρα μας.


Δηλαδή στη διετία 2008-2009 οι εξαγωγές της Κίνας προς την Ελλάδα που αφορούσαν τη ναυτιλία (θαλάσσια και ποτάμια ναυσιπλοΐα) αυξήθηκαν κατά 60,5% όταν μάλιστα στον αμέσως επόμενο πιο δυναμικό τομέα στις εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών, τις μηχανές και γενικά τις ηλεκτρικές συσκευές, οι κινεζικές εξαγωγές στο ίδιο διάστημα μειώθηκαν κατά 14,7%. 

Το 2009 οι κινεζικές εξαγωγές σε δεξαμενόπλοια ανήλθαν σε 298.626.000 δολάρια ενώ το 2008 ανέρχονταν σε 29.853.000 δολάρια -πρόκειται για θεαματική αύξηση 900,3%. Οι εξαγωγές για άλλους τύπους πλοίων για τη μεταφορά εμπορευμάτων το 2009 ανήλθαν σε 428.489.000 δολ. έναντι 292.611.000 το 2008.

Σύμφωνα με στοιχεία της XRTC, η οποία έχει ρόλο χρηματοοικονομικού συμβούλου σε συμφωνίες Ελλήνων εφοπλιστών με κινεζικά ναυπηγεία για την κατασκευή πλοίων, το 10% των πλοίων που κατασκευάζονται σήμερα σε διάφορα ναυπηγεία της Κίνας, είναι ελληνικών συμφερόντων, δηλαδή τα 325 πλοία σε ένα σύνολο 3.149 πλοίων.

Συμφωνίες
Ορισμένες από τις τελευταίες συμφωνίες που έχουν υπογραφεί στο ναυπηγικό τομέα αφορούν τους Γιάννη Αγγελικούση, Γιώργο Οικονόμου, Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, Συμεών Παληό ενώ είναι συνεχείς οι διαπραγματεύσεις για νέες παραγγελίες πλοίων.


Από τα στοιχεία της XRTC προκύπτει ότι ναυπηγικές συμφωνίες για την κατασκευή τάνκερ και bulk carrier χωρητικότητας άνω του 1 εκατ. τόνων έχουν κλείσει οι: Γιώργος Προκοπίου, Βίκτωρας Ρέστης, Χαράλαμπος Μυλωνάς, Γιώργος Οικονόμου, Γιάννης Αγγελικούσης, Σπύρος Πολέμης και Μ. Πατέρας

greece-salonika

http://udemand.blogspot.com/2010/10/blog-post_2878.html 

«Το νησί» που «μισούν» οι παρουσιαστές του Αlpha και όχι μόνο!!!!!

Ποιος θέλει να είναι «απέναντι» από το «Νησί»;


Μάλλον κανείς! Ο Μποτρίνι τελικά την γλίτωσε και την θέση του πήρε ο «Μεγάλος Αδερφός». Απόψε όμως αντιμέτωπος…


με την ιστορία της Σπιναλόγκας (έστω και σε επανάληψη) έρχεται ο Λάκης Λαζόπουλος, μιας και η χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού «αναστάτωσε» για λίγο το τηλεοπτικό πεδίο…


Αφού λοιπόν το «Νησί» μας την «έκανε» χθες, οι ιθύνοντες του Mega είπαν να μην μας αφήσουν παραπονεμένους αποζημιώνοντάς μας απόψε με ένα διπλό επεισόδιο (πρόκειται για επανάληψη του πρώτου και δεύτερου επεισοδίου) από τη συγκλονιστική σειρά που έχει καθηλώσει τους πάντες. Το θέμα όμως είναι αλλού… Μπορεί μέχρι τώρα να είχαμε συνηθίσει την ιστορία της Σπιναλόγκας απέναντι από τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» και το «Next Top Model». Απέναντι από τον Λάκη όμως, και μάλιστα σε επανάληψη; Η αλήθεια είναι πως αυτή την αναμέτρηση ούτε που την φανταζόμασταν.


Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι έχει να μας δείξει το ραβασάκι της AGB…


http://apokalipsi-gr.blogspot.com/2010/10/lpha.html 

125 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΒΓΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ!!!!!

 Σε δύο ακόμα απολύσεις προχώρησε η εργοδοσία της ΕΒΓΑ την περασμένη Παρασκευή φθάνοντας τις 16 από τις αρχές του Οκτώβρη. 

Το μπαράζ απολύσεων στην «ΕΒΓΑ» και στη «ΦΑΓΕ» (ανήκουν στον ίδιο Ομιλο), όπου σε ένα χρόνο οι απολύσεις ξεπέρασαν τις 125, συνοδεύουν τη..... διαδικασία συγκέντρωσης και συγκεντροποίησης στο στρατηγικής σημασίας για τα λαϊκά συμφέροντα κλάδο των Τροφίμων.

Στόχος ενταγμένος στην προσπάθεια υπεράσπισης των κερδών των μονοπωλίων. Ο οποίος, είναι αντιστρόφως ανάλογος τόσο με το δικαίωμα σε σταθερή και με πλήρη δικαιώματα εργασία, όσο και με την εξασφάλιση φτηνών και ασφαλών τροφίμων για τη λαϊκή οικογένεια.

Σε χτεσινή παρέμβαση του Σωματείου της «ΕΒΓΑ» στον εκπρόσωπο της εργοδοσίας ο τελευταίος είπε ότι δεν μπορεί να δεσμευθεί ότι θα σταματήσουν οι απολύσεις ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνουν και μειώσεις μισθών. 


Ακόμα, ανέφερε πως ένας από τους στόχους της εργοδοσίας για τη διατήρηση των κερδών της είναι και η αντικατάσταση των εργαζομένων αορίστου χρόνου με προσωρινό προσωπικό. Δηλαδή, με εργαζόμενους που θα είναι ακόμα πιο φθηνοί και χωρίς δικαιώματα, έρμαια των εργοδοτικών ορέξεων.


http://drymadesnews.blogspot.com/2010/10/125.html

Μωρό – βάτραχος γεννήθηκε στο Νεπάλ..!!!!

Το μωρό γεννήθηκε  στο Νεπάλ και πέθανε μισή ώρα μετά τη γέννηση του. 
Ο πατέρας του το τοποθέτησε μέσα σε μια κατσαρόλα και το έδειχνε στους κατοίκους του χωριού!

Ο Nir Bahadur, ο πατέρας, είπε ότι δεν αισθάνεται καμία τύψη για το θάνατο του νεογέννητου μωρό του.
«Είμαι ευτυχής που δεν συνέβη τίποτε στη γυναίκα μου» , δήλωσε χαρακτηριστικά.
http://anoixtomualos.blogspot.com/2010/10/blog-post_6235.html

Τα 5 πιο πολυτελή κελιά φυλακών!!!!!

Της φυλακής τα σίδερα λένε είναι για τους λεβέντες.

Με τα παρακάτω κελία πάντως πολύ λεβέντες θα στρεφόντουσαν στο έγκλημα μόνο και μόνο για να μείνουν εκεί.


Αν μόλις ακούς φυλακή στο μυαλό σου έρχονται σκοτεινά κελιά, κάγκελα, δεσμοφύλακες και απομόνωση κάνεις λάθος.

Όταν μιλάμε για πολυτέλεια μην φανταστείς την καλύτερη θέα της πόλης, spa κτλ. Είπαμε φυλακές είναι. Αλλά ένα καθαρό και φωτεινό δωμάτιο, ένα άνετο κρεβάτι, πολλές φορές μια τηλεόραση κι ένα ψυγείο, σίγουρα θα έκαναν τη διαμονή πολύ πιο ευχάριστη.

Santa Ana, Καλιφόρνια

Αν θες καλό κελί σ’ αυτή τη φυλακή θα σου κοστίσει. Με 75-127 δολάρια την ημέρα μπορείς να μεταφερθείς σ’ ένα καλύτερο δωμάτιο μακριά από τους υπόλοιπους, κοινούς θνητούς κρατούμενους. Άνετο κρεβάτι, φωτεινός χώρος και πάνω απ’ όλα καθαριότητα θα τα έχεις εξασφαλισμένα.
Σε κάποιες περιπτώσεις σου επιτρέπουν να πάρεις και το laptop σου ή το iPod σου, για να περνά πιο ευχάριστα η ώρα. Μόνο αυτό αν λάβεις υπόψη σου, τα λεφτά του τ’ αξίζει. Εννοείται φυσικά ότι σ’ αυτή τη φυλακή δεν φιλοξενούνται ιδιαίτερα επιθετικοί και επικίνδυνοι εγκληματίες.

Otago Corrections

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Καταρχήν είναι τσάμπα. Όχι να πληρώνεις και για το κελί. Περά από καθαριότητα, άνετο κρεβάτι-με πάπλωμα όμως και όχι κουβερτούλα, έχεις ενδοδαπέδια θέρμανση και τηλεόραση. Θες κι άλλα; Εκτός κελιού έχεις βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, και φυσικά ευγενικότατους δεσμοφύλακες. Εξυπηρέτηση VIP.

Halden, Νορβηγία

Τώρα πάμε σε ακόμη πιο άνετη διαμονή. Αν εξαιρέσεις ότι το δωμάτιο μοιάζει λίγο με τα έτοιμα του ΙΚΕΑ, έχει και τα τυχερά του ο φυλακισμένος εδώ. Τηλεόραση, μίνι ψυγείο, άνετη πολυθρόνα και αυτά μόνο στο κελί. γιατί αν δούμε συνολικά τι προσφέρει η φυλακή, πάω κι εγώ να μείνω.
Studio ηχογραφήσεων (για τις καλλιτεχνικές σου ανησιχίες) , ειδικούς χώρους για το πρωινό σου τρέξιμο, ακόμα και ξεχωριστό σπίτι σε περίπτωση που έχεις επισκέπτες που θα μείνουν μέρες. Θες κι άλλα; Η φυλακή μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 252 άτομα και στόχος της είναι να μετατρέψει σε αρνάκια ακόμα και τους πιο στυγνούς εγκληματίες.

Leoben Justice Centre, Αυστραλία

Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είναι μόνο φυλακή. Φιλοξενεί επίσης και γραφεία δικαστών, δικαστήρια και ότι έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη.
Ας πάμε στα κελιά. Ευάερα, ευήλια, με ποπ αρτ έπιπλα και τα απαιτούμενα smileys ζωγραφισμένα στο ταβάνι για να ξυπνάς ευχάριστα. Επίσης θα έχεις τηλεόραση, μίνι ψυγείο σ’ ένα χώρο που μοιάζει με κουζίνα στο κελί και αν είσαι τυχερός θα έχεις και μπαλκόνι.
Εννοείται ότι στο κτίριο υπάρχουν βιβλιοθήκες, γυμναστήρια, και χώροι για διάφορες δραστηριότητες ώστε να μην βαριέσαι.

Το κελί του Al Capone, Φιλαδέλφεια

Τελευταίο και καλύτερο. Βλέποντας βέβαια την φωτογραφία θα νομίζεις ότι τα ‘χω χαμένα. Το κελί αυτό μας πάει πίσω στο 1929, όταν ο Al Capone βασίλευε στον υπόκοσμο του Σικάγο. Ευάερο δεν το λες. Ούτε ευήλιο.
Αν σκεφτείς όμως ότι βρίσκεσαι 80 χρόνια πίσω και κοιτάξεις ξανά την διακόσμηση του δωματίου, τότε θα καταλάβεις γιατί βρίσκεται στη λίστα μας.
Και φυσικά θα καταλάβεις ότι στα 8 χρόνια που πέρασε ο Al Capone εκεί, κατάφερε να γίνει και εκεί βασιλιάς.

πηγή
http://anoixtomualos.blogspot.com/2010/10/5_26.html

Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων το νομοσχέδιο για την εξυγίανση του ΟΣΕ

Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για την αναδιάρθρωση, εξυγίανση και ανάπτυξη του ΟΣΕ.

Ο Κ. Ρέππας χαρακτήρισε το σχέδιο νόμου «συμπαγές και πλήρες», «τομή που άργησε να γίνει», «αναγκαίο εξυγιαντικό σταθμό για τον σιδηρόδρομο του μέλλοντος» και, απαντώντας στις επικρίσεις για υποχρηματοδότηση του ΟΣΕ σε σχέση με άλλες χώρες της Ε.Ε., παραδέχθηκε πως τα ποσά με τα οποία θα ενισχυθεί ο Οργανισμός, είναι λιγότερα, αλλά όχι αμελητέα.

«Δεν είναι αμελητέο το ποσό των 180 εκ. ευρώ που θα έρθουν το 2011 στον ελληνικό σιδηρόδρομο. 

Δεν είναι όμως δυνατόν και το κόστος της μισθοδοσίας να είναι πάνω από τα συνολικά έσοδα μιας εταιρείας και η ΤΡΕΝΟΣΕ να λειτουργεί χωρίς άδεια λειτουργίας όπως σήμερα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Μεταφορών.

«Δεν θίγουμε τον πυρήνα της συλλογικής αυτονομίας. Λόγοι επείγοντος συμφέροντος επιβάλλουν τις ρυθμίσεις για τον πρόγραμμα της εξυγίανσης της εταιρείας» ανέφερε ο κος Ρέππας. «Αν υπάρχει ισχυρή βούληση, μπορούμε να φτάσουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στον επιδιωκόμενο στόχο. Κάθε εταιρεία είναι ελεύθερη να συζητήσει με τους εργαζομένους και να καταλήξουν σε όποιο αποτέλεσμα συμφωνήσουν» συμπλήρωσε.

ο Υπουργός Δημήτρης Ρέππας έγινε δέκτης παρατηρήσεων απ’ όλες τις πτέρυγες της Ολομέλειας, σε σχέση με τις επιταγές του άρθρου 19, που επιβάλλει ένα «ασφυκτικό» για πολλούς, χρονοδιάγραμμα 15 ημερών για την σύναψη συλλογικής σύμβασης των εργαζομένων στον ΟΣΕ, σχετικά με τους όρους και τις αμοιβές εργασίας τους. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο κος Ρέππας δέχθηκε να υπάρξει παράταση 15 ημερών στην αρχική πρόβλεψη, ώστε να συμπληρωθεί ένας μήνας διαπραγματεύσεων. Με διευκρινιστική του δε, δήλωση, δεσμεύθηκε οι διαπραγματεύσεις να διεξαχθούν με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, από κάθε εταιρεία του ΟΣΕ ξεχωριστά.

http://www.newscode.gr/

Αρπάζουν ότι να ‘ναι..!!!

Η προτίμηση στα είδη διατροφής συνεχίζεται από τους κλέφτες στην Ηλεία. 

Στην ημερήσια διάταξη είχαμε κοτόπουλα και σοκολάτες…
 
Στη περιοχή  Βυτινέϊκα μπήκαν σε αγροικία και πήραν τα κοτόπουλα που βρήκαν σε καταψύκτη. Ακόμα πήραν και ένα αλυσοπρίονο.

Στο κοντινό Βούναργο, οι κλέφτες είχαν αδυναμία στα χάλκινα τεντζερέδια, τα καζάνια και τα ταψιά. Βρήκαν ακόμα ένα αλυσοπρίονο και ένα χλοοκοπτικό, συνολικής αξίας 600 ευρώ.

Στα Καβάσιλα οι κλέφτες μπήκαν από το παράθυρο σε σπίτι όπου πήραν 1000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.Στο Τραγανό έσπασαν το φινιστρίνι από αυτοκίνητο αλλοδαπού και αφαίρεσαν το ραδιοκασετόφωνο και δύο ηχεία, συνολικής αξίας 350 ευρώ.

Στην Ζαχάρω διέρρηξαν περίπτερο και πήραν τριακόσια ευρώ. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις κλέβουν επίσης τσιγάρα και κάρτες. 

Εδώ οι δράστες ήταν θεριακλήδες αφού πήραν κούτες με τσιγάρα, αλλά είχαν και μια λιγούρα, έτσι πήραν ακόμα σοκολάτες και τσίχλες.
Ο λογαριασμός για τα παραπάνω 1.200 ευρώ.

http://www.newsbomb.gr/koinonia/story/arpazoun-oti-na-nai

Η τελευταία φωτογραφία....!!!!!

Η ζωή είναι εντελώς απρόβλεπτη, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου συμβεί.. ακόμη και την στιγμή που έχεις βάλει την κάμερα στο μάτι, και ετοιμάζεσαι να τραβήξεις φωτογραφία!

Οι επόμενες φωτογραφίες το απτελευταιοδεικνύουν. 
























http://www.dinfo.gr/?p=10555