'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Έκανε σεξ με 5.000 άνδρες!

Μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, ωστόσο, η Nikki Lee έχει κάνει σεξ με 5.000 άνδρες και, μάλιστα, ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία! Η ίδια εξομολογείται πως έχει καταγράψει κάθε της επαφή σε ημερολόγιο, ενώ κάποιοι την θεωρούν…
άρρωστη.
Η σεξουαλική ζωή της Nikki ξεκίνησε στην ηλικία των 16 και από τότε έχει συνευρεθεί ερωτικά όπου μπορείτε να φανταστείτε: σε αμάξια, πάρκα, παγκάκια, νυχτερινά κέντρα, μπαλκόνια, αυλές, κινηματογράφους και, και, και…
Στα 18 -οπότε και μετακόμισε σε δικό της σπίτι- είχε κάνει σεξ με 800 άνδρες, ενώ στα 21α γενέθλιά της ο αριθμός εκτοξεύθηκε σε… 2.289!
Πάντως, το κορίτσι έχει αρχές: δεν πάει ποτέ δύο φορές με τον ίδιο άνδρα, δίνει ψεύτικο αριθμό τηλεφώνου για να μην της γίνουν «στενός κορσές», δεν κάνει σεξ με δεσμευμένους και παίρνει πάντα προφυλάξεις!
Η περίπτωσή της έχει ανάψει φωτιές, καθώς άλλοι την θεωρούν μηχανή του σεξ και άλλοι… άρρωστη.
«Έχω πάει με 5.000 άνδρες και οι φίλες  μου με συμβουλεύουν να πάω να δω κάποιον ειδικό καθώς λένε πως είμαι εθισμένη στο σεξ. Ε, λοιπόν, εάν είμαι εθισμένη στο σεξ δεν με νοιάζει, περνάω καλά και δεν θέλω να θεραπευτώ», απαντά η Nikki και προσθέτει πως θα συνεχίσει ακάθεκτη τις ερωτικές της περιπέτειες! 


star.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://dinatos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου