'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία....

Είναι θλιβερό για όλους. Και για τους Έλληνες και για τους λαθρομετανάστες.
Κυρίως όμως για τους Έλληνες γιατί χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία.
Δυστυχώς σε πολύ λίγο στο Ελληνικό κράτος, οι Έλληνες θα αποτελούν μειοψηφία.

Οι λαθρομετανάστες περνούν τα σύνορα ανενόχλητοι. Περπατούν στις εθνικές οδούς, μέσα στα χωριά και απλά περιμένουν τους αστυνομικούς να τους μεταφέρουν σε κάποιο κέντρο κράτησης, το οποίο απλά αποτελεί σταθμό στο ταξίδι τους προς την Αθήνα.


Προχθές τα ξημερώματα περισσότεροι από 150 λαθρομετανάστες έκαναν βόλτες μέσα στη Νέα Βύσσα. Γύρω στις 7:30 επικράτησε αναστάτωση καθώς με το που ξύπνησαν οι κάτοικοι του χωριού η πρώτη εικόνα που αντίκρισαν ήταν ταλαιπωρημένα πρόσωπα να περπατούν ακόμα και μέσα στις αυλές τους. Να αναζητούν λίγο νερό και τρόφιμα.

Μέχρι το βράδυ οι αφίξεις συνεχίστηκαν αμείωτες. Αυτή την ώρα (όποια ώρα και να διαβάζετε την ανάρτηση) δεκάδες περνούν τα σύνορα της Ελλάδας. Κανείς δεν μπορεί (ή δε θέλει) να τους σταματήσει...»

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προχθές συνελήφθησαν περισσότεροι από 300 αλλοδαποί. Ο αριθμός συλλήψεων κάθε μέρα κάπου εκεί κυμαίνεται πλέον.
Περνούν συνεχώς. Όλο το 24ώρο. Κι όλοι κατευθύνονται στην Αθήνα. Εκεί δημιουργούνται γκέτο, περιοχές στις οποίες δεν μπορείς να πλησιάσεις. Πολλοί θέλουν να φύγουν για τη δυτική Ευρώπη. Όσοι τα καταφέρουν και συλληφθούν θα επιστρέψουν στην χώρα μας, καθώς είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν. (Έτσι αναφέρουν Ευρωπαϊκές διατάξεις).

Το πρόβλημα όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το κρύψουν δεν μπορούν πλέον.

Απαντήσεις δεν υπάρχουν, οι λαθρομετανάστες θα έρχονται και οι κάτοικοι του Έβρου πολύ σύντομα θα ζουν όσα ζουν οι κάτοικοι της Αθήνας.
Θα ζουν με την ανασφάλεια, το φόβο και την αγωνία για το τι θα συναντήσουν τα πρωινά στις αυλές των σπιτιών τους ή στα χωράφια τους.


Πηγή: Tomadakis - thrakinea
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://alexpolisonline.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου